ناگفته هایی از 20 سال همراهی با رهبری
ایشان پاسخ دادند،« اگر این آقا می آمد و یک سیلی به من می زد، برای من قابل تحمل تر بود تا این که راهش را کج کردی». رفتار و گفتار بزرگان و شخصیت های برجسته جهان، همیشه برای مردم جالب و شنیدنی است؛ و تلاش برای معرفی سجایای اخلاقی چهرههای معنوی و تاثیرگذار در جامعه اقدامی ستودنی است.
قطعاً در بین بزرگان و چهره های برجسته دنیا، شخصیت مقام معظم رهبری همچون خورشیدی در میان ستارگان می درخشد، از آنجایی که ایشان رهبری امت اسلامی را بر عهده دارند، چشم و گوش جهانیان به رفتار و گفتار معظم له است لذا شیوه زندگی و شخصیت فردی ایشان برای همه می تواند جذاب باشد. آنچه در پی می آید، سخنان معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری، حجت الاسلام والمسلمین مروی، در نشست طلاب مدرسه علمیه شهیدین قم است که مرکز خبر حوزه آن را به مناسبت سفر رهبر معظم انقلاب تقدیم میکند.
* این آقا اگر به من سیلی می زد، قابل تحمل تر بود!
با آقا رفته بودیم کوه پیمایی،تعدادی از پاسداران با لباس شخصی جلوتر حرکت می کردند، فردی از روبرو می آمد، یکی از پاسدارها مسیر او را عوض کرد و او را از مسیر دیگری راهنمایی کرد، آقا که این صحنه را دیدند به آن پاسدار گفتند: چرا راهش را کج کردید؟ پاسدار جواب داد: ببخشید،ایشان پاسخ دادند،« این بخشیدن ها تا کی باید ادامه داشته باشد و با ناراحتی فراوان گفتند: تا کی باید ببخشم حد یَقِف این بخشیدن ها کجاست؟ اگر این آقا می آمد و یک سیلی به من می زد، برای من قابل تحمل تر بود تا این که راهش را کج کردی».
کسی که طرفدار ولایت فقیه است، نباید برای رهبری دشمن درست کند، دشمن ساختن برای رهبر آسان است و ظرف یک شب می توان دشمن تراشی کرد، ولی دوست ولایتی مهم است که باید یکی یکی درست کرد. طرفدار ولایت فقیه باید کسی باشد که روز به روز بر طرفداران او بیافزاید نه این که دوستداران ایشان را کم کند. مراجع احترام و حرمت دارند، اگر واقعا طرفدار ولایت فقیه هستیم باید رهبری را الگو قرار دهیم که ایشان هیچ وقت اسائه ادبی به هیچ یک از مراجع نداشته و ندارند.
*تا آزاد نشود خوابم نمی برد!
در یکی از سفر ها جوانی در میان جمعیت اهانت هایی کرد که پاسداران او را گرفتند و بردند، شب آقا طبق برنامه برای استراحت رفتند، ولی چند لحظه بعد برگشتند و گفتند:« آن جوانی که پاسداران در میان جمعیت گرفتند چه شد؟ ببینید کیست. اگر گروهکی است و با نظام مشکل دارد و پرونده دار است که هیچ، مامورین وظیفه خود را انجام دهند، ولی اگر بخاطر من و بر هم زدن سخنرانی من او را گرفته و زندانی کرده اند، به پاسدارها بگوید همین امشب آزادش کنند که تا آزاد نشود، خوابم نمی برد».
*زندان کهریزک جای این تیپ آدمها نیست!
معظمله در ایام فتنه قبل از حادثه کهریزک تاکید کرده بودند، « زندان کهریزک برای قاچاقچیان، مواد مخدری ها و اراذل و اوباش است، مبادا کسانی که در اغتشاشات دستگیر شدند را به آنجا ببرند، آنجا جای آنها نیست، تیپ این آدمها با کسانی که در کهریزک هستند فرق می کند. اگر جا دارند در زندان های دیگر والا آنجا نبرند و آزادشان کنند». متاسفانه برخی مسئولین به این دستور آقا عمل نکردند و حوادث تلخی بوجود آمد.
*حوزه و مسائل پیرامون آن در صدر برنامه های رهبری
مقام معظم رهبری، بصیرت و توجه عمیقی نسبت به حوزه های علمیه دارند و همواره بر جایگاه و رسالتی که بر دوش حوزه و حوزویان است تاکید داشته و مسئولیت دفاع از تشیع و اسلام ناب را بر عهده آنها می دانند، همین امر موجب می شود، معظم له هر از گاهی، دیدارهایی با حوزویان داشته باشد. البته بسیاری از این دیدارها رسانه ای نمی شود، همین امر باعث شده، طلاب و فضلای حوزه تصور کنند رهبری با حوزویان تعامل و ملاقات های کمتری دارند؛ خیر، دیدار رهبری با حوزه و حوزویان از سایر دیدارهای عمومی و مردمی کمتر نیست.
سفر رهبری به قم، آن هم با انگیزه دیدار با، مراجع، علما، اساتید، طلاب و فضلای حوزه، نشان می دهد با وجود دغدغه ها، مباحث داخلی و خارجی و اشتغالات ذهنی فراوانی که برای شخص رهبری وجود دارد، اهمیت زیادی برای حوزه و جایگاه آن قائل هستند، تا جایی که همواره حوزه و مسائل پیرامون آن در صدر کارها و برنامه های آقا قرار دارد.
*عجب، ده سال از دیدار ما با حوزویان می گذرد!
در یک دیدار خصوصی، به آقا عرض کردم، آقاجان حوزویان خواستار ملاقات جنابعالی و سفر شما به شهر قم هستند، گرچه ملاقات های فراوانی در این سال ها با روحانیون داشته اید، ولی از آخرین سفر رسمی شما به این شهر 10 سال می گذرد، معظم له گفتند عجب، ده سال از دیدار ما با حوزویان در قم می گذرد.!
ایشان با وجود مسائل فراوانی که در کشور و خارج از آن می گذرد، از طرح این مسئله خوشحال شده و از دیدار با حوزویان استقبال کردند و آن را پذیرفتند؛ از آن زمان تاکنون، بیش از یک ماه، میگذرد و آقا دغدغه این سفر را داشتند و روی برنامه های آن مطالعه می کردند. تقریباً در این چند هفته آخر، بسیاری از برنامه های رهبری به مسائل حوزه محدود شده بود و بسیاری از دیدارهای عمومی لغو شد، تا برای طرح محورهای اصلی و اساسی حوزه تامل عمیقی داشته باشند.
از آنجایی که روحانیت بخش فرهیخته و تاثیرگذار جامعه محسوب می شود، دیدار آنها با رهبر نظام اسلامی، بسیار مهم و حساس است و نتایج ارزشمندی را برای همه آحاد مردم در بر دارد.
*توجه ایشان به همه مسائل فوق العاده است
یکی از خصوصیات رهبری حضور آگاهانه، هوشیارانه و عمیق، در همه عرصه ها است در مسائل داخلی، خارجی، سیاسی، اقتصادی، نظامی و ... توجه ایشان به همه مسائل فوق العاده است. این که گفته می شود، فلان قضیه اتفاق افتاد و رهبری خبر نداشتند یا به ایشان نگفتند و در جریان نبودند، کذب محض است، زیرا معظم له نسبت به همه موضوعات و مباحث اطلاع و اشراف کامل دارند. این گونه نیست که کسی بخواهد به معظم له خط بدهد، یا القایی بکند، برای ایشان جلسه ای بگذارد و یا تعیین تکلیف کند، خیر، آقا از درایت و تدبیر فوق العاده ای برخوردار هستند.
*آقا با کسی رودربایسی ندارد
در این موارد باید اعتماد صد در صدی به رهبری و تصمیمات ایشان داشت، ما به ایمان، تقوا، هوشمندی، باهوشی، کیاست و سیاستمداری آقا حقیقتاً ایمان داریم و توجیه هم نمی کنیم چون آقا از شجاعت و شهامت کاملی برخودار هستند و با هیچ کس رودربایسی ندارند.
*حتماً در اتاق صندلی باشد!
در همین سفر قم، ایشان از همه برنامه های سفرشان مطلع بودند و در جریان کامل ملاقات ها، دیدارها و ... قرار داشتند، اینکه با چه کسی، چه زمانی و در کجا ملاقات دارند، حتی در بسیاری از جزئیات نظر می دهند و نظرشان هم اعمال می شود. به عنوان مثال، ایشان افرادی که قادر به نشستن روی زمین نبودند را نام برده و تاکید داشتند حتما در اتاق صندلی باشد، بعداً فرمودند عده ای هم روی پتو می نشینند.
معظم له، به رفت و آمدهایی که وجود دارد کاملاً نظارت دارند و از هرچه در مجموعه ایشان می گذرد مطلع هستند. ایشان رهبر این نظام و انقلاب هستند، نباید توقع داشت که از منظر و زوایای کوچکی که ما به قضایا نگاه می کنیم نگاه کنند و تصمیم بگیرند، خیر، نگاه رهبری، نگاه وسیعی است، محدود و جناحی نیست.
*آقای مروی برای این جریان چه می کنید؟
در دیدار روز پنجشنبه گذشته با آقا، ایشان تاکید کردند:« در سفر قم به مسئولین بگویید حتماً، تبلیغات سفر غلو آمیز نباشد، تعریضی به علما، بزرگان و دیگران نباشد، تعریف ها بی جا نباشد؛ من می خواهم با طلبه ها صحبت کنم و با روحانیون حرف دارم. یکی از دغدغه های من در سفر به قم، که ذهن مرا مشغول کرده این است که مبادا این آقایون(محافظان) زمانی که علما و بزرگان برای دیدار می آیند، چون آنها را نمی شناسند به آنها بی احترامی کنند. من این دغدغه را دارم، آقای مروی برای این جریان چه می کنید؟ برنامه ریزی کنید،تدبیر کنید، مبادا به کسی توهین یا بی احترامی شود، باید احترام و عزت در دیدار ها حفظ شود».
* مراجع حقیقتاً رهبری را دوست دارند
من با همه مراجع ارتباط دارم و بارها خدمت آنها رسیده ام، همه از آقا تعریف، تمجید و تجلیل می کنند و رهبری را حقیقتا دوست دارند. سفر رهبری رحمت و رأفت است، سفری است که هر کسی باید خود را مخاطب آن بداند و نسبت به منویات ایشان دقت داشته باشد. معظم له نسبت به آحاد مردم متواضع و فروتن هستند و احترام به مردم را ضروری می دانند.
*آقای مروی، اینها آیت الله هستند!
یادم نمی رود روزی لیستی به آقا دادم که در آن نام تعدادی از بزرگان درج بود و نوشته بودم آقای فلانی و فلانی و... و از آنجایی که این دست نوشته داخلی بود و رسانه ای هم نمی شد، توجهی نداشتم. ایشان زمانی که لیست را دیدند فرمودند:« آقای مروی اینها آیت الله هستند، شما لیستان را اصلاح کنید ،حتی اگر این یاداشت را پاره می کنید و دور می ریزید، نباید این گونه بنویسید، عادت کنید عناوین افراد را درست بنویسید».
برخی افراد قبل و بعد از انقلاب خیلی رهبری را آزار دادند، ولی هرگز از آنها کینه ای به دل نگرفته و در مدت بیست سال که ایشان را همراهی می کنم یک بار نشد بشنوم درباره کسی بد بگویند، البته خاطرات را نقل می کنند و می گویند: « انسان خوبی بود ولی تشخیص نمی داد».
*لطافت در عین اقتدار
ایشان حقیقتاً انسان لطیفی است، البته در دفاع از اسلام، انقلاب و ارزش ها و اصول نظام و امام راحل با هیچ کس تعارُف و شوخی ندارد، ذره ای لرزش در دل رهبری وجود ندارد، در حملات آمریکا به افغانستان و عراق، یک روز هم درس را تعطیل نکردند، خداوند آرامشی به ایشان داده که در این تحولات و اشتغالات فکری،همچنان درس می دهند آن هم در شرایطی که ایشان رهبر و مسئول نظام است.
*خُوشُ و بِش طلبگی در اوج اغتشاش
تیرماه سال 78 ایامی که آشوب گران هر شب به خیابان ها می ریختند و شلوغ کردند، همان شب ها تعدادی از طلاب حوزه علمیه قم آمده بودند تا با آقا دیدار کند، خودشان می گفتند در این اوضاع و شرایط امکان ندارد ایشان ما را بپذیرد، ولی آقا 45 دقیقه با آنها جلسه و خوش و بش طلبگی داشتند، انگار نه انگار که در برخی خیابان های اطراف آشوب است.
*حوزه جهش و تحول دیگری می یابد
این روزهای آخر، همه فکر و ذکر آقا، مسئله حوزه و سفر به قم بود و تامل عمیقی بر مسائل اساسی و مهم حوزه داشتند،البته با اشرافی که به مسائل جهانی و نقشه های دشمنان دارند و جایگاهی که برای حوزه قائل هستند، قطعا در دیدار با حوزویان مباحث مهمی را مطرح می کنند و حوزه بعد از این سفر، جهش و تحول دیگری می یابد. گرچه حوزه های علمیه همچون رودی متلاطم، متحرک و پرخروش در حال جریان است، ولی به طور قطع بیانات گوهر بار ایشان برای حوزه و حوزویان راهگشا، مفید و موثر خواهد بود و حرکت حوزه را پر شتاب تر و جهت گیری آن را دقیق تر و بهتر می کند.
مادر شهیدان زین الدین:عهد ما با ولایت تا آخرین لحظه عمر است مادر شهیدان مهدی و مجید زینالدین گفت: خانواده شهدا با شهیدان خود، امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری عهد و پیمان بستهاند و همه باید تا آخرین لحظه عمر پای عهد و پیمان خود باشیم. نگران برخی خانواده شهدا هستم؛ عهد ما با ولایت تا آخرین لحظه عمر است. مادر شهیدان مهدی و مجید زینالدین با بیان اینکه راهی که برخی خانواده شهدا انتخاب کردهاند، ما را نگران کرده است، گفت: خانواده شهدا با شهیدان خود، امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری عهد و پیمان بستهاند و همه باید تا آخرین لحظه عمر پای عهد و پیمان خود باشیم. زینب اسلامدوست در گفتوگو با فارس در خصوص دیدار خانواده شهدا با مقام معظم رهبری بیان داشت: چهار روز است که با حضور رهبر معظم انقلاب، شهر قم به خورشید فروزان امامت و ولایت منور شده است که باید برای این نعمت خداوند را خالصانه شکر کرد. وی با بیان اینکه دیدار با رهبر معظم انقلاب، ظهور امام زمان (عج) را در دلهای مردم قم تداعی کرد، افزود: حضور پر نور ایشان و علاقه و اشتیاق مردم نسبت به رهبر فرزانه انقلاب این احساس را در ذهنها تداعی کرد که اگر امام زمان (عج) تشریف بیاورند مردم چه خواهند کرد. مادر شهیدان زینالدین ادامه داد: وقتی مردم اینطور عاشقانه نسبت به رهبر انقلاب که سلاله پاک امیرالمؤمنین (ع) هستند، احساس ارادت و محبت دارند، اگر مولایمام مهدی (عج) ظهور کنند نیز با همین عشق و ارادات و چه بسا بیشتر ابراز ارادت خواهند کرد. اسلامدوست با ذکر خاطرهای از شهید مهدی زینالدین بیان داشت: آقا مهدی هر وقت که رانندگی میکرد خیلی با سرعت میراند؛ یک بار به همراه ایشان به دزفول مسافرت میکردیم؛ آنروز متوجه شدم که او که با سرعت 90 کیلومتر حرکت میکند؛ وقتی دلیلش را پرسیدم و گفتم که "آقا مهدی چقدر آهسته رانندگی میکنی، حوصلهام سر رفت "؛ او گفت: «به خاطر اطاعت از امر ولی فقیه». مادر شهیدان زینالدین گفت: گویا نماینده امام (ره) در لشگر، از همه خواسته بود که با سرعت کمتری رانندگی کنند و ایشان به خاطر اطاعت از او که اطاعت از امام بود، روی نفس خود پا گذاشت و از کاری که بسیار لذت میبرد، چشم دوخت. وی با اشاره به حمایت برخی خانواده شهدا از جریان فتنه اظهار داشت: زمینه بسیاری از رفتارها در گذشته شکل گرفته است؛ شهدای بزرگوار انقلاب اسلامی نیز اگر به درجه رفیع شهادت رسیدند، به دلیل زمینههای وجودی است که از دوران کودکی در آنها شکل گرفت. اسلامدوست بیان داشت: اگر انسان به دنبال حقیقت باشد و آن را دنبال کند و زمینه پذیرش حق را در خود تقویت کند، به راه حق نیز هدایت خواهد شد، اما اگر حق را نادیده گرفت به تباهی خواهد رفت. مادر شهیدان زینالدین گفت: انتساب به شهیدان هیچ دلیلی بر مصونیت انسان از خطا و اشتباهات نمیشود؛ و اینطور نیست که خانواده شهدا مانند خود شهید باشند. شهید «مهدی زینالدین» در سال 1338 در شهر قم متولد شد؛ در دوران نوجوانی اوقات فراغتش را در کتاب فروشی پدر میگذراند و پس از پایان تحصیلات متوسطه با رتبه چهار در میان پذیرفته شدگان دانشگاه شیراز تحصیلات تکمیلی را آغاز کرد. این شهید والامقام پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ابتدا به جهاد سازندگی و سپس به جمع سبزپوشان سپاه پیوست و فعالیت خود را در اطلاعات و عملیات سپاه قم ادامه داد و با شروع جنگ تحمیلی با طی دوره آموزش کوتاه نظامی همراه با یک گروه صد نفره عازم جبهه شد. مسئولیت اطلاعات و عملیات قرارگاه نصر، فرماندهی تیپ علیبنابیطالب (علیه السلام) و فرماندهی لشکر خط شکن 17 علی بن ابی طالب از جمله مسئولیتهای شهید مهدی زینالدین است. شهید زین الدین به همراه برادرش مجید زینالدین که مسئول اطلاعات و عملیات لشکرعلیبنابی طالب (ع) بود، برای شناسایی از باختران (کرمانشاه) به سمت سردشت در حال حرکت بود که با ضدانقلاب درگیر شد و به فیض شهادت رسید. شهید مجید زینالدین نیز در سال 1343 در تهران متولد شد؛ بیش از سیزده سال نداشت که در کوران حوادث انقلاب علیه طاغوت قرار گرفت و با کمک برادرش شهید مهدی زینالدین به انتشار اعلامیهها و نوارهای امام خمینی (ره) که پدرش در اختیارش قرار میداد؛ پرداخت. پس از آن به عضویت سپاه پاسداران در لشگر علیابنابیطالب (ع) که برادرش مهدی، فرماندهی آن را به عهده داشت، درآمد و به واسطه آن جوش و خروش و استعدادی که در وی بود، به سرعت مراحل کمال را در ابعاد مختلف خصوصاً در بعد رزمی طی کرد و در قسمت اطلاعات و عملیات مشغول شد و در لشگر 17 علیابنابیطالب (ع) مسئولیت فرماندهی یکی از تیپها را بر عهده گرفت. شهید مجید زینالدین در پی شرکت در بسیاری از عملیاتها که آخرین آنها عملیات غرورآفرین خیبر بود، به منزلگه مقصود شتافت و به همراه برادرش مهدی زینالدین بهسوی دیار قرب الهی پرگشود و به جمع محفل عاشقان الله پیوست. خیز سه باره رضایی برای انتخابات ریاست جمهوری یکی از دلایل عدم اقبال بدنه اصولگرایان به محسن رضایی ، عملکرد نامناسب سایت های اینترنتی منتسب به او (بازتاب و تابناک) است. محسن رضایی پس از دو دور ورود ناموفق به انتخابات ریاست جمهوری درصدد است تا برای سومین بار بخت خود را در این عرصه بیازماید. به گزارش جوان آنلاین ، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام که در انتخابات ریاست جمهوری نهم(سال 84) تا روزهای پایانی تبلیغات انتخاباتی در صحنه حضور داشت ، در آستانه برگزاری انتخابات با صدور اطلاعیه ای انصراف داده و از عرصه کناره گیری کرد. وی در انتخابات دهم ریاست جمهوری (سال 88) نیز وارد گود رقابت ها شد و گرچه در این دوره کناره گیری نکرد اما از مجموع حدود 40 میلیون رای ماخوذه تنها موفق به کسب حدود 600 هزار رای گردید. برخی گزارش ها حاکی است ، محسن رضایی درصدد است تا برای سومین بار بخت خود را در این عرصه بیازماید. گفتنی است به رغم سوابق انقلابی محسن رضایی ، یکی از دلایل عدم اقبال بدنه اصولگرایان به وی ، عملکرد نامناسب سایت های اینترنتی منتسب به او است. اولین سایت منتسب به رضایی ، سایت بازتاب بود که به دلیل تخلفات عدیده سیاسی و امنیتی توسط دستگاه های مسئول ، توقیف شد. سایت تابناک نیز که جایگزین سایت بازتاب شده است به رغم آن که ساختارشکنی های آشکاری مثل سایت بازتاب ندارد اما عملا" در همان مسیر حرکت کرده و به انحاء مختلف در جهت تضعیف جریان اصولگرایی و تقویت جریانات مخالف عمل می کند. این سایت در فضای بعد از انتخابات ریاست جمهوری و اغتشاشات فتنه گران ، عملا" در مسیر تقویت جریان فتنه حرکت می کرد و تا فجایع روز عاشورا و بدنبال آن حماسه باشکوه 9 دی مقوم این جریان بود. پس از حماسه 9 دی و اطلاعیه محسن رضایی ، گرچه سایت تابناک روند حمایت صریح از جریان فتنه را کاهش داده است اما تضعیف جریان اصولگرایی (در حوزه های مختلف سیاسی ، فرهنگی و حتی هنری) یکی از سیاست های ثابت آن است.
باید با همه وجود قدر خورشید ولایت را دانست
اسلامدوست، بیان داشت: ولایت فقیه مانند نخ تسبیحی است که همه اجزای این انقلاب را دور هم جمع میکند و باید با همه وجود قدر خورشید ولایت را دانست. وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب وقتی به عنوان جانشین امام خمینی (ره) انتخاب شدند، آیتالله بهاءالدینی که یک عالم بسیار وارسته و یک مؤمن حقیقی هستند، با اینکه 50 سال از ایشان بزرگتر بودند، وقتی رهبر معظم انقلاب را دیدند، دست بر سینه گذاشتند و گفتند «السلام علیک یا ولیالله»؛ رفتار این فقیه عالم وارسته برای همه ما سند بسیار بزرگ و مهمی برای دفاع و اطاعت از ولاین فقیه را پیش روی ما قرار داد.
نگران برخی خانواده شهدا هستیم
وی با بیان اینکه برای برخی از خانوادههای شهدا نگران هستم، گفت: راهی که این خانوادهها دنبال میکند ما را بسیار نگران کرده است که ممکن است یا در اثر تحریک اطرافیان آنها باشد یا دلیلش همان زمینههایی است که در وجود خود تقویت نکردهاند.
مادر شهیدان زینالدین بیان داشت: این را هم باید در نظر داشته باشیم که از ابتدای خلقت آدم تا خاتم، همیشه اسباب انحراف را شیاطین برای ما فراهم میکنند؛ لذا لازم است که با بصیرت و کسب حقیقت و معرفت و شناخت حقیقی از خداوند، بدانیم که در عرصههای متخلف و در لحظه لحظه عمرمان همیشه در معرض خطر انحراف هستیم.
وی با اشاره به سخنان خود در دیدار با مقام معظم رهبری گفت: خانواده شهدا با شهیدان خود، امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری عهد و پیمان بستهاند و همه باید تا آخرین لحظه عمر پای عهد و پیمان خود باشیم.
خداوند امروز از ما همت، اراده و شهادتطلبی میخواهد
در بخشی از وصیتنامه سردار رشید اسلام شهید مهدی زینالدین آمده است: نخستین شرط لازم برای پاسداری از اسلام، اعتقاد داشتن به امام حسین (ع) است. هیچ کس نمیتواند از اسلام پاسداری کند در حالی که ایمان و یقین به اباعبداللهالحسین (ع) نداشته باشد.
اگر امروز ما در صحنهها پیکار میرزمیم و اگر امروز ما پاسدار انقلابمان هستیم و اگر امروز پاسدار خون شهدا هستیم و اگر مشیت الهی بر این قرار گرفته که به دست شما رزمندگان و ملت ایران، اسلام در جهان پیاده شود و زمینه ظهور حضرت امام زمان (عج) فراهم شود، به واسطه عشق، علاقه و محبت به امام حسین(ع) است. من تکلیف میکنم شما «رزمندگان» را به وظیفه عمل کردن و حسینوار زندگی کردن. در زمان غیبت کبری به کسی «منتظر» گفته میشود و کسی میتواند زندگی کند که منتظر باشد، منتظر شهادت، منتظر ظهور امام زمان (عج). خداوند امروز از ما همت، اراده و شهادتطلبی میخواهد.