سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آخرین منجی

همچنان که مسئولان محترم کشور گفته اند ما اهل مذاکره هستیم اما نه با امریکایی که خواستار گفتگو در سایه تهدید و تحریم و زورگویی است. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام ضمن تبیین سیاستهای جمهوری اسلامی در مسائل مهم داخل و خارجی، ماه رمضان را فرصتی بی بدیل برای توبه و طهارت و خلوص و توجه به ابعاد اجتماعی و سیاسی تقوا دانستند و با تأکید ویژه بر ضرورت وحدت و همدلی افزودند: وحدت مسئولان یک فریضه مهم است و تعمد در بر هم زدن آن، خلاف شرع به شمار می رود.
ایشان ماه رمضان را ماه توبه و اِنابه، ماه تسلیم دل و جان در برابر اراده و شریعت الهی، ماه طهارت بخشی و ماه خالص شدن از آلودگی ها خواندند و افزودند: ماه رمضان در مقیاس هر سال ، مانند فرصتهای نماز در هر شبانه روز، فرصت بیدار باش و خلوت با خدا و ایجاد نورانیت در دل و نفس است. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، توبه و اِنابه را در میان خصوصیات ماه رمضان یک ویژگی بسیار مهم دانستند و با اشاره به وظیفه سنگین تر مسئولان و کارگزاران در این زمینه افزودند: بازگشت از «راه و فکر و کار» غلط و انابه به درگاه خداوند، در گام اول نیازمند شناخت اشکالات، غفلتها و تقصیرها و قصورهاست.
رهبر انقلاب اسلامی دایره توبه و بازگشت را در تمامی ابعاد فردی و جمعی ، گسترده خواندند و افزودند: همه کسانیکه به هر علت در حوزه های مختلف جامعه تاثیر گذارند باید کاملا مراقب خود، زیر مجموعه ها و حوزه های تاثیرگذاری کلام و رفتار خود باشند چراکه غفلت ها و خطاهای زیر مجموعه ها نیز اگر مستند و متکی به رفتار و گفتار آن مسئول باشد به پای او نوشته خواهد شد. ایشان هدف «توبه و تصحیح فکر و عمل» را تقوای الهی دانستند و افزودند: رعایت ابعاد فردی تقوا و ترک محرمات و انجام واجبات مهم است اما تقوا ابعاد مهمتری دارد که عمدتاً از آنها غفلت می شود.
رهبر انقلاب اسلامی با استناد به دعای شریفه مکارم الاخلاق در صحیفه سجادیه، گسترش عدالت، فرو بردن خشم، اصلاح ذات البین، ایجاد وحدت، فرو نشاندن آتش هایی که در جامعه ایجاد می شود و گرد آوردن کسانی را که به هر دلیل از مجموعه برادران مؤمن جدا شده اند از ابعاد مهم تقوا برشمردند و تأکید کردند: این موارد، از جمله مسائل اساسی امروز ما نیز هست. رهبر انقلاب اسلامی تلاش برای گسترش عدالت در همه ابعاد را از بالاترین ابعاد تقوا دانستند و افزودند: عدالت قضایی، اجرایی، اجتماعی، عدالت در تقسیم منابع و فرصتها و عدالت در گزینش افراد، از جمله مصداقهای عدالت در مفهوم حقیقی آن است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، جلوگیری از خشمی را که موجب انحراف در فکر و عمل می شود از دیگر ابعاد تقوا دانستند و با اشاره به اهمیت مقابله و مهار اختلاف افکنی ها افزودند: عده ای در حال آتش افروزی های سیاسی میان جناحها و عناصر مختلف جناحها هستند و مقابله با این تحرکات، از مصادیق بارز تقوای الهی است. رهبر انقلاب اسلامی با تأکید مجدد بر جذب حداکثری و دفع حداقلی به عنوان یک سیاست اصولی و اساسی افزودند: البته میزان و معیار این کار اصول و ارزشهاست اما باید توجه کرد که ایمان اشخاص درجات متفاوتی دارد و باید کسانی را که جزو مجموعه بوده اند اما بر اثر اشتباه یا غفلت، کنار افتاده اند با نصیحت و دلالت به راه برگرداند.
رهبر انقلاب اسلامی، روزه را یک عمل جمعی خواندند و خاطرنشان کردند: اگر همه کسانی که بر سر سفره پربرکت رمضان جمع هستند یعنی ملت ایران و دیگر ملل اسلامی، از این فرصت الهی برای توبه و بازگشت به خدا استفاده کنند، مسائل داخلی و مشکلات امت اسلامی علاج خواهد شد. رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان، توجه به واقعیات موجود در جبهه بندی میان ملت ایران و جبهه استکبار را برای تحلیل صحیح مسائل داخلی و خارجی، مهم خواندند و افزودند: تأمل در واقعیات این جبهه بندی 32 ساله، نشان می دهد که ملت ایران و جمهوری اسلامی «همان راه و اصول و اهداف انقلاب و امام» را ادامه داده است اما جبهه مقابله دچار تغییراتی شده است.
ایشان رو به ضعف بودن جبهه دشمنان ملت ایران و حرکت صعودی جمهوری اسلامی را دومین واقعیت قابل توجه خواندند و افزودند: اگرچه جبهه مقابل جمهوری اسلامی، خود را در دروغی بزرگ جامعه جهانی می خواند اما تنها رژیم صهیونیستی و امریکا، محور این جبهه هستند. ایشان در تبیین این واقعیت، به دو مفهوم مخالفت سطحی و مخالفت بنیانی اشاره کردند و افزودند: مخالفت متقابل رژیم صهیونیستی و امریکا با جمهوری اسلامی، مخالفتی بنیانی است.
ایشان در همین زمینه خاطرنشان کردند: مخالفت بنیانی در واقع مخالفت با موجودیت است و همانگونه که ما رژیم صهیونیستی را غاصب و جعلی و دچار فروپاشی حتمی و بدون تردید می دانیم آن رژیم هم با موجودیت نظام اسلامی مخالف است. رهبر انقلاب اسلامی در تشریح مفهوم مخالفت بنیانی در رابطه ایران و امریکا افزودند: نگاه امریکا به ما، با وجود همه حرفهای امریکایی ها درباره لزوم تغییر رفتار جمهوری اسلامی، نگاهی مبتنی بر نفی موجودیت نظام اسلامی است ما نیز متقابلاً جنبه استکباری و ابرقدرتی امریکا را مردود می دانیم و نفی می کنیم.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در تشریح دلایل و مصادیق روند رو به ضعف جبهه دشمنان ملت ایران، محروم بودن رژیم صهیونیستی و امریکا از هر گونه عقبه مردمی در جهان را مورد اشاره قرار دادند و افزودند: نفرت ملتها از این دو رژیم، ناکامی آنها در حوادث نظامی سالهای اخیر در عراق و افغانستان و فلسطین، گرفتار آمدن در رکود اقتصادی سنگین، ناکامی در سیاستهای خاورمیانه ای در سوریه و لبنان و فلسطین، کاهش اعتماد به نفس مسئولان امریکایی و اسرائیلی و عاجز ماندن امریکا در تصمیم گیریهایی مانند ادامه اشغال یا خروج از عراق و افغانستان، از نمودهای روند رو به تزلزل جبهه دشمنان ایران است.
رهبر انقلاب همچنین در تصریح دلایل روند صعودی جمهوری اسلامی، به پیشرفتهای مختلف در عرصه های علمی – فناوری اشاره کردند و افزودند: علاوه بر حرکت درخشان در عرصه های مختلف، از لحاظ اجتماعی و معنوی نیز، ملت ایران از روحیه ملی بالایی برخوردار است و اصل حضور 40 میلیونی در انتخابات سال گذشته نشان دهنده شور و نشاط اجتماعی و سیاسی در کشور است. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در همین بحث، به عقبه بی نظیر جمهوری اسلامی در میان ملتهای مسلمان اشاره کردند و با یادآوری استقبال پرشور ملتها از مسئولان جمهوری اسلامی در طول سه دهه گذشته افزودند: ملت ایران با تجربیات سیاسی موفق در خاورمیانه و دیگر مناطق جهان و سرشار از امید به آینده، به حرکت خود ادامه می دهد و این واقعیات، اثبات کننده حرکت صعودی جمهوری اسلامی است.
رهبر انقلاب اسلامی، با تأکید بر ضرورت «فکر و تدبیر و برنامه ریزی» در مقابله با جبهه دشمن خاطرنشان کردند: آنها نیز در مقابل ما برنامه ریزی دارند و ما باید دست در دست یکدیگر، و متکی بر عقل و خرد و شجاعت در این میدان، همچنان به پیش برویم. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در تشریح برنامه های بیگانگان، به فشار اقتصادی – تهدید نظامی – جنگ روانی و ایجاد اختلال سیاسی و خرابکاری در داخل اشاره کردند و افزودند: امریکایی ها در کنار همه این برنامه ها، یعنی تحریم و تهدید و قطعنامه، بحث آمادگی برای مذاکره را نیز مطرح می کنند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به استفاده امریکایی ها از همه این روشها در سه دهه گذشته خاطرنشان کردند: تحریم 30 ساله ایران، تهدیدهای مستمر در دوران رؤسای جمهوری مختلف امریکا – تبلیغات مسموم بی وقفه درباره امام خمینی (ره) و ملت ایران و خرابکاری و آشوب به دست عوامل داخلی در برخی سالهای گذشته، نشان می دهد که امریکا امروز هم در مقابله با ملت ایران، از همان روشهای کهنه استفاده می کند. ایشان اعلام آمادگی امریکا برای مذاکره را نیز تکراری دانستند و با رد مذاکره در سایه زور و تهدید افزودند: البته ما در دو مسئله یعنی درباره عراق و یک مسئله دیگر که آنها موضوع امنیتی مهم می خواندند با امریکایی ها مذاکره کردیم اما آن تجربیات نیز نشان می دهد که آنها هر وقت در پای میز مذاکره در مقابل استدلال و حرف حساب، کم بیاورند متوسل به زورگویی و قطع یک طرفه مذاکره می شوند.
ایشان تأکید کردند: ما با دلایل واضح، مذاکره با امریکا را رد کرده ایم چرا که مذاکره در سایه تهدید و فشار و ارعاب را مذاکره نمی دانیم و به همین علت، همچنان که مسئولان محترم کشور گفته اند ما اهل مذاکره هستیم اما نه با امریکایی که خواستار گفتگو در سایه تهدید و تحریم و زورگویی است. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: طبعاً اگر آنها از نردبان پوسیده ابرقدرتی پایین بیایند و تهدید و تحریم را کنار بگذارند و برای مذاکره، هدف و نهایت مورد نظر خودشان را ترسیم نکنند ما همانگونه که قبلاً گفته ایم آماده گفتگو هستیم اما آنها در واقع اهل مذاکره نیستند و می خواهند زور بگویند.
ایشان در ادامه همین بحث تأکید کردند: امریکایی ها بدانند که نمی توانند ایران را همچون دیگران تحت فشار قرار دهند چرا که جمهوری اسلامی زیر بار هیچ فشاری نخواهد رفت و به سبک خود به هر فشاری پاسخ خواهد داد. رهبر انقلاب اسلامی در مسئله هسته ای نیز بار دیگر چرخه تولید سوخت را حق طبیعی ملت ایران خواندند و تأکید کردند: ملت و مسئولان ایران از این حق کوتاه نمی آیند و انشاءالله با ایجاد نیروگاههای هسته ای و تولید سوخت آنها در داخل، این حق طبیعی خود را دنبال خواهند کرد.
ایشان برخی سخنان امریکایی ها درباره تأمین سوخت مورد نیاز ایران را مهمل و بی وجه دانستند و با اشاره به عدم صداقت بیگانگان در ماجرای تأمین سوخت 20 درصد راکتور تهران افزودند: ما براساس عرف معامله در جهان، حدود 2 دهه قبل سوخت این نیروگاه را خریده بودیم اما آنها تا احساس کردند ما به این سوخت 20 درصد دوباره نیاز پیدا کرده ایم بازی بدی را شروع کردند که البته این اشتباه بزرگ امریکا و غرب به ضرر خودشان تمام شد. ایشان تشویق شدن ایران برای تولید سوخت 20 درصد و اثبات قابل اعتماد نبودن امریکا و دیگر تولید کنندگان سوخت را نتایج مشخص بازی غرب درباره سوخت 20 درصد خواندند و تأکید کردند: در این ماجرا برای همه ملتها مشخص شد که آنها واقعاً قابل اعتماد نیستند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره تهدید نظامی امریکا نیز تأکید کردند: بعید است آنها این حماقت را انجام دهند اما همه بدانند اگر این تهدید عملی شود میدان مقابله ملت ایران فقط منطقه ما نخواهد بود بلکه این مقابله، میدان گسترده تری خواهد داشت. رهبر انقلاب اسلامی، تبلیغات منفی امریکایی ها درباره نقض حقوق بشر در ایران را مضحک خواندند و افزودند: آنها همچنان که در عراق و افغانستان و فلسطین نشان دادند برای جان انسانها هیچ ارزشی قایل نیستند اما با پررویی از نقض حقوق بشر در ایران سخن می گویند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تدابیر بسیار مستحکم و خوب مسئولان نظام برای مقابله با برنامه های دشمن از جمله تحریم اقتصادی افزودند: مسئولان کشور در مقابل قطعنامه تحریم و تحریمهای یک جانبه امریکا و اروپا، تصمیمات بسیار درستی گرفته اند و انشاءالله با این تدابیر و در سایه وحدت و همدلی، تحریم به یک فرصت تبدیل خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی، افزایش و ارتقای تولید ملی را در این زمینه مهم خواندند و افزودند: واردات باید مدیریت شود و اگر در این زمینه به اصلاح قوانین نیز نیاز هست مجلس این کار را انجام دهد.
حضرت آیت الله خامنه ای، عقل گرایی، تدبیر و شجاعت را در مقابله با برنامه های دشمن بسیار مهم دانستند و تأکید کردند: باید خردمندانه و شجاعانه، با عزم راسخ، بدون تزلزل و با نگاه به دوردستهای روشن، به راه خود ادامه دهیم. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، وحدت و همدلی را تکیه گاه اساسی ملت و نظام در ادامه حرکت مقتدرانه انقلاب اسلامی دانستند و برای تشریح اهمیت این موضوع تأکید کردند: اتحاد و همدلی مسئولان کشور یک فریضه است و تعهد در مخالفت با آن، بخصوص در سطوح بالا خلاف شرع است.
ایشان با اشاره به تلاش دشمنان برای تبدیل اختلافات کوچک به مسائل بزرگ افزودند: اختلاف نظر دولت و مجلس در مسائل مختلف فاجعه نیست بلکه تبدیل این اختلاف سلایق به شکافهای غیرقابل اصلاح و زخمهای غیرقابل علاج، خطایی بزرگ است. رهبر انقلاب اسلامی در همین زمینه افزودند: از چندی قبل از شورای نگهبان خواسته ایم در مواردی که میان مجلس و دولت محل گفتگو و مناقشه است ورود کند تا با مشخص شدن حدود اختیارات و وظایف مسائل حل شود و تفکیک قوا که از اصول قانون اساسی است تحقق پیدا کند.
ایشان حفظ و تمسک مستمر به اصول و بازی نکردن در زمین دشمن را مورد تأکید مجدد قرار دادند و خاطرنشان کردند: دشمن درصدد بی اعتماد کردن مردم به مسئولان است و هیچکس نباید به گونه ای سخن بگوید که مردم به دولت، مجلس و قوه قضایی بدبین شوند. رهبر انقلاب اسلامی همچنین زیر سؤال بردن بی دلیل آمارهای ارائه شده از سوی دستگاههای مسئول را مورد انتقاد قرار دادند و خاطرنشان کردند: باید از این گونه کارهایی که اعتماد مردم را تضعیف می کند خودداری کرد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پایان سخنانشان تأکید کردند: همه عوامل و تدابیری که بیان شد تنها در سایه توجه و توسل به قدرت الهی و حسن ظن کامل به وعده یاری و حمایت پروردگار، مؤثر خواهد بود و ملت ایران و مسئولان نظام، مانند گذشته این راه پرافتخار را با تکیه بر همین عامل عزت بخش ادامه خواهند داد.
آقای احمدی نژاد رئیس جمهور در این دیدار در سخنانی گزارش مبسوطی از فعالیتها و تلاشهای دولت در عرصه های مختلف فرهنگی، اقتصادی، علمی و فناوری، سازندگی و عمران، صنعت و معدن، اصلاح ساختار اداری، سیاست خارجی و مدیریت فضای داخلی ارائه کرد. رئیس جمهور، مسائل فرهنگی را یکی از بخشهای مورد اهتمام دولت برشمرد و با اشاره به زمینه و اهداف فرهنگی انقلاب اسلامی گفت: دولت، بودجه فرهنگی را به میزان سه برابر افزایش داده است و در سفرهای استانی کارگروههای فرهنگی وظیفه توسعه و هدفمندسازی همه فعالیتها در مسیر ارزشها را بر عهده دارند.
آقای احمدی نژاد در بخش مربوط به اقدامات دولت در عرصه علم و فناوری، به تشکیل شرکتهای دانش بنیان، افزایش اعتبارات پژوهشی، برنامه تحول در آموزش و پرورش، برنامه تحول در علوم انسانی و پیشرفتهای چشمگیر در بخش بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اشاره کرد و گفت: پیشرفتها در بخش هوا فضا بسیار چشمگیر بوده است و بزودی ماهواره جدید ایران به فضا پرتاب خواهد شد. رئیس جمهور در ادامه، کشور را به یک کارگاه بزرگ سازندگی تشبیه و به افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور، صدها سد در دست ساخت، بومی سازی نیازهای نفتی، گسترش گاز رسانی به شهرها و روستاها، آغاز اجرای فازهای باقیمانده پارس جنوبی با سرمایه گذاری داخلی و با حضور پیمانکاران داخلی، افزایش تولید و صادرات پتروشیمی و افزایش تولید بنزین بصورت آزمایشی اشاره کرد.
آقای احمدی نژاد همچنین آمارهایی از اقدامات انجام گرفته در بخش مسکن بویژه مسکن مهر، صادرات معدنی و صنعتی، احداث شهرکهای صنعتی، رشد مثبت اقتصادی، کاهش تورم، واگذاری سهام عدالت، وضعیت خوب بورس و حجم بازار، و صادرات غیرنفتی ارائه کرد و گفت: یکی از اقدامات مهم دولت، هدفمند کردن یارانه ها است که با برنامه ریزی دقیق و در عین حال متانت، در دست پیگیری است. رئیس جمهور فضای داخلی کشور و اتحاد و همبستگی مسئولان و شور و نشاط مردم و دلبستگی آنان به نظام را، در سطح بالا خواند و با اشاره به تلاش مذبوحانه نظام سلطه و دشمنان ملت ایران برای آغاز دور جدیدی از فشارهای اقتصادی، تأکید کرد: ملت ایران به فضل الهی، این بداخلاقی دشمنان را به فرصتی برای تحول و اصلاحات اساسی اقتصادی و ارتقای کمی و کیفی تولید ملی تبدیل خواهد کرد.
آقای احمدی نژاد با اشاره به صدور قطعنامه بر ضد ملت ایران خاطرنشان کرد: این قطعنامه حاکی از موضع انفعال نظام سلطه و تلاش آنها برای خروج از بن بست است اما دشمنان ملت ایران بدانند، صدور این قطعنامه آنها را نجات نخواهد داد و بزودی از این اقدام پشیمان خواهند شد. رئیس جمهور، ملت ایران را اهل گفتگو و منطق در چارچوب عدالت دانست و تأکید کرد: ملت ایران ضمن آنکه از گفتگوی عادلانه استقبال می کند اما ذره ای از حقوق خود عقب نشینی نخواهد کرد.


ارسال شده در توسط منتظر منجی

آمریکا در فتنه 88 و کودتای 28 مرداد اهداف مشترکی را دنبال می‌کرد

یک استاد دانشگاه اهداف دشمنان را از کودتای 28 مرداد 1332 و فتنه سال 88 دارای شباهت‌های فراوانی دانست و گفت: برخورد با استقلال سیاسی و اعتقادات دینی مردم ایران مهمترین اهداف دشمنان بوده است. سرمایه‌گذاری مالی آمریکا از جمله شباهت‌های دیگر کودتای 28 مرداد با فتنه 88 بود.


حجت‌الاسلام سید محمد قائم‌مقامی استاد دانشگاه و حوزه در گفت‌وگوی تفصیلی با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس به کودتای 28 مرداد علل و پیامدهای آن اشاره و ضمن تشریح و تحلیل کودتای آمریکای 28 مرداد به شباهت‌ها و تفاوت‌های این کودتا با فتنه 88 پرداخت. وی در ابتدای این گفت‌وگو با اشاره به زمینه بروز کودتای 28 مرداد، اظهار داشت: اگر بخواهیم پیشینه کودتای 28 مرداد را بررسی کنیم، باید دوران مشروطه را بازخوانی کنیم چرا که کودتای 28 مرداد حاصل مشروطه بوده است.

* جریان کمونیستی و جریان ملی مذهبی‌ها برای رسیدن به قدرت تکاپو می‌کردند

این استاد دانشگاه و حوزه با اشاره به مخالفت روشنفکران، ملی‌گراها و مذهبی‌ها با حکومت قاجاریه، تصریح کرد: بعد از دوران صفویه که تشیع در حکومت به رسمیت شناخته شد، مدیریت سیاسی و ساختاری کشور به لحاظ تئوریک متفاوت شد و حاکمان شیعه اعلام کردند که باید یک کشور شیعه و مسلمان داشته باشیم و این گفته آنها با نظریه دهکده جهانی غرب در تضاد بود. قائم‌مقامی با بیان اینکه بر اساس نظریه دهکده جهانی غرب حضور عالم و پادشاه در حکومت بی‌معنا بوده و بایستی پادشاهان بر جهان حکومت می‌کردند.

این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه گفت: غرب برای ترویج سلطه به ایران به سرعت علیه جریان مشروطیت وارد شده و علما را به عنوان خطری برای غرب کنار گذاشت و برای تطبیق حکومت ایران با مدرنیته رضاخان را در ایران منسوب کرد تا دستورات غرب را در کشور اجرایی کند. غربی‌ها به رضاخان گفته بودند که حکومت شما ادامه حکومت کوروش و داریوش است و شما دیگر کاری به تاریخ اسلام نباید داشته باشید.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه جریان کمونیسم با حضور جریان حزب توده، از شهریور ماه 1320 تا 1332 با هدف کمونیستی کردن کشور و گرایش آن به شوروی تلاش می‌کرد تا اهداف خود را در ایران محقق کند، گفت: جریان ملی‌گرایی با ریشه غربی از دیگر جریان‌هایی بود که در دوران آیت‌الله کاشانی فعالیت می‌کرد و تلاش داشت با روشنفکران و مذهبی‌ها برای رسیدن به قدرت، رقابت کند. قائم‌مقامی افزود: بعد از جنگ جهانی اول در حالی که غرب موفقیت‌هایی را به دست آورده و عثمانی‌ها را شکست داده بود، بر این اعتقاد بود که باید کشورهای اسلامی به سیستم حکومتی قبل از اسلام که همان سیستم حکومتی پادشاهی بود، بازگردد.

این استاد حوزه به فعالیت جریان ملی‌گرا،مذهبی‌ها و روشنفکران در بین سال‌های 1320 تا 1332 اشاره کرد و گفت: جریان مذهبی به نوعی با جریان ملی‌گرا همکاری می‌کرد که نمونه بارز آن بحث ملی شدن صنعت نفت بود که در این ماجرا علما از جمله فدائیان اسلام و آیت‌الله کاشانی حضور داشتند اما متاسفانه همه چیز به اسم مصدق تمام شد.

* تصور غلط مقبولیت مردمی، موجب سقوط دولت مصدق شد

وی با بیان اینکه مصدق تصور می‌کرد که از مقبولیت مردمی برخوردار است، گفت: مصدق به خاطر توهمی که داشت آیت‌الله کاشانی را تنها گذاشت در حالی که فراموش کرده بود مردم به واسطه روحانیت با وی همکاری کردند. مصدق فکر می‌کرد از محبوبیت مردمی برخوردار است و می‌تواند کشور را اداره کند. قائم مقامی با بیان اینکه غربی‌ها برای برخورد با ایران اختلاف نظر داشتند اما در اینکه باید حکومت ایران زیر نظر غرب باشد، متحد بودند، گفت: غربی‌ها بر اساس اعتقاداتی که داشتند به سرعت در مقابل ایران متحد شدند و علیه حکومت ایران اقدام کردند.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: غرب برای اینکه به ایران تسلط داشته باشد، به این نتیجه رسید که محمدرضاخان را در ایران به قدرت برساند در حالی که محمدرضا شاه،محمدرضای سابق نبود. چرا که این بار با کمک مستقیم آمریکا و انگلیس در به قدرت رسیده بود؛ محمدرضاخان باتوجه به ماموریتی که از غرب گرفته بود ارتباط حکومت با روحانیت را به طور کامل قطع کرد.

قائم‌مقامی با بیان اینکه غرب در کودتای 28مرداد پیروزی جدیدی برای خود جهت کنترل و تسلط بر ایران پیش‌بینی کرده بود، بعد از کودتای 28 مرداد حکومت غیردینی که هیچ ارتباطی با روحانیت نداشت و کاملا خود را مدیون آمریکا می‌دانست در ایران به قدرت رسید.بعد از این کودتا قرار شده بود که تجربه حکومت آمریکایی‌ در ایران به اجرا گذاشته شود.

* کودتای 28 مرداد سرآغازی بر حکومت آمریکا در ایران محسوب می‌شد

وی کودتای 28 مرداد را سرآغازی بر حکومت آمریکا در ایران توصیف کرد و ادامه داد: باید به این نکته اشاره کنیم که کودتا گرچه یک فتنه است، اما یک انقلاب که مردم در آن دخیل باشند، نیست. در کودتا دشمن تلاش می‌کند تا با برخی از افراد ارتباط بگیرد و از طریق آنها علیه حکومت اقدام کند به طور مثال در کودتای 28 مرداد نیروهای نظامی با تانک در خیابان‌های تهران حرکت می‌کردند.

این کارشناس مسائل دینی در پاسخ به این سؤال که تفاوت و شباهت فتنه با کودتا چیست، به فتنه سال 88 اشاره کرد وگفت: فتنه اخیر که انقلاب اسلامی ایران را تهدید می‌کرد، یک شبه کودتا بود با این تفاوت که برخورد سخت‌افزاری با نظام نمی‌کرد و تنها به مقابله نرم‌افزاری بسنده کرده بود و به نظر من حوادث اخیر یک کودتای نرم بود.

* برخورد با استقلال سیاسی و اعتقادات دینی ملت ایران هدف مشترک دشمنان در کودتای 28 مرداد و فتنه 88 است

وی اهداف دشمنان را از کودتای 28 مرداد 1332 و فتنه سال 88 دارای شباهت‌های فراوانی دانست و گفت: برخورد با استقلال سیاسی و اعتقادات دینی مردم ایران مهمترین اهداف دشمنان بوده است. سرمایه‌گذاری مالی آمریکا از جمله شباهت‌های کودتای 28 مرداد با فتنه 88 بود.

قائم‌مقامی خاطرنشان کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی رژیم اسرائیل در منطقه خاورمیانه تشکیل شده بود و آمریکا با کودتای 28 مرداد تلاش می‌کرد تا حکومتی در ایران در قدرت باشد که همکاری کافی با رژیم اسرائیل را داشته باشند هماهنگ کردن حکومت ایران با رژیم اسرائیل از جمله اهداف کودتای 28 مرداد بود در حالی که حکومت ایران قبل از انقلاب اسلامی از ترس علما جرات ارتباط آشکارا با رژیم اسرائیل را نداشت. وی اضافه کرد: انقلاب اسلامی ماهیت رژیم شاه را برای جهانیان روشن کرد.پیروزی انقلاب اهداف آمریکا را از کودتای 28 مرداد روشن کرد و اگر انقلاب به پیروزی نمی‌رسید شاید هیچ گاه اهداف آمریکا از کودتای 28 مرداد روشن نمی‌شد.

* پیروزی انقلاب اسلامی پاسخی به کودتای 28 مرداد بود

این استاد دانشگاه با بیان اینکه انقلاب اسلامی اهداف مشروطه‌خواهان را دوباره به جهانیان مطرح کرده است و این برای حامیان کودتای 28 مرداد غیرقابل پذیرش است، افزود: نکته مهم این است که بعد از انقلاب اسلامی علما با قدرت و اشرافیت بیشتری فعالیت می‌کردند و این مسئله آمریکا را آزار می‌داد تا اینکه آنها کودتاهای متفاوتی را علیه ملت ایران به کار گرفتند که از جمله آن کودتای نوژه بود.

قائم‌مقامی با بیان اینکه 30 سال تجربه انقلاب اسلامی به آمریکا ثابت کرده بود که برخورد سخت‌افزاری با ملت مسلمان ایران به جهت ایدئولوژی مستحکم آنها نتیجه‌بخش نیست، به فتنه دشمنان در انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم اشاره کرد و گفت: دشمن در کودتای نرم 88 تلاش کرد تا تمامی مخالفان جمهوری اسلامی ایران را ذیل یکی از کاندیدای ریاست جمهوری به اتحاد برساند و از طریق آن یک جریان برای برخورد با نظام تشکیل دهد.

* آمریکا در فتنه 88 و کودتای 28 مرداد اهداف مشترکی را دنبال می‌کرد

این استاد دانشگاه با بیان اینکه در طول انقلاب اسلامی آمریکا تلاش فراوانی برای به قدرت رسیدن عوامل خود اعمال کرد، گفت: در انقلاب‌های مخملی غربی‌ها تلاش کردند تا یک نفر را به عنوان نماینده خود و نماینده معترضان معرفی کنند و بعد از شکست آن فرد به بهانه‌های مختلف زمینه‌های آشوب و اغتشاش را جهت براندازی نظام مستقر اجرایی کنند؛ آمریکا اهدافی را که در کودتای 28 مرداد به ‌آن نرسیده بود در فتنه‌88 دنبال می‌کرد. قائم‌مقامی پیروزی انقلاب اسلامی را بزرگترین شکست طراحان کودتای 28 مرداد دانست وگفت: در فتنه 88 نیز مردم با هوشیاری خود دشمن را شناختند و با تبعیت از مقام معظم رهبری بار دیگر آنها را از رسیدن به اهداف خود ناکام گذاشتند.


ارسال شده در توسط منتظر منجی

دستپاچگی مافیای قدرت و ثروت دانشگاه آزاد

به گزارش پایگاه خبر تحلیلی خبرگستر؛ انتشار خبر غیر شرعی خوانده شدن وقف اموال دانشگاه آزاد باعث سر درگمی مافیای دانشگاه آزاد شده است.

این مافیا که ظاهرا در برابر دستور مقام معظم رهبری کلیه اقداماتش را برای وقف اموال دانشگاه آزاد متوقف نموه بود ، با مواجهه با خبر مذکور به قدری هراسان گردیدکه مجبور شد راز بزرگ و نهفته ی خود را افشا نماید.

این راز نیز مربوط به اقداماتی مخفیانه می شود که متولیان دانشگاه آزاد با محوریت هاشمی رفسنجانی ،سید حسن مصطفوی و موسوی بجنوردی انجام داده و طی آن اقدام به جمع آوری نظرات فقهی برخی افراد پیرامون مجاز بودن وقف اموال دانشگاه آزاد کردند.

یاد شدگان که علیرغم تلاش فراوان با استفاده از شگرد "اخذ فتوا به نفع خود" و با توسل به ارائه اطلاعات ناقص و توجیه جهت دار علماءتنها موفق به اخذ نظر چند تن کردیدند ، مجبور شده اند که این اقدام پنهانی خود را که بر خلاف دستور مقام معظم رهبری صورت گرفته است ، آشکار و نتایج آن را برای متاثر نمودن آیت آلله آملی لاریجانی بر ملا نمایند.

اخبار واصله حاکی از آن است که مافیای مذکور در راستای مقابله با مردود شدن وقف اموال دانشگاه ازاد راهبردهای زیر را در سر لوحه کار های خود قرار دهند.

1-      رایزنی با آیت الله آملی لاریجانی وسوءاستفاده از اختلافات اخیر دولت و قوه قضائیه :

در این راهبرد تلاش می شود که خبر منتشره در مطبوعات پیرامون مردود شدن موضوع وقف شیطنتی از سوی دولت تلقی گردد تا آقای لاریجانی مجبور گردد در برابر این حرکت مطبوعاتی موضع گرفته و مسئله را کتمان نماید .

2-      ارائه مقالات حقوقی و برخی نظرات فقهی پیرامون مجاز بودن وقف اموال دانشگاه آزاد به آیت الله آملی لاریجانی :

در این راهبرد مافیای قدرت قصد دارد تا نتایج اقداماتی راکه بر خلاف نظر مقام معظم رهبری طی این مدت انجام داده است برای آیت الله آملی لاریجانی ارسال نماید . شنیده شده است مقالاتی حقوقی را همراه با چند نظر فقهی تهیه و قصد دارد تا آنها را برای رئیس قوه قضائیه که از سوی رهبر معظم انقلاب مسئولیت فقهی و حقوقی بررسی موضوع وقف دانشگاه آزاد را بر عهده دارد ، ارسال نمایند .

3-          تحریک آیت الله صادق لاریجانی برای بر گزاری مناظره فقهی وحقوقی :

این راهبرد تلاش دارد تا به هر نحو ممکن موافقت آیت الله آملی لاریجانی را برای موافقت با برگزاری مناظره بین اعضای کمیسیون فقهی وحقوقی جلب نماید تا پس از آن افرادی نظیر دکتر مهر پرور و موسوی بجنوردی با اعضای کمیسیون مذکو مناظره نمایند با این امید که بتوانند نظرا ت آنها را تغییر دهند .

4-      تغییر ریاست دانشگاه آزاد

هم اکنون اتاق فکر مافیای دانشگاه آزاد به این نتیجه رسیده است که تغییر ریاست دانشگاه آزاد می تواند به نحو شایسته ای توجه افکار عمومی رااز موضوع وقف دانشگاه آزاد منحرف نماید .

 مافیای مذکور که تاکنون از مدافعان پر وپا قرص آقای جاسبی  در ادامه تصدی مسئولیت دانشگاه آزاد محسوب می شده است با تغییر رویکردی قصد تعویض وی را دارد تا به زعم خود هم نزد افکار عمومی وجهه پیدا نموده و در ظاهر مطابق نظر مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت تغییر در دانشگاه آزاد حرکت نماید وهم اینکه موضوع وقف را ازکانون توجهات دور نمایند تا به این وسیله بتواند فرصت بیشتری را برای پیدا کردن راهکار مقابله با مردود اعلام شدن موضوع وقف بدست آورد.

در همین زمینه مذاکراتی با حمید میر زاده به عنوان اصلی ترین گزینه برای تصدی مسئولیت دانشگاه آزاد به عمل آمده است ولی مشار الیه تا کنون به جهت داشتن مشکلات خانوادگی از این پیشنهاد سر باز زده است .

 میر محمدی نیز گزینه دیگری برای تصدی سر پرستی دانشگاه آزاد می باشد.

5-       جنجال سازی و فضا سازی سیاسی پیرامون موضوع وقف

 با توجه به نفرت و دلزدگی مردم از بروز حوادث تلخ پس از انتخابات و تاکید افکار عمومی بر وجود آرامش وامنیت در فضای سیاسی کشور ، مافیای دانشگاه آزاد سعی دارد که به بهانه طرح موضوع وقف اموال ،تنش هایی رادر فضای سیاسی کشور ایجاد نماید با امید این که مسئولین علاقمند به حفظ آرامش کشور ، به صورت جدی وارد عرصه چالش زای تعیین تکلیف دانشگاه آزاد نشوند . در همین راستا ارائه مفالات و تحلیل های مستمر و مختلف در رسانه های همسو با مافیای مذکور در دستور کار قرار گرفته است.

6-       سیاسی جلوه دادن موضوع مخالفت با وقف

یکی دیگر از راهبردهای مافیای دانشگاه آزاد ، سیاسی جلوه دادن موضوع  مخالفت با وقف اموال دانشگاه آزاد و انتصاب آن به دولت می باشد. به این روش مافیای مذکور می تواند از اختلاف سلائق و عقاید طبیعی دولت با دیگر قوا استفاده و حمایت قوای قضائیه و مقننه را در تقابل با این موضوع به سمت خود جلب نماید. استفاده از این راهبرد تا حدی زیادی در گذشته نیز توانسته منویات مورد نظر مافیای مذکور را تامین نماید.


ارسال شده در توسط منتظر منجی

توزیع برگه‌های کمک‌های مردمی به موسوی در شهر ری
موسوی:هم اکنون نیازمندیاری سبزتان هستم

در این برگه ها که شماره حسابی نوشته شده و از هواداران فتنه خواسته اند کمک های خود را از طریق اینترنت به این حساب واریز نمایند. پس از درخواست های سران فتنه از هواداران خود برای تشکیل شبکه های اجتماعی، گویا برخی از فتنه گران دست بکار شده تا گروه ها و تشکل های اجتماعی مورد نیاز سران فتنه را تشکیل دهند.

کمک های میلیاردی آمریکا به سران فتنه در جریان آشوب های سال گذشته هزینه شده است. از این رو برای تاسیس و فعالیت شبکه های اجتماعی موضوع جذب کمک مردمی مطرح شده است. بر همین اساس تعدادی از نزدیکان سران فتنه با استخدام افرادی در سطح شهر اقدام به پخش تعدادی از برگه های کمک های مردمی به میرحسین موسوی کرده اند. در این برگه ها که شماره حسابی نوشته شده و از هواداران فتنه خواسته اند کمک های خود را از طریق اینترنت به این حساب واریز نمایند.


ارسال شده در توسط منتظر منجی

همسر موسوی: ما را مجازات کنید!

طراح نظریه "عروس آذربایجان"، زنانی را که در جریان فتنه 88 دستگیر شده‌اند "ماه پیشونی" نامیده است. زهرا رهنورد که در میان افکار عمومی به عنوان "عروس آذربایجان" شناخته می‌شود، در یادداشتی که در سایت رسمی همسرش منتشر کرده، در دفاع از نظرآهاری، یکی از آشوبگران سال گذسته، درخواست کرده است که او هم محاکمه شود؛ زیرا جرم‌هایی که این متهم انجام داده، از او نیز سر زده است: "ما زنان همه شیوا نظرآهاری هستیم ،همه ما را مجازات کنید."

همسر آقای موسوی همچنین بدون اشاره به مواضع خود و سران فتنه علیه نظام، مدعی شده است: ما، نه براندازیم، نه محارب ،نه تبانی کننده برای ارتکاب هیچ گونه جرمی و نه مبلغ علیه نظم جمهوری اسلامی. خانم رهنورد در این یادداشت، زنانی را که در جریان فتنه 88 دستگیر شده‌اند "ماه پیشونی" نامیده است!

گفتنی است خانم رهنورد چند ماهی است که استفاده از ادبیات جدید و الفاظ جالبی را در پیش گرفته است. به عنوان مثال، وی چندی پیش با استفاده از همین ادبیات خواستار آزادی زنان از "هلفدونی" شده بود!


ارسال شده در توسط منتظر منجی

برنامه جدید فتنه گران و غرب برای نا امنی اجتماعی ایران

ایجاد ناامنی های امنیتی و سیاسی توسط امریکا و عوان و انصارش در داخل و خارج یکی از شیوه های بوده که همیشه آنها به دنبال آن بودند تا با ایجاد نا امنی نظام جهوری اسلامی را با مشکل مواجه سازند.

در این راه آمریکا برای رسیدن به این هدف از هر اقدامی برای برهم زدن امنیت ملت ایران استفاده می‏کند. اتفاقاتی که طی هفته‏های اخیر در سیستان و بلوچستان و کردستان رخ داده، همچنین حوادث و انفجارهای ماه پیش و در کنار اینها اقدامات و تحریم های شورای امنیت سازمان ملل، به روشنی گواه آن است که آمریکا و متحدان این کشور، از گسترش نفوذ و ارتقای جایگاه ایران در منطقه و جهان نگرانتر شده و اقدامات خود را برای برهم زدن امنیت ملی ایران تسریع کرده‏اند.

از سالها پیش، آمریکا برای سلب امنیت ملت ایران، توافقات گسترده ای را با گروههای تروریستی انجام داده است. این گروهها که عبارتند از : سازمان منافقین، گروه پژواک ، گروه پ ک ک. گروه موسوم به جندالله، گروه خلق عرب و ... گروههای یاد شده، گروه‏های عملیاتی آمریکا هستند که مستقیماً به اقدامات تروریستی مانند کشتار مردم از طریق انفجار بمب، حمله به پاسگاههای نظامی در مناطق مرزی، هدف قراردادن نظامیان غیرمسلح در شهر (مانند انفجار اخیر در سیستان و بلوچستان)، نا امن کردن استانهای مرزی مانند آذربایجان غربی، کشتار مردم غیرنظامی برای ایجاد رعب و وحشت و اخاذی از اهالی و ... می‏پردازند. اما پس از ناکامی های اخیر آمریکا در رسیدن به اهداف خود که همان ایجاد ناامنی در ایران بود این کشور رویکرد جدیدی را در استراتژی های خود انتخاب کرده است.

در این تاکتیک جدید که امریکا همیشه با استفاده از گروه های ضدانقلاب و معاند مسلح سعی در ایجاد ناامنی های سیاسی و امنیتی داشت با رویکرد جدید خود نه تنها این گروه های تروریستی را بلکه برخی از اراذل و اوباش و سارقان حرفه ای را به ایجاد ناامنی های اجتماعی سوق داده است. به طوریکه طی چند روز اخیر اخبار ناامنی های اجتماعی در کشور شدت یافته است. به طور مثال افزایش تولید مواد مخدر، افزایش قاچاق کالا و ارز و به طور ملموس هفته های اخیر سرقت از طلا فروشی ها رشد قابل توجهی داشته است.

اهداف پشت پرده از ایجاد نا امنی های اجتماعی

آمریکا در یک هماهنگی کامل با سران فتنه این سناریو را طراحی نموده و اجرای بخش عملیاتی آن را برعهده گرفته است و بخش تبلیغاتی آن برعهده رهبران فتنه و رسانه های آنها می باشد.

آمریکا با ایجاد ناامنی های اجتماعی اهداف زیر را دنبال می نماید:

1- تخریب و فاقد کارایی نشان دادن نیروی انتظامی
2- ناتوان نشان دادن دولت در تأمین امنیت
3- القاء وجود فقر و بیکاری که زمینه ساز ناامنی های اجتماعی نظیر سرقت می باشد.
4- بی ثباتی اقتصادی در حوزه های مختلف
5- نارضایتی تراشی مردمی

این مجموعه اهدافی است که از سوی امریکا دنبال می شود تا در انتها بتواند به جامعه جهانی و افکار عمومی در داخل کشور اثبات نماید که تحریم ها اثر بخش بوده و توانسته است نظام را به زانو درآورد .البته این اهداف بدون کمک سران فتنه و رسانه های آنها امکان پذیر نمی باشد.


ارسال شده در توسط منتظر منجی

زیر سوال بردن ارزش‌ها شوخی‌بردار نیست

رییس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: اختلاف سلیقه در جامعه مشکل‌ساز نیست، اما اگر اختلاف بر سر مسائل اعتقادی و ارزش‌های دینی باشد، شوخی‌بردار نیست و آتش دوزخ در انتظار اختلاف‌افکنان است. به گزارش ایسنا، آیت‌الله مصباح یزدی، شب گذشته طی سخنانی در دفتر مقام معظم رهبری در قم با اشاره به مساله وحدت، اظهار کرد: گاهی چنین القا می‌شود که وحدت یک ارزش مطلق بوده و هرچه انسان‌ها با هم متحدتر شوند، امری مطلوب است؛ در صورتی که این گونه نبوده؛ بلکه وحدتی مطلوب است که دارای هدفی ارزشمند باشد.

وی ایجاد وحدت در راه حق را مطلوب دانست و افزود: این‌که افرادی با هم اتحاد کنند تا ظلمی را رواج دهند قابل قبول نبوده و نامطلوب است.

وحدت بدون قید و شرط مطلوب نیست

عضو خبرگان رهبری با تاکید بر این‌که وحدت بدون قید و شرط مطلوب نیست، گفت: اگر در جامعه اختلاف بر سر مسائل جزئی باشد مشکل‌ساز نیست، اما اگر اختلافی ایجاد شود که ارزش‌های دینی و مسائل اعتقادی را زیر سوال ببرد مشکل ساز بوده و شوخی‌بردار نیست و خداوند هم در قرآن برای اختلاف افکنان وعده آتش ابدی را داده است.

مصباح‌یزدی با تاکید بر افزایش بصیرت و شناخت، تاکید کرد: البته مسیر روشن بوده و آن راه انبیاء و اولیاء است و کسی نمی‌تواند در این زمینه بهانه‌ای بیاورد.

لجبازی در برابر حق کاری ناپسند است

رییس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) در ادامه سخنان خود با بیان این مطلب که برخی‌ها از روی عمد به اختلاف‌افکنی اقدام می‌کنند، گفت: آنان می‌دانند که عمل آن‌ها نادرست است، اما با لجبازی و عناد بیجا در مقابل حق ایستادگی می‌کنند، که این امر نادرست بوده و امری ناشایست است.

اهل عناد را تحریک نکنیم

وی در بخش دیگری سخنان خود با اشاره به نحوه برخورد با افراد گمراه، تصریح کرد: امروز باید با تحقیق در مسائل اعتقادی و استفاده از علم و منطق در اثبات اعتقادات شیعه کوشید و این یک وظیفه اصلی می‌باشد، البته باید توجه داشت که دیگران و اهل عناد را تحریک نکنیم. رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی‌(ره) در پایان یادآور شد: اگر مسائل شیعه به درستی تبیین گردد، بسیاری از افراد حتی اهل تسنن به تشییع روی خواهند آورد.

 


ارسال شده در توسط منتظر منجی

خاتمی باز هم به اتهامش پاسخ نداد

رئیس بنیاد باران که به دریافت کمک یک میلیارد دلاری از آمریکا متهم است، در جدیدترین اظهارات خود هم ترجیح داد تا در این زمینه سکوت کند. البته پس از آنکه مصلحی، وزیر اطلاعات، از هزینه 17 میلیارد دلاری غرب در فتنه 88 خبر داد ، نام سیدمحمد خاتمی هم به عنوان یکی از متهمان دریافت و هزینه بخشی این مبلغ کلان مطرح شده است.

از این رو انتظار می رفت خاتمی در سخنرانی امروز خود نسبت به اتهاماتش پاسخی ارائه کند اما او در این زمینه واکنشی نشان نداد. رئیس بنیاد باران که در جمع برخی اعضای سابق انجمن‌ اسلامی خارج از کشور سخن می گفت، تنها با بیان اینکه ما فتنه‌گر نیستیم، به تکرار سخنان پیشین خود پرداخت و منتقدانش را فتنه گر نامید. اما از سوی دیگر نمایندگان مردم در خانه ملت، به بیان جزئیات بیشتری از دریافت کمک مالی سران فتنه از غرب پرداخته و از ارائه اسناد آن خبر داده اند.

در این راستا، زهره الهیان، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به کمک مالی 17 میلیاردی کشورهای غربی به جریان فتنه، گفت: مستندات این کمک مالی غرب در اختیار وزارت اطلاعات است که با توجه به درخواست مدعی‌العموم برای تفهیم اتهام درآینده به سران فتنه ارائه می‌شود. کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان، هم گفته است که اسناد دریافت کمک یک میلیاردی خاتمی در دادگاه سران فتنه ارائه می شود.


ارسال شده در توسط منتظر منجی

واکنش جالب سبزها به اخراج علی کریمی

روز گذشته رسانه های سبز و جریان ضدانقلاب با سوء استفاده از این خبر، کمپین حمایت از کریمی را راه اندازی کردند! پس از اخراج علی کریمی توسط باشگاه استیل آذین که گفته می شد به دلیل روزه خواری و توهین به مسئولین انجام شده است، روز گذشته رسانه های سبز و جریان ضدانقلاب با سوء استفاده از این خبر، کمپین حمایت از کریمی را راه اندازی کردند.

به گزارش جهان یک سایت اسرائیلی نوشت: علی کریمی به دلیل آنچه در فرهنگ عامه ایران زمین وطن پرستی ومردم دوستی نام دارد شخصیت خوب تاریخ فوتبال ایران نامگذاری میشود و جا داره که بگیم : کریمی با غیرت،حمایتت میکنیم. از سوی دیگر گروهی با عنوان حمایت از کریمی در فیس بوک تشکیل شد تا برای دفاع از وی امضا جمع کند.

رسانه منتسب به سبز دیگری هم نوشت که گرچه علی کریمی روزه خواری کرده است اما ما باید او را به خاطر جسارتش مورد حمایت قرار دهیم. دنباله هم نوشت که اخراج کریمی با یک سال اختلاف برای انتقام از دستبند سبز وی در یک مسابقه فوتبال است. تلاش برای رو در رو قرار دادن کریمی در مقابل نظام در حالی است که وی و دوستانش در تلاش هستند که حکم اخراج وی را تغییر دهند. گفتنی است روز گذشته نیز تعدادی از سایت های سبز نوشتند: برای مخالفت با نظام باید صدای ربنای شجریان را قبل از  افطار بلند کنیم.


ارسال شده در توسط منتظر منجی

عکس/تعطیلات ادامه دارد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از 3 هفته سرکشی به حوزه های انتخابیه و تعطیلات تابستانی صبح امروز جلسه علنی را برگزار کردند.مکالمه تلفنی نمایندگان در صحن علنی فقط برای مدت کوتاهی در مجلس هفتم ممنوع بود. اما در حال حاضر مجاز است.

 
 
 
 
 
 
 

ارسال شده در توسط منتظر منجی
   1   2      >