دشمن میکوشد ماهیت ضداستکباری 13 آبان مشخص نشود
جایزه زرشناس برای شهدای فتنه یکی از پیشکسوتان مطبوعاتی تقدیر شده در جشنواره امسال جایزه خود را به شهدای فتنه پس از انتخابات تقدیم کرد. کیهان نوشت: شهریار زرشناس نویسنده و روزنامه نگار قدیمی مطبوعات کشور در گفت وگو با کیهان، گفت که جایزه خود را به جوانان عزیز بسیجی و دیگر شهدایی تقدیم می کند که در فتنه سال گذشته و به دست عمال آمریکا و صهیونیست ها به شهادت رسیده اند. وی که دارای 25 عنوان تالیف و کتاب است و سالهاست در عرصه مطبوعات کشور حضوری فعال دارد از سوی هفدهمین جشنواره مطبوعات در کنار احمد عزیزی، سعید مستغاثی، امیرحسین فردی، مجتبی مصباح یزدی، محمد ایمانی و حجت الاسلام معلی به عنوان «پیشکسوت مطبوعاتی» برگزیده شد. در این مراسم که رئیس جمهور، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان صداوسیما حضور داشتند، علاوه بر پیشکسوتان مطبوعاتی از برگزیدگان جشنواره هفدهم نیز در بخش های گوناگون تقدیر شد. جاسوسخانههایی که به امریکا راپورت میدهند با پیروزی انقلاب اسلامی، باران توطئههای دشمنان باریدن گرفت. امریکا یا همان شیطان بزرگ با دخالتهای آشکار و پنهان خود سعی در ایجاد جریانهای انحرافی در نهضت انقلاب اسلامی داشت و این هدف را از طرق مختلف و با ابزار گوناگون پی میگرفت. سفارتخانه آن روز امریکا در ایران مرکزی بود تا ضمن هدایت و مدیریت انواع گروههای مخالف و معاند و حتی ارتباط با برخی افراد درون نظام از جمله بنیصدر، زمینههای سقوط نظام نوپای اسلامی را فراهم کند. برنامه ریزی برای 13 آبان در بنیاد باران قرار شده عصر چهارشنبه 12 آبان، موسوی و کروبی در بنیاد باران حضور یافته و با سیدمحمد خاتمی درباره روز 13 آبان به رایزنی بپردازند. این جلسه در آستانه 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی برگزار شده و درآن حضور یا عدم حضور این افراد در راهپیمایی 13 آبان به بحث گذاشته می شود. هرچند میرحسین توسط برخی افراد برای صدور بیانیه درباره 13 آبان تحت فشار گذاشته شده اما تا کنون وی از صدور بیانیه خودداری کرده است. فیلمی از ناگفته های انفجار دفتر نخست وزیری فیلمی که منتشر می شود گوشه ای از حقایق و ناگفته های انقلاب اسلامی است که به افشاگری درزمینه انفجار دفتر نخست وزیری می پردازد. یک ماه پس از نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری رسانه های غربی تصویری را در خصوص تسخیر لانه جاسوسی منتشر کرده و مدعی شدند دکتر محمود احمدی نژاد یکی از گروگانگیران لانه جاسوسی بوده است. برای دانلود فیلم اینجا کلیک کنید...
نظام تازه متولد شده ایران اگرچه به دلیل نبود تشکیلات هدفمند در برخی از دستگاهها نتوانست برخوردی در خور تحسین با عوامل جاسوسیخانه امریکا در تهران داشته باشد اما بذر رهنمودهای هوشمندانه حضرت امامخمینی(ره) در ضمیر پاک فرزندان دلیر امت جوانه زد و در 13 آبان 58 با فتح لانه جاسوسی امریکا در تهران به بار نشست. جوانان آگاه آن روز با بصیرت و هوشمندی در پیروی از ولیامر خود توانستند انقلاب دومی به پا کنند که بزرگتر از انقلاب اول نام گیرد.
مشاهده اسناد به دستآمده از جاسوسخانه به خوبی اقدامات براندازانه و مخل امنیت داخلی ایران توسط عوامل سفارتخانه امریکا را نشان میداد و آنچه امروز دشمنان با صدور قطعنامههای شورای امنیت، محدودیتهای اقتصادی و بینالمللی، استقرار سپر موشکی در نقاط مختلف به منظور تهدید عملی ایران، کمکهای میلیاردی به فتنهگران داخلی، تهییج و تحریک آشوبگران فتنه 88، پیش بردن پروژه ایرانهراسی در منطقه و تبلیغات گستاخانه و اخلالگرانه توسط غولهای رسانهای خود انجام میدهد آن روز توسط جاسوس خانه خود بخش اعظم آن را پی میگرفت.
کشورهای همپیاله امریکا با فتح سفارتخانه آن کشور سعی در آن داشتند تا جای خالی «جاسوسخانه» کشور غایب را پر کنند و به استعمارگر بزرگ قرون اخیر ادای دین کنند. حضور هتاکانه برخی عوامل سفارتخانهها در اغتشاشات خیابانی سال گذشته، رفتوآمدهای بسیاری از آشوبگران و سرکردگان فتنه به درون سفارتخانهها و کمکهای دیگر مادی و معنوی همگی مشتی از خروار است که نشان میدهد برخی سفارتخانهها جایگزین مناسبی برای لانه جاسوسی امریکا به حساب میآیند و نمیگذارند که مردم فقدان جاسوسهای امریکایی را در کشور احساس کنند.
معاندان زمانی که دیدند آتش فتنه 88 رو به سردی گرایید و تمام کمکهای معنوی و میلیاردی عوامل خارجی در کشور ره به جایی نبرد، امید خود را به اجرای هدفمندسازی یارانهها و مشکلات تبعات پیشبینی شده پس از آن بستند. ارتباطگیری با سران فتنه 88 برای به بنبست رسیدن هدفمندسازی یارانهها، انتشار پرسشنامههای مربوط به هدفمندکردن یارانهها و نظرسنجی مردمی در اینباره، ارتباطگیری با برخی از اصناف و بازاریان و... همگی حکایت از آن دارد که بعضی از سفارتخانهها با توجه به شرایط سیاسی و اقتصادی کشور هر شب خواب تازهای برای نظام جمهوری اسلامی ایران میبینند. دستاویز قرار دادن اجرای هدفمندسازی یارانهها برای فتنه اقتصادی و در پی آن آشوبهای خیابانی و تجمعات مردمی در سراسر ایران خواب سراسر کابوسی است که برخی سفارتخانهها سودای آن را در جای خالی امریکاییها در سر میپرورانند. تحرکات و اقدامات خلاف مقررات بینالمللی برخی از سفارتخانهها در تهران در طول 32 سال اخیر و به خصوص در فتنه برنامهریزی شده سال گذشته و فضاسازی آنها در آستانه طرح بزرگ هدفمندسازی یارانهها برخورد جدی و غیرقابل اغماض دستگاههای ذیربط را میرساند.
مراقبت و زیر نظر داشتن رفت و آمدهای مشکوک سفارتخانهها و تحرکات عوامل خارجی از سوی دستگاههای ذیربط اگرچه امری ضروری و لازم به نظر میآید اما برگزاری جلساتی از سوی مجلس و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه و تصویب قوانینی برای ملزم کردن دستگاههای موظف میتواند کمک شایانی به کنترل تحرکات فراقانونی و مغرضانه برخی سفارتخانههای خارجی کند.
البته نباید وظیفه برخی دستگاهها نظیر وزارت امور خارجه و انتظامی را در اینباره فراموش کرد؛ آنجا که میشود با برخوردهای قانونی و حتی اخراج عوامل سفارتخانهها آتش فعالیتهای غیرقانونی را خاموش کرد.
فتنه سال گذشته که با حمایتهای منافقانه دول غربی و از طریق سفارتخانهها روزها به حیات خود ادامه داد، در 9 دی و 22 بهمن با حضور عزتمندانه و آگاهانه مردم در بستر موت افتاد و به ناگاه همه امید و دلبستگی غربیها برای براندازی نظام راه عجز و ناتوانی را طی کرد و به قهقرای تاریخ پیوست. نگرانی مردم و جوانان این مرز و بوم با گسترش فعالیتهای غیرقانونی و مخل امنیت داخلی سفارتخانهها که نقش امریکاییها را در درون کشور بازی میکنند، هر روز رو به فزونی است و این دغدغهها و نگرانیها شاید در برخی مواقع به حرکت شجاعانه و هوشمندانه دانشجویان 13 آبان سال 58 مبدل شود آنها که منتظر عمل کردن وظیفه دستگاههای ذیربط نماند.
آنجا که دانشجویان پیرو خط امام(ره) شیشه عمر «دیو کاخ سفید» و «غول امریکا» را بر سنگ ارادهای الهی کوبیده و لانه جاسوسی امریکا را فتح کرده و موجبات تحسین رهبر هوشمند و آگاه را فراهم کردند.
فتنههایی که امروز در درون برخی سفارتخانهها و در غیاب ارباب بزرگان شکل میگیرد محتاج خروج آگاهانه مانند آنچه در 13 آبان 58 یا 9 دی 88 شکل گرفت، باشد. نباید فراموش کرد که با فتح لانه جاسوسی ماهیت چهرههای سازشکار که در صحنه سیاسی کشور ظاهر شده بود، افشا و روحیه بیداری و هوشیاری و وحدت و همبستگی در امت دمیده و ابهت پوشالی ابرقدرت دنیا شکسته و ریشه بسیاری از آتشافروزیها کنده شد. پاسخ مناسب و برخورد درخور تحسین در قبال بسیاری از تحرکات مغرضانه برخی سفارتخانهها در نقش جاسوسخانه امریکا چه میتواند باشد؟
به گزارش«جوان آنلاین»،پس از انتشار این تصاویر سعید حجاریان در مصاحبه با آسوشیتدپرس گفت: گروگانگیر حاضر در عکس گرفتهشده در سال 1979 محمود احمدینژاد رئیسجمهور منتخب مردم ایران نیست، بلکه یکی از مبارزانی است که در زندان خودکشی کرد.
این مساله گرچه در آن ایام به نحوی با سکوت گذشت اما در متن و بطن خود اصلاح طلبان را در دامی گرفتار کرد که گویا طی سالیان دراز سعی داشتند این مساله را مسکوت بگذارند.ماجرای تقی محمدی و مردان خاکستری.اما تقی محمدی که بود و برخی اصلاح طلبان امروز چه رابطه ای با وی داشته اند؟
تقی محمدی متولد 1336 و ساکن نازیآباد بود که برخی او را از اعضای سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی دانستهاند. او که پیش از انقلاب به شغل آزاد اشتغال داشت، به میان دانشجویان پیرو خط امام رفت. تقی محمدی از دانشجویانی بود که در یکی از روزهای اول تسخیر لانه جاسوسی، باری روزن، وابسته مطبوعاتی سفارت امریکا که به زبان فارسی نیز تسلط داشت را به میان خبرنگاران آورد؛ همان فردی که در تسخیر سفارت کنار گروگانها دیده می شود و در اوایل به اشتباه عکس او به خاطر شباهت با احمدی نژاد معروف شد.
محمدی که در کمیته انقلاب منطقه نازیآباد فعال بود، به کمیته اداره دوم ارتش رفت و در بخش ضد جاسوسی، پیگیری جریانات ضد انقلاب راست و ستاد ضد کودتای نوژه فعال شد. سپس وی به جمع حاضر در اطلاعات نخستوزیری پیوست. پس از انفجار هشت شهریور در فاصله کوتاهی تقی محمدی ابتدا به عنوان مأمور دفتر اطلاعات و تحقیقات نخست وزیری به کویت اعزام میشود و سپس به عنوان کاردار ایران در افغانستان منصوب میشود.
دادستانی انقلاب به دلیل نزدیکی او با مسعود کشمیری عامل انفجار نخستوزیری، با هماهنگی وزارت خارجه و بدون آشکار نمودن موضوع، او را از کابل فراخواند و بازداشت کرد. اما تقی محمدی که پس از شنیدن برخی اعترافات هم پروندهای هایش علیه او، در بازداشتگاه برای اعتراف اعلام آمادگی کرده بود، پس از بیان برخی نکات با نظر کارشناس مربوطه ساعاتی فرصت استراحت دریافت میکند اما در این فاصله به طرز مشکوکی با کمربند در تاریخ 19/1/1365 خودکشی مینماید. برخی از کارشناسان امنیتی دادستانی انقلاب معتقد بودند که اینگونه خودکشی با توجه به اینکه تقی محمدی بر روی رگهای گردنش چوب کبریت گذاشته بود، امکان ندارد و اشخاص دیگری احتمالاً او را کشتهاند و بعد حلقآویزش کردهاند. این امر حتی مورد تصریح علنی روح الله حسینیان در سخنرانی 10/6/1379 نیز قرار گرفت. چند روز بعد کمیتهای متشکل از مصلحی نماینده دادستان کل کشور، نماینده پزشکی قانونی، دکتر شیبانی نماینده مجلس شورای اسلامی، منصوری نماینده وزارت خارجه (به دلیل مأموریت تقی محمدی به عنوان کاردار ایران در افغانستان) به اوین رفته و از نزدیک به بررسی نحوه و کیفیت خودکشی وی میپردازند. از نظر برخی این خودکشی حاصل القائات رابطین بیرونی بوده است تا از ادامه سوخته شدن مهرههای سازمان منافقین جلوگیری شود. تقی محمدی گویا در این بازجویی به ارتباط با جواد قدیری و یکی از عاملین انفجار حزب جمهوری اسلامی اعتراف کرده بود.
خوئینیها پس از دریافت گزارش خودکشی تقی محمدی مسئولین پرونده را تحت فشار میگذارد که «وضعیت به این صورت زیاد قابل دوام نیست» در ادامه مسیر رسیدگی نیاز به حضور سعید حجاریان و بهزاد نبوی برای بازجویی به موسوی خوئینیها اعلام میگردد که او پاسخ میدهد مواردی که لازم است را اعلام نمایید تا من خود اقدام به تحقیق نمایم. او در خصوص بازرسی محل کار تقی محمدی نیز اعلام کرد خودش کار تحقیقات را برعهده میگیرد، اما نتیجه آن را برای درج در پرونده و صدور کیفرخواست در اختیار نمیگذارد. مرگ تقی محمدی در لحظهای اتفاق افتاد که بسیاری از گرهها در حال باز شدن بود، اما این رخداد کمک کرد تا در فاصله کمی فشارهای موسوی خوئینیها مؤثر واقع شود و تحقیقات درباره پرونده انفجار نخستوزیری متوقف شود. پس از آن نیز به فاصله اندکی پرونده مسکوت ماند. از دوستان نزدیک تقی محمدی، سعید حجاریان، محمد کاظم رضوی، خسرو تهرانی و محسن سازگارا بودند. تا آنجا که مشهور است سعید حجاریان و سازگارا تدفین و مراسم یادبود «تقی محمدی» را برگزار کردهاند.
در همین رابطه فیلمی که منتشر می شود گوشه ای از حقایق و ناگفته های انقلاب اسلامی است که به افشاگری درزمینه انفجار دفتر نخست وزیری می پردازد.
حجتالاسلام و المسلمین محمد علاءالدینی امروز در آستانه فرارسیدن راهپیمایی ضداستکباری 13 آبان در گفتوگو با خبرنگار فارس در دماوند اظهار داشت: شهادت دانشآموزان در سال 1357، تسخیر لانه جاسوسی در سال 1358و تبعید حضرت امام در سال 1343 از ایران به ترکیه به دست رژیم ملعون پهلوی رویدادهای مهم آبان ماه است که به هم پیوسته میشود و در نهایت رنگ مبارزه با استکبار میگیرد و برای ما جهاد مقابل اجانب را تداعی میکند.
وی تصریح کرد: وظیفه ما در بعد استکبارستیزی این است که بدانیم دشمن به دنبال این است تا شاخصه استکبارستیزی را از هر اهداف روزمره ما جدا کند.
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان دماوند گفت: دشمن به ویژه تلاش میکند تا روحیه استکبارستیزی از 13 آبان جدا شود چراکه مولفه اصلی شکلدهنده این روز، حرکات و آرمانهای استکبارستیزانه است.
علاءالدینی ادامه داد: دشمن میخواهد ماهیت استکبار مشخص نشود و در فتنه سال قبل نیز دیدیم که تلاش دشمن بر این بود تا ماهیت ضداستکباری 13 آبان مشخص نشود.
وی با دعوت از مردم برای حضور در راهپیمایی 13 آبان و مشارکت در این برنامه بسیار مهم بیان داشت: ارتباط با فرهنگ ناب شهادت مهمترین فصل جداکننده ماه آبان از سایر ماهها است.
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان دماوند گفت: یکی از مهمترین اقداماتی که حضرت امام در کشور انجام دادند، باز کردن بابی بود که فقط خداوند بر مجاهدان، آن باب را میگشاید و به گفته امیرالمومنین (ع)، جهاد بابی است که خداوند برای بندگان خاص خودش در نظر میگیرد.
علاءالدینی افزود: امام با روحیه اخلاص و تعهدی که داشتند، توانستند در جامعه اسلامی روحیهای را ایجاد کنند که مردم نه تنها مشتاق گشوده شدن باب جهاد شدند بلکه در عمل هنگامی که زمان جهاد فرارسید، همگی برای سبقت گرفتن از هم در این میدان به تلاشی مقدس دست زدند.
وی اضافه کرد: میتوانیم از جمله افرادی را که در امر جهاد پیشگام شد، آیتالله قاضی طباطبایی بدانیم که در سال 1358 به عنوان نخستین شهید محراب در تبریز به خیل مجاهدان حقیقی انقلاب پیوست.
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان دماوند گفت: در میدان جهاد، هیچ کس از جوان و نوجوانان و پیر و سالمند دیگر سن و سال نمیشناسد.
علاءالدینی بیان داشت: در میدان جهاد، پیری همچون آیتالله قاضی طباطبایی در سال 1358 توسط منافقان شهید میشود و جوانی مثل حسین فهمیده نیز همراستا با بزرگانش در این مسیر گام برمیدارد.
وی تصریح کرد: عظمت شهادت حسین فهمیده در نسل نوجوان و جوان بسیار تاثیرگذار شده و به دنبال او، الگویابیهای شهیدان از کسانی مثل فهمیده آغاز میشود.
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان دماوند گفت: شهید حسین فهمیده تنها نوجوان بسیجی 13 ساله نیست که وارد میدان جهاد شد و تنها یکی از خیل مشتاقان نوجوانی است که در مسیر انقلاب زحمت کشیدند.
علاءالدینی عنوان داشت: این افراد دستآموز دانشآموزانی بودند که در سال 1357 در محیط دانشگاه در دفاع از ارزشهای انقلاب توسط ساواک مورد هجوم قرار گرفتند و 56 نفر از آنها به شهادت رسیدند.