سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آخرین منجی

 ? سؤال دانشجویان ایرانی از اوباما


اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان سراسر کشور به مناسبت 16 آذر نامه‌ای خطاب به رئیس ‌جمهور آمریکا صادر کرد. اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان سراسر کشور به مناسبت 16 آذر و روز دانشجو نامه‌ای خطاب به "باراک اوباما " رئیس‌ جمهور آمریکا صادر کرد.


متن کامل این نامه به شرح ذیل است:

امروز روز شانزدهم آذر می‌باشد، روزی که در ایران به نام روز دانشجو شناخته می‌شود، روزی که در آن 3 نفر از بهترین جوانان ایرانی به سبب آزادی‌خواهی و عدالت‌طلبی و اتخاذ مواضع ضداستکباری در هنگامه سفر نیکسون (معاون وقت رئیس‌جمهور آمریکا) به ایران در سال 1332 شمسی به شهادت رسیدند.

این روز نه به سبب شهادت این سه نفر، بلکه به خاطر روح حرکت و عظمت آرمان این شهدا در مقابله مستقیم و عریان با استبداد و استکبار و استعمار مورد توجه مردم و دانشجویان ایرانی است. این روز در ایران نماد ظلم‌ستیزی و عدالت‌خواهی است.

در پس گذشت سال‌ها از آن اتفاق و به برکت حرکت‌ها و خیزش‌های کوچک و بزرگ مردم در مواجهه با ظلم و استیلای کشورهای سلطه‌جو و ستمگر، امروز نام ایران ، انقلاب‌اسلامی و امام‌خمینی(ره)، دلنشین‌ترین کلماتی است که روح تمامی مبارزان و حق‌طلبان را می‌نوازد. امروز در ایران تمامی مردم سرفرازانه به فرهنگ اسلامی و ایرانی و سنت‌های برخاسته از آن می‌بالند و موضوعات ننگ‌آوری چون کاپیتولاسیون که جلوه گر نوع نگاه آمریکا به سایر ملل و اقوام است، را ریشخند می‌کنند.


جناب آقای اوباما!


ما به عنوان طیفی از دانشجویان فعال ایرانی در حوزه سیاست و فرهنگ سوالات و سخنانی داریم که لازم است با جنابعالی مطرح کنیم:


پر واضح است که دولت آمریکا که در ظاهر داعیه‌دار گفت‌وگو، آزادی و دمکراسی است باید به این حجم از درخواست‌های دانشجویان ایرانی پاسخ می‌داد‌ که صد البته هیچ صدایی از سوی ایالات متحده شنیده نشد.

امروز شما رئیس‌جمهور آمریکا هستید. رئیس ‌جمهوری که برای مردم ایران در نوروز پیام تلویزیونی می‌فرستد و از دوربین‌های تلویزیون فارسی مکارترین بنیاد خبرپراکنی، نظرات خود را درباره جریان انتخابات ایران بیان می‌کند‌؛ آیا شما حاضرید پاسخی به درخواست منطقی دانشجویان ایرانی دهید؟ این بار دفاتر ما در بیش از چهل دانشگاه ایران، از شما برای حضور و پاسخ‌گویی به دانشجویان و مردم، درباره عملکرد ایالات متحده در برابر ایران دعوت به عمل می‌آورند.


کودتای 28 مرداد 1332، تصویب طرح ننگین کاپیتولاسیون در زمان سلطنت پهلوی‌ها و حمایت‌های آشکار و همه‌جانبه از متجاوزی به نام عراق، انهدام هواپیمای مسافربری ایران، اتخاذ تحریم‌های اقتصادی و نظامی گسترده علیه ایران، برخورد سیاسی و جهت‌دار با دانش و توان هسته‌ای ایران و کمک‌های مالی و رسانه‌ای به آشوب‌گران انتخابات 1388، بعد از انقلاب ، مصادیق بارزی از نوع تعامل آمریکایی‌ها با مردم ایران می‌باشد.


در اینجا، باید از شما سوال کرد که تا کجا می‌خواهید با این ادبیات ظالمانه و متکبرانه با مردم ایران صحبت کنید؟ تا چه زمانی قصد دارید استعداد و قابلیت مردم و جوانان ایران را برای ساختن ایرانی قدرتمند، مستقل و پرنفوذ را انکار کنید؟ چرا کمک‌ها و حمایت‌های شما همواره از معدودی بی‌وطن، خودفروخته و آشوب‌گر درون ایران است که اکثریت مردم از آنها نفرت دارند؟


حوادث 11 سپتامبر، سناریوی وجود سلاح‌های کشتار جمعی در عراق و حمله به آن با همین بهانه، علم کردن القاعده و هجوم وحشیانه به مردم مظلوم افغانستان، راه‌اندازی کودتای رنگین در سراسر جهان، داستان‌سازی برای حوادث پس از انتخابات ریاست‌جمهوری، طرح تهدید هسته‌ای ایران، کلیدزدن پروژه ایران‌هراسی و این روزها داستان رسوای ویکی لیکس، همگی مواردی هستند که دولت آمریکا به واسطه آنها در سالیان اخیر در صدد حفظ سلطه خود بر جهان، بوده است.

طبیعی است که ملت‌هایی که در برابر آمریکا و سلطه آن پایداری نشان داده‌اند، هر یک گرفتار بازی‌های رنگارنگ تازه‌ای شده‌اند. سوال اینجاست که با روی کار آمدن دولت‌های ضدامپریالیستی و مردمی در جهان که خواهان نظم نوینی مبتنی بر عدالت و دوستی در جهان هستند، آیا زمان آن نرسیده که ایالات متحده دست از بازی کشیده و حقوق ملت‌ها را به رسمیت بشناسد؟


پشتیبانی آمریکا از سیاست‌های رژیم‌صهیونیستی بلا شک نمایانگر شراکت شما در جنایات سازمان یافته رژیم منحوس صهیونیستی علیه بشریت و موید حرکات و حملات وحشیانه آنهاست. حال این سوال اساسی مطرح است که کشوری مانند ایالات متحده که درباره داستان ساختگی ندا آقاسلطان و یا قضیه سکینه آشتیانی مواضع عجولانه، بسیار تند و به زعم خود بشر دوستانه می‌گیرد، چگونه در مصاف با این همه جنایت آشکار و خونریزی‌های بی‌پایان دولت وحشی اسرائیل، دم بر نمی‌آورد؟ مگر مردم بی‌دفاع فلسطین و خصوصا مظلومان ساکن در غزه انسان و صاحب حقوق انسانی نیستند؟ مگر خانم راشل کوری، از شهروندان کشور شما و صاحب حقوق شهروندی و انسانی نبود که در زیر بلدوزرهای اسرائیلی چرخ شد؟


در پایان باز هم رغبت دانشجویان ایرانی را برای دریافت پاسخ‌های منطقی و شفاف در مورد پرسش‌هایشان به شما اعلام می‌داریم و امیدواریم که این دعوت‌ها و درخواست‌ها، همچون گذشته از شما بی‌پاسخ و خاموش نماند.

در آرزوی روزگاری هستیم که شعاع انوار رحمت الهی با ظهور منجی موعود در جهان بتابد و ظلم و ستم و تبعیض را در پرتو وجودش محو و نابود گرداند.


1- پس از سخنرانی دکتر محمود احمدی‌نژاد رئیس ‌جمهور ایران، در دانشگاه کلمبیا و بیان شفاف مواضع جمهوری اسلامی، بسیاری از تشکل‌ها و جریانات فعال دانشجویی در ایران، از رئیس ‌جمهور وقت ایالات متحده، برای حضور و ایراد سخنرانی در دانشگاه‌های ایران دعوت به عمل آوردند.


2- فضای تعامل آمریکایی‌ها با مردم ایران همواره مبتنی بر دخالت، زورگویی، سلطه‌طلبی و بیدادگری بوده است. این موضوع به صورت عریان و مستقیم در زمان سلطنت پهلوی‌ها و به صورت‌های دیگر پس از انقلاب اسلامی نمود عینی داشته است.


3- دولت‌های ایالات متحده در تمامی اعصار همواره با راه‌اندازی بازی‌های پیچیده و فضاسازی‌های پیرامون آن، توانسته ذهن بسیاری از مردم جهان را مسخ و افکار آنها را جهت‌دهی کند. در سالیان اخیر به دلیل بحرانی شدن وضعیت اقتصادی و سیاسی آمریکا، تعداد این بازی‌های خودساخته سیاسی و نظامی بسیار زیاد و پوشش و تفسیر رسانه‌ای آن فوق‌العاده وسیع گشته است.


4- مسئله فلسطین و دولت جعلی اسرائیل مدت‌هاست که اذهان جهانیان را به خود مشغول کرده است. حمایت‌های دامنه‌دار و همه جانبه ایالات متحده آمریکا از جنایات و سیاست‌های پلید دولت اسرائیل در همه سال‌های پیدایش این رژیم، امروز نه تنها برای مسلمانان که برای تمامی مردم دنیا و حتی شهروندان آمریکایی محل تعجب و پرسش شده است.


 


ارسال شده در توسط منتظر منجی