سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آخرین منجی


بیانیه جدید میرحسین موسوی به مناسبت 25 بهمن


آگاه باشید برای دستیابی به دموکراسی باید هزینه کرد. مگر نشنیدید که پیر ما، سعید حجاریان فرمود «اصلاحات نیاز به خون دارد» ؟! بنابراین برای رسیدن به «مردم سالاری» واقعی چاره ای نیست جز این که عده ای از «مردم» قربانی این راه شوند...

 

طنز: میرحسن موسوی طی بیانیه جدیدی مردم را به راهپیمایی امروز فرا خواند. متن کامل بیانیه او بدین شرح است:



به نام سبزی


ملت بزرگ و شریف ایران!


آیا نمی بینید عده ای از هم میهنان «صلح طلب» شما در برخی از خیابان های تهران دست به شورش زده اند؟


آیا نمی بینید جوانان تیتیش مامانی و جیگر بالای شهر پایتخت، دست در دست هاپی جان هاشان به خیابان ها ریخته اند؟


آیا نمی بینید تعدادی از وطن پرست ترین ایرانی های مقیم خارج از کشور، که در نیویورک و لس آنجلس و لندن و… زندگی می کنند این روزها آرام و قرار ندارند؟ درست است که آنها در ایران زندگی نمی کنند اما قلب هاشان تنها و تنها به عشق «وطن» تالاپ و تلوپ می کند.


پس کجایید شما؟!


ای مردم لرستان ! خوابید یا بیدار؟


بابا ناسلامتی داماد شماییم ها!


مردم غیور آذربایجان!


شما دیگر چرا؟ من که دیگر فرزند همان آب و خاکم!


ای مرده شور ریخت تان را ببرید که هیچ دوست و فامیل و آشنا سرتان نمی شود.





تعجب می کنم از شما مردم که راحت نشسته اید و انگار نه انگار است که ما داریم با شما حرف می زنیم. ما الان جمعیت بسیار بسیار زیادی هستیم. خیلی زیاد. خیلی خیلی زیاد. قول می دهم اگر شما چند نفر هم با ما باشید می توانیم این نظام سراسر دروغ را «بارانداز» کنیم. بعد هم فتیله پیچ و ضربه فنی. و نظام، فرت.


سبزی های عزیز!


بدانید راه دراز و پر پیچ و خم «دموکراسی» جز با «آنارشیسم» ممکن نیست. آنارشیسم و هرج و مرج، مقدمه ی رسیدن به دموکراسی است. این شعار مزخرفی که «دموکراسی نیازمند فرهنگ سازی است» از آن مسائلی است که غربی ها به خورد ما داده اند تا ما هیچ وقت دست به شورش نزنیم. ما باید یک تعریف جدید و بومی از دموکراسی تولید کنیم. چه کسی گفته دموکراسی یعنی «اکثریت»؟ دموکراسی یعنی «اقلیت صاحب قدرت و ثروت». دموکراسی یعنی ما. «مردم» هم یعنی طرفداران ما. مابقی جوات موات هایی هستند که هیچ عقل و شعوری از خود ندارند. اگر عقل و شعور داشتند که به احمدی نژاد رای نمی دادند!




جوان های اغتشاش طلب من!


آگاه باشید برای دستیابی به دموکراسی باید هزینه کرد. مگر نشنیدید که پیر ما، سعید حجاریان فرمود «اصلاحات نیاز به خون دارد» ؟! بنابراین برای رسیدن به «مردم سالاری» واقعی چاره ای نیست جز این که عده ای از «مردم» قربانی این راه شوند. «جامعه ی مدنی» سیری چند؟! ما برای رسیدن به قدرت، نیازمند یک «جامعه ی زدنی» هستیم نه مدنی.


طرفداران عزیز و شورشی من!


یقین بدانید روی عهدمان با شما استواریم و تا آخر راه در کنار شما خواهیم ماند. درست است که در خانه های مجلل خود نشسته ایم و از آن جا جنب نمی خوریم، اما این دلیل نمی شود که بیکار باشیم. به شدت در حال فعالیت ایم. بیانیه می دهیم. با خودمان مصاحبه می کنیم. و از همه مهم تر رهبری شما را بر عهده داریم. آیا فکر می کنید ارزش بیانیه دادن ما، کمتر از خیابان ریختن شماست؟ اصلا اگر ما بیانیه ندهیم و مصاحبه نکنیم که شما نمی توانید به خیابان ها بریزید و شورش کنید!










سخن آخر این که ای مردم دموکراتیک سبز! 


به خیابان ها بریزید. اعتراض کنید. شورش کنید. و حتی اگر شد بمیرید. چه بهتر. به هیچ وجه نگران مراسم ختم هم نباشید. مردن از شما ، مراسم ختم گرفتن از ما.


 


 



طرح/مسیر راهپیمایی 25بهمن


 


 

 

 

 


انفعال ناجا در برابر بدعت وارداتی ولنتاین

 حتی اگر صنف چاپخانه داران کشور هم علاقه داشته باشد تا از نفوذ فرهنگی غرب در قالب جشنهایی چون ولنتاین جلوگیری کنند، ظاهرا نهادهای انتظامی کشور هیچ علاقه ای به نظارت بر هجمه خاموش فرهنگهای وارداتی ندارند. به گزارش جهان، یک ماه قبل بود که اتحادیه صنف چاپخانه داران در بخشنامه ای از کلیه صنوف عضو این اتحادیه خواست تا هیچ سفارشی را در خصوص چاپ پوستر و اقلام مرتبط با ولنتاین را نپذیرند.

 حساسیت قابل تقدیر این صنف تجاری، در حالی است که به رغم توزیع نمادهای ویژه ولنتاین هیچ اقدام انتظامی در جلوگیری از گسترش روزافزون این فرهنگ وارداتی غرب صورت نگرفته است.

 شاید بتوان اهمال کاری و سکوت ناجا در برابر لاابالی‌گری‌های فرهنگی را از دوران تعطیلی طرح عفاف و حجاب به یادآورد. اهمالی که اگرچه به گفته مسئولان ناجا به موجب دستور مقامات بالاتر بوده اما همین سکوت باعث شده تا فرهنگی چون ولنتاین که در نهایت مروج رابطه‌های خیابانی دختران و پسران است، گسترش و رواج یابد.


 


 



رد پای 2 زن برای ترغیب کروبی در ایجاد پروژه 25 بهمن


پروژه 25 بهمن کروبی و موسوی که به جز استقبال صهیونیست ها و ریگی و رجوی، هیچ کس به آن اعتنا نکرده از جانب وابستگان حلقه ماسونی- صهیونیستی جرس به موسوی و کروبی سفارش داده شده است. مسیح علی نژاد و جمیله کدیور در ماموریتی از قبل طراحی شده برای کمک به اسرائیلی ها که این روزها در باتلاق تحولات مصر دست وپا می زنند، با کروبی تماس می گیرند و از او خواهش می کنند تا بعد از 22 بمهن، یک راه پیمائی اعتراضی در تهران تدارک ببیند.


کروبی هم می پذیرد تا در این پروژه، صهیونیست ها را کمک کند.با این حال در میان منافیقن و ضدانقلاب اختلاف جدی ایجاد شده است.


از یک سو محمد خاتمی جمعه شب با انتقاد شدید از موسوی و کروبی گفته است: راهپیمایی 22 بهمن بازی دو سر باخت است. بر فرض محال اگر نظام مجوز بدهد در مقام قیاس ما در سراسر کشور حتی یک دهم جمعیتی را که روز 22 بهمن در تهران به خیابان آمد نمی توانیم بیاوریم و این به شدت به ضرر ماست». در همین رابطه رسانه های ضدانقلاب از خاتمی خواستند که هرچه زودتر موضع خود را علنی کند.


همچنین جریان نفاق نیز از داخل با اختلافات جدی مواجه است.از یک سو حزب منحل شده و ضدانقلاب مشارکت بیانیه می دهد که ما به دنبال براندازی نیستیم و از سوی دیگر شورای هماهنگی سبزها و رسانه ها وابسته به ضدانقلاب می نویسند که مشارکت سخنگوی ما نیست و چند روز بعد جوانان مشارکت در بیاینه ای جداگانه تلاش می کنند خود را همراه طیف اصلی نفاق نشان دهد و بر مواضع رادیکالتر تاکید می کند.


 


 



قره‌باغی : هاشمی در فتنه 88 نقش محوری داشت


عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به عملکرد خواص عضو خبرگان در فتنه 88 گفت: مجلس خبرگان بیش از 80 عضو دارد و قریب به اتفاق خبرگان رهبری در خط اصیل انقلاب و رهبری بوده و هستند و هیچ مشکلی ندارند اما برخی‌ها در مجلس خبرگان هستند که مردم آنها را هو می‌کنند


بنابراین گزارش آیت‌الله اکبر قره‌باغی، نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با فارس، با بیان اینکه انقلاب یعنی حرکت رو به جلو، اظهار داشت: انقلاب یعنی تحول و تغییر وضعیت. ملت ایران برای تغییر حکومت طاغوت و استقرار حکومت اسلامی اقدام به تحول بزرگی به نام انقلاب اسلامی کردند و در این راه از جوانان خود گذشتند.


قره‌باغی در پاسخ به این سؤال که بعد از فتنه بنی‌صدر و منافقین امام خمینی (ره) با فتنه چه کسانی مواجه شد و چه شباهتی بین فتنه‌های دوران امام خمینی (ره) با دوران مقام معظم رهبری وجود دارد؟، توضیح داد: شکل این فتنه‌ها با یکدیگر تفاوت داشت اما هدف و برنامه آنها مشترک بود؛ تمامی فتنه‌های بعد از انقلاب علیه اسلام و انقلاب بود.

وی افزود: از ابتدای انقلاب برخی‌ها که خود را همراه امام و انقلاب می‌دانستند هیچ اعتقادی به انقلاب نداشتند و امروز هم جنازه‌های سیاسی آنها برای مردم بی‌ارزش شده است. تمام حرف امام این بود که در ایران حکومت اسلامی شکل بگیرد؛ امام خمینی (ره) آزادی مشروع در اسلام را حق همه می‌دانست اما در عین حال استقلال سیاسی از سایر کشورها را به عنوان یک موضوع محوری قبول داشت لذا برخی‌ها که با اندیشه امام راحل مشکل داشتند نفاق خود را پنهان کرده و بعد از رحلت امام آن را نمایان کردند.

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان ساده زیستی را از مؤلفه‌های انقلاب اسلامی دانست و گفت: مردم نمی‌پسندند که مسئولان دولتی و دیگر مسئولان مانند آنها زندگی نکنند و اگر مردم مشاهده کنند که فلان نماینده مجلس و یا فلان نماینده دولت زندگی اشرافی دارد و خود را انقلابی می‌داند تعجب می‌کند.

وی در ادامه گفت: توقع ما این بود که مسئولان رده بالای کشور ساده‌زیست باشند نه اینکه پول نفت کشور را برای اراذل و اوباش هزینه کنند تا یک روزی بتوانند از آنها علیه انقلاب استفاده کنند. البته برخی‌ها نیز پول نفت مسلمین را به هنرمندان و هنرپیشه‌ها تقسیم می‌کنند و این رفتار هم دور از انتظار انقلابیون بود.

قره‌باغی نقش حزب مشارکت را در فتنه‌ها بسیار مهم توصیف کرد و افزود: چندین سال قبل از فتنه ?? اعضای حزب مشارکت در جلسات رسمی خود به ساحت عاشورا اهانت می‌کردند و می‌گفتند که عاشورا هیچ ربطی به ما ایرانیان ندارد. آنها عاشورا را واکنش به جنگ بدر می‌دانستند و طبیعی بود که این افراد در فتنه ?? به امام حسین (ع) و عزاداران ایشان اهانت کنند و این موضوع در سال ?? جای تعجب نداشت.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه فتنه ?? را حزب مشارکت رهبری می‌کرد، بیان داشت: کارگزارانی‌ها نیز در فتنه ?? تحت نظر حزب مشارکت عمل کردند؛ فتنه‌گران ابتدا ادعای حضور در انتخابات ریاست جمهوری را مطرح کردند و ادعای حمایت از قانون را در بوق و کرنا کردند. اما بعد از انتخابات قانون را زیرپای خود له کرده و علیه آن و تمام ارزش‌های اسلامی اقدام کردند.

وی با بیان اینکه متأسفانه فتنه‌گران با اتکا به آقای هاشمی اقدام به مقابله با انقلاب اسلامی کردند، تاکید کرد: آقای هاشمی تا امروز راه خود را از فتنه‌گران جدا نکرده است و عدم مرزبندی با فتنه‌گران مهمترین دلیل بنده است که بگویم آقای هاشمی محور فتنه ?? بوده است.

قره‌باغی اضافه کرد: اگر بخواهیم بدون تعارف صحبت کنیم باید بگویم که آقای هاشمی در فتنه ?? نقش محوری داشت.

عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین گفت: برخی از افراد خانواده امام راحل در فتنه نمره قبولی نگرفتند. تعجب می‌کنم از اینکه یکی از افرادی که با خانواده امام وصلت کرده‌ در کتابی درباره انقلاب به گونه‌ای نوشته که نشان می‌دهد این فرد یک ضد انقلاب کامل است. این فرد در کتابش حتی یک بار هم امام را آیت الله خطاب نکرده است بعد از مدتی بررسی کردم و متوجه شدم که افراد منحرف در خانواده امام با این فرد ارتباط داشته است و به اعتبار ارتباط نسبتا فامیلی، این فرد تحت تأثیر افراد منحرف خانواده امام رحل شده بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به عملکرد خواص عضو خبرگان در فتنه 88 گفت: مجلس خبرگان بیش از 80 عضو دارد و قریب به اتفاق خبرگان رهبری در خط اصیل انقلاب و رهبری بوده و هستند و هیچ مشکلی ندارند اما برخی‌ها در مجلس خبرگان هستند که مردم آنها را هو می‌کنند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا این افراد که شما می‌گویید مردم آنها را هو می‌کنند در فتنه 88 مردود شده‌اند، تصریح کرد: من نمی‌دانم مردود شده‌اند یعنی چه؟ شما با ادبیات سیاسی سؤال می‌پرسید اما پاسخ من این است که این افراد مسلمان نیستند. چرا که هرکس بر علیه اسلامیت انقلاب قیام کند نمی‌تواند مسلمان باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: مگر نهروانی‌ها مسلمان بودند که ما بخواهیم کسانی را که علیه انقلاب اقدام کرده‌اند را مسلمان بدانیم. اینکه من می‌گویم هرکسی علیه نظام اسلامی قیام کند مسلمان نیست، حرف دین است.

وی در پایان گفت که موضع آقای هاشمی هیچ ربطی به مجلس خبرگان رهبری ندارد؛ ایشان تنها یک عضو خبرگان رهبری هستند و نمی‌توان گفت آقای هاشمی در رأس مجلس خبرگان قرار دارد.


 


ارسال شده در توسط منتظر منجی