آخرین منجی


 

آیت‌الله کعبی: هاشمی به نصیحت و خیرخواهی بزرگان نظام و مجلس خبرگان توجه نمی‌کند

خبرگزاری فارس: آیت الله کعبی، با انتقاد از اصرارهای بی مورد رئیس مجلس خبرگان رهبری بر مواضع گذشته خود، از تذکرهای مکرر قبلی اکثر نمایندگان مجلس خبرگان رهبری به وی خبر داد و از او خواست مساله اختلاف خود با دولت را به گونه ای مدیریت کند که نظام تقویت شده و دشمنان نا امید شوند.


 به گزارش خبرنگار گروه "فضای مجازی " خبرگزاری فارس به نقل از رسا، آیت الله عباس کعبی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در جمع اعضای بسیج جامعه پزشکی خوزستان در مجتمع یاوران مهدی قم، از مواضع و سخنان اخیر رییس مجلس خبرگان انتقاد کرد و این مواضع را در مسیر تقویت وحدت و انسجام و قانون گرایی ندانست و آن را برخلاف انتظار بزرگان و دلسوزان نظام ارزیابی کرد.


این استاد سطح عالی حوزه علمیه قم تصریح کرد: در هفته های اخیر شاهد بودیم که ایشان سخنانی را بیان کرد که تبدیل به تیتر یک بدخواهان نظام اسلامی، کینه توزان و فتنه گران شد.


وی ادامه داد: مواضع اخیر آقای هاشمی در مسیر وحدت و انسجام نیست، بلکه برخلاف آنچه ایشان می گوید که دنبال جنجال سیاسی نیست، سخنان وی جنجالی بود.

آیت الله کعبی، با بیان اینکه آقای هاشمی گفته است، مواضعم همان است که در نماز جمعه بیان کردم، تصریح کرد: خطبه های نماز جمعه هاشمی در 26 تیرماه القای تردید در سلامت انتخابات و کوتاه آمدن در مقابل فتنه گران بود.

وی افزود: در مقابل، ایشان بارها طرفداران ولایت را به نام اعتدال سرزنش کرد، اما از ظلم بزرگ فتنه گران به نظام و ملت به راحتی عبور کرده است؛ به طور قطع کوتاه آمدن و دلجویی از فتنه گران باعث آسیب به انقلاب اسلامی است، ملاک تندروی و کندروی مواضع شفاف رهبری در مقابل فتنه گران است.

این استاد سطح عالی حوزه علمیه قم تاکید کرد: متاسفانه آقای هاشمی یک مدت با سکوت و مواضع دوپهلو و گاهی هم با سخنان نسنجیده به جای اینکه به وحدت، قانون گرایی، نظام و ولایت کمک کند، به عنوان یک سوژه مورد توجه دشمنان قرار می گیرد.

وی بیان داشت: بسیاری از دلسوزان و شخصیت ها از این وضعیت ناراضی و ناراحت هستند، اکثر نمایندگان مجلس خبرگان رهبری نیز نسبت به مواضع چندپهلو و سکوت و عبور ساده آقای هاشمی از کنار فتنه بارها به ایشان تذکر داده و نامه نوشته اند.

آیت الله کعبی ادامه داد: متاسفانه آقای هاشمی به نصیحت و خیرخواهی بزرگان نظام و مجلس خبرگان رهبری توجه نمی کند و در کمال تاسف این گونه موضع می گیرد که دشمنان و بدخواهان نظام اسلامی ذوق زده می شوند.

وی مواضع رییس مجمع تشخیص مصلحت را در مجموع باعث تقویت نظام و باعث انسجام ندانست و گفت: مواضع وی به مشکلات و اختلافات دامن می زند؛ ما از خدا می خواهیم آقای هاشمی به خود آید و اینطور این مسیر را ادامه ندهد و در تحلیل های خود تجدید نظر کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: در حال حاضر یکی از مشکلات ما در مساله فتنه اصرار ایشان بر مواضع غیر معقول خود است، درست است که آقای هاشمی با دولت اختلاف دارد اما نباید این مساله را به گونه ای مدیریت کند که به ضرر ملت و نظام تمام شود و دشمن از آن برای القای اختلاف و ناامیدی سود ببرد.

آیت الله کعبی گفت: ما از آقای هاشمی می خواهیم اختلاف با دولت را به گونه ای مدیریت کند که در مسیر نظام و در جهت مقابله با استکبار جهانی و دشمنان تمام شود، متاسفانه آقای هاشمی اختلاف با دولت را به خوبی تدبیر نکرده و به نصایح رهبری کم توجهی می کند که همین مساله باعث سوء استفاده دشمنان می شود.




ارسال شده در توسط منتظر منجی


نشست زمین در نزدیکی خط 3 مترو تهران

 


مدیرعامل مترو تهران درباره حادثه نشست زمین در نزدیکی محل احداث تونل خط3 مترو تهران گفت: حادثه‌ای در این تونل رخ نداده است.


محسن هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح اظهار کرد: شب‌گذشته (چهارشنبه) در پی ترکیدگی لوله آب در عمق 3 الی 4 متری، زمین نشست کرد.


وی گفت: این نشست به خاطر عملیات احداث تونل خط 3 مترو تهران نبود بلکه ترکیدگی لوله آب باعث رخداد این حادثه شده است و کارگران مترو در محل احداث این تونل مشغول به کار هستند.


مدیرعامل مترو تهران با تاکید بر اینکه محل وقوع حادثه با محل عملیات احداث تونل خط 3 مترو تهران فاصله دارد، گفت: این حادثه در خیابان جوانه منتهی به خیابان چراغی رخ داد که موضوع را به ماموران آبفا گزارش کردیم و آنان در حال اقدام و بررسی علل ترکیدگی این لوله هستند.


 



ارسال شده در توسط منتظر منجی


افشای اسرار فساد خاندان دیکتاتور تونس

 


دخالت گسترده در امور کلی کشور از جمله عزل و نصب مقامات و گماشتن شماری از اعضای خانواده در پستهای حساس و سلطه بر مسائل مالی و اقتصادی و سیاسی پرده از نیمه پنهان خانواده همسر بن علی بر می دارد که مهمترین دلیل سرنگونی وی اعلام شده است.


به گزارش مهر، نام همسر بن علی به بسیاری از مسائل فساد و دخالتهای گسترده در امور کشور گره خورده بود، تا جایی که برخی بر این باور بودند که الطرابلسی و خانواده اش بر تونس حکومت می کردند نه بن علی، به ویژه پس از بیماری اش در برهه اخیر که سبب ناتوانی اش در اداره امور شده بود.


اعتراضات گسترده اجتماعی در طول هفته های گذشته که شراره اولیه آن از استان سیدی بوزید زده شد و نتیجه این قیام بزرگ، سرنگونی دیکتاتور مورد حمایت غرب بود، چندین مسئله را روشن و آشکار کرد از جمله فساد فراگیر در بیشتر نهادهای دولتی در طول سالهای حکومت بن علی  به طوری که چند خانواده به اندازه انگشتان یک دست، بر ثروتهای کشور و تعیین سرنوشت مردم مسلط شده بودند.


الجزیره در این باره اعلام کرد : هنگامی که پرونده فساد در تونس  را ورق می زنیم به سرعت آنچه به ذهن افراد آشنا به امور داخلی این کشور خطور می کند، اسامی چند خانواده و در راس آنها خانواده الطرابلسی است، خانواده لیلی الطرابلسی همسر بن علی، فاسدترین و طمع کارترین آنها هستند ؛ در این فهرست، اسامی دیگر مانند الماطری و شیبوب به چشم می خورد که تمام آنها خانواده هایی هستند که به سرعت شاهرگهای اقتصاد تونس را در قبضه خود گرفتند و به ثروت اندوزی پرداختند.


با وجود تشدید کنترل بیشتر رسانه ها، نبود هر گونه بازخواست برای عملکرد رژیمی که رهبران اپوزیسیون را سرکوب کرده بود، به طور مشخص در پایتختهای اروپایی کتابهایی منتشر شد که به نفوذ و سلطه گسترده خانواده های الطرابلسی و الماطیری بر مسائل سیاسی و اقتصادی و سیطره کامل آنها بر منافع اقتصادی اشاره می کند.
 
در این چارچوب، کتاب "حاکمه قرطاج" (سلطان کارتاژ)در اشاره به لیلی الطرابلسی همسر زبن علی نوشته نیکلا بو و کاترین گراسییه اطلاعاتی را فاش کرد که به گسترش دخالت لیلی الطرابلسی در امور کلی تونس از جمله گماشتن شماری از اعضای خانواده خود در پستهای حساس و کلیدی و ابعاد فساد مالی و اقتصادی و سیاسی خانواده همسر بن علی پرداخته بود.


نویسنده این کتاب می گوید : همسر بن علی نقشهای سیاسی بسیار مهمی بازی کرده و خانواده اش ثروتهای اقتصادی و امتیازهای گسترده ای را در انحصار خود قرار داده بود.(سیطره یافت، مسلط شد، سلطه یافت)


همدستی غربی ها با دیکتاتور سرکوبگر تونس


به گزارش مهر، کاترین گراسییه می گوید : رسانه های غربی حقایق و واقعیتهای مربوط به نفوذ گسترده خانواده های نزدیک به بن علی رئیس جمهور مخلوع تونس در زمینه های سیاسی و اقتصادی را منتشر نمی کردند و به همین سبب ایده این کتاب برای افشای حقایقی درباره این رژیم مطرح شد.


گراسییه که به دشوارهایی ارتباطات خود با منابعش در تونس و محدودیتها و مشکلاتی که برای برخی از آنها به وجود آمد، اشاره می کند، افزود : ما از حجم فساد رژیم بن علی شوکه شده بودیم.


وی گفت : تالیف کتاب با تلاشهای تونسی ها انجام شد و با وجود اقدامات سرکوبگرانه رژیم بن علی، اطلاعات مورد نظر را در اختیارم قرار می دادند.


نویسنده این کتاب در ارتباط با سکوت غربی ها به ویژه فرانسه در برابر فساد رژیم بن علی می گوید : دلایل متعددی درباره دلایل سکوت غربی ها وجود دارد از جمله دلایل شخصی از سوی برخی شخصیتهای فرانسوی که تعطیلات خود را در تونس سپری می کردند، اما درباره دلایل سیاسی این سکوت، مهمترین آن رضایتمندی غربی ها پس از موفقیت رژیم بن علی در سرکوب جنبشهای اسلامی  بود.


بن علی در محاصره مافیا


به گزارش مهر، سایت جنجالی ویکلی لیکس اطرافیان بن علی را به مافیا تشبیه کرده بود.


درباره موضوع فساد در رژیم بن علی، پایگاه ویکی لیکس اسنادی را منتشر کرد که اطرافیان بن علی را به مافیا تشبیه کرد.


 این اسناد می گوید : خانواده همسر بن علی در دست اندازی به املاک و دارایی های دیگران و تملک شرکتهایی که منابع مالی  و سرمایه آن مشکوک است و همچنین غصب شرکتها از صاحبان آنها ید طولایی داشت.


امروز و پس از سرنگونی رژیم بن علی، برخی اهتمام بیشتری را به موضوع فساد نشان داده اند که احتمال می رود مورد توجه بخش گسترده ای مردم تونس در مرحله آینده شود تا در جریان غارتگری و چپاول ثروتهای ملی تونس در زمان حکومت بن علی قرار گیرند.


در صفحه آخر کتاب آمده است : لیلی الطرابلسی در راه "وسیله بورقیبه" گام گذاشته است، زنی که با توجه به رئیس جمهوری ناتوان و بیماری چون حبیب بورقیبه در عمل بر تونس حکومت می کرد.


نویسنده کتاب معتقد است درحالی که کشور برای انتخابات ریاست جمهوری دروغین و تقلبی آماده می شد، لیلی الطرابلسی تلاش می کرد خودش را به عنوان جانشین حکومت به کمک نزدیکانش و سکوت فرانسه که نوعی توطئه بود، بر ملت تحمیل کند.


نویسنده این کتاب از سیطره خانواده لیلی الطرابلسی و خانواده الماطری بر زمام امور کشور در بسیاری از بخشها در پی بیماری بن علی پرده بر می دارد تا جایی که الطرابلسی برخی اعضای خانواده اش را در مناصب حساس و کلیدی تونس قرار داده است.


نویسنده کتاب هدف از انتشار اطلاعات مفید را برداشتن نقاب از چهره رژیم دیکتاتوری بن علی دانسته است.


وی افزود : همه از بن علی حرف می زنند و کسی به همسرش و نقش سیاسی بسیار مهمی که وی ایفا می کرد و سیطره خانواده وی بر ثروتهای اقتصادی کشور و معامله ها و قرارادهای کلانی که در این زمینه به نفع خود منعقد کرد، توجهی نمی کند.


شبکه عنکبوتی لیلی الطرابلسی


به گزارش مهر، شبکه خویشاوندان و نزدیکان الطرابلسی همانند اختاپوس تمام بخشهای مهم اقتصادی از جمله تلفن همراه،  بخش آموزش غیر دولتی را در قبضه خود قرار داده بود.


برادر همسر بن علی و خواهرزاده اش در تصرف اراضی دولتی مشارکت داشتند و زمینهایی را در پایتخت به قیمتهای ناچیز خریداری و همچنین در شرکتهای هواپیمایی هم نفوذ کردند.


بر اساس افشاگری این کتاب، لیلی الطرابلسی به مراتب قدرتی بالاتر از نخست وزیر داشت تا جایی که قادر به سرنگونی دولت، عزل و نصب سفرا و مدیران کل را آن طور که دوست داشت، بود.


 



ارسال شده در توسط منتظر منجی


اخوان المسلمین : دولت مبارک سقوط کرده است

 


نماینده اخوان المسلمین مصر در انگلیس اعلام کرد پسر حسنی مبارک از مصر فرار کرده است. شماری از نزدیکان ثروتمند مبارک نیز همین کار را کرده اند. درواقع، می توان گفت حکومت مصر عملا سرنگون شده است.


به گزارش واحد مرکزی خبر ، محمد غانم به شبکه تلویزیونی پرس تی وی گفت حکومت فاسد حسنی مبارک که بر دیکتاتوری متکی بوده سرنگون شدنی است. محمد غانم گفت:"تفاوتهایی میان وضع تونس و مصر وجود دارد اما انها دو بخش از ملت واحد اسلامی هستند. در این دو کشور، ساختار سیاسی به گونه ای بوده است که دو خاندان بد رهبری کشور را برعهده گرفته اند. زین العابدین بن علی ، رئیس جمهور سابق تونس همانند حسنی مبارک ، رئیس جمهور مصر بوده است.


مبارک و بن علی قدرت را به صورت انحصاری در اختیار خودشان داشته اند و با فساد حکومتی ، خون مردم را ریختند. تنها راه پیش روی مصر در شرایط کنونی ، قیام مردم و خلاص شدن از شر حکومت حسنی مبارک همانند بن علی در تونس است. رسیدن به این هدف ، امکان پذیر است. مصر به وضعی رسیده که برگشت ناپذیر است. درخواست مشترک همه مردم مصر این است که سر مار قطع شود. حسنی مبارک و خانواده او سر مار فاسد مصر هستند. باید دست متحدان مبارک از قدرت قطع شود."


 محمد غانم در ادامه افزود:" مردم مصر قیام کرده اند و می توانند از شر حسنی مبارک خلاص شوند همانطور که مردم تونس با قیام خود توانستند از شر حکومت بن علی خلاص شوند. مردم مصر متحد شده اند. تازمانیکه حکومت حسنی مبارک سرنگون نشود ، ارامش به خیابانهای مصر بازنخواهد گشت.


نماینده اخوان المسلمین مصر در انگلیس افزود مردم مصر از شر حسنی مبارک خلاص خواهند شد چه وی بخواهد و چه نخواهد. اما امیدوارم او عاقل باشد و به صورت مسالمت امیز از قدرت کناره گیری کند تا زمینه انتقال قدرت در مصر فراهم شود. اما باتوجه به ذهنیت نظامی مبارک، بعید است وی به چنین اقدامی مبادرت کند. مخالفان باید برای دوره گذار اماده شوند تا اینکه پس از ان ، انتخابات ازاد برگزار شود و مردم مصر بتوانند حقی را احقاق کنند که برای مدت طولانی از ان محروم بوده اند زیرا مبارک در همه انتخابات تقلب کرده و افرادی فاسد را از این طریق در اطراف خودش جمع کرده است."


محمد غانم در ادامه گفت:" ما به دموکراسی و خواست مردم اعتقاد داریم و اینکه نمایندگان واقعی انها مسوولیت امور را برعهده بگیرند. امریکا به هیچ وجه حق ندارد خواسته های خودش را به مردم مصر تحمیل کند و به انها بگوید چه نوع نظام حکومتی را برای خودشان انتخاب کنند. مصر به ملت مصر تعلق دارد و مصری ها خودشان می توانند باتوجه به باورهای خودشان به دموکراسی ، حکومتشان را تعیین کنند.


آمریکا نمی تواند بخاطر منافع خودش ، نظام دیکتاتوری حسنی مبارک را در مصر حفظ کند. نباید قیام مردم مصر سبب شود فرصتی برای امریکا و اسرائیل و کشورهای دیگر فراهم شود تا به اعمال نفوذ در امور داخلی مصر مبادرت کنند. مردم مصر می خواهند از شر دولت مبارک خلاص شوند و انتخابات ازاد داشته باشند."




ارسال شده در توسط منتظر منجی

ردپای یک دختر در ترور شهید علی محمدی


بولتن نیوز : حجت الاسلام حیدر مصلحی در حاشیه مراسم گرامیداشت بیست و نهمین سالگرد واقعه ششم بهمن سال ?? آمل گفت : در پیگیری های سربازان گمنام امام زمان(عج) همه ترفندهایی که این عوامل استکباری برای ترور دانشمندان هسته ای ما به کار می بردند شناسایی شدند و به زودی اطلاعات خوبی را دراین باره به مردم خواهیم داد. شنیده می شود یک دختر دانشجو در جریان ترور استاد علی محمدی دست داشته است. 


این دختر که از مدت‌ها پیش ارتباط ویژه‌ای با سرتیم های اطلاعاتی موساد داشته عامل اصلی ورود مجید جمالی فشی (عامل ترور) به این جریان بوده است. این دختر با طرح دوستی و برقراری ارتباط نامشروع با جمالی فشی زمینه همکاری نامبرده و موساد را فراهم ساخته است. 


جمالی فشی پیش از این ضمن اعتراف به همکاری با موساد روش ها وشیوه های آموزشی تیم ترور و نحوه ملاقات ها وبرنامه های خود را اعتراف کرده بود.گفته می شود دستگیری این تیم ضربه سنگینی به موساد و همکارانشان مثل سازمان سیا وارد کرده است.


 


ارسال شده در توسط منتظر منجی
هاشمی به خیرخواهی بزرگان توجه نمی‌کند


بولتن نیوز : آیت الله عباس کعبی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در جمع اعضای بسیج جامعه پزشکی خوزستان در مجتمع یاوران مهدی قم، از مواضع و سخنان اخیر رییس مجلس خبرگان انتقاد کرد و این مواضع را در مسیر تقویت وحدت و انسجام و قانون گرایی ندانست و آن را برخلاف انتظار بزرگان و دلسوزان نظام ارزیابی کرد.


این استاد سطح عالی حوزه علمیه قم تصریح کرد: در هفته های اخیر شاهد بودیم که ایشان سخنانی را بیان کرد که تبدیل به تیتر یک بدخواهان نظام اسلامی، کینه توزان و فتنه گران شد.


وی ادامه داد: مواضع اخیر آقای هاشمی در مسیر وحدت و انسجام نیست، بلکه برخلاف آنچه ایشان می گوید که دنبال جنجال سیاسی نیست، سخنان وی جنجالی بود.


آیت الله کعبی، با بیان اینکه آقای هاشمی گفته است، مواضعم همان است که در نماز جمعه بیان کردم، تصریح کرد: خطبه های نماز جمعه هاشمی در ?? تیرماه القای تردید در سلامت انتخابات و کوتاه آمدن در مقابل فتنه گران بود.


وی افزود: در مقابل، ایشان بارها طرفداران ولایت را به نام اعتدال سرزنش کرد، اما از ظلم بزرگ فتنه گران به نظام و ملت به راحتی عبور کرده است؛ به طور قطع کوتاه آمدن و دلجویی از فتنه گران باعث آسیب به انقلاب اسلامی است، ملاک تندروی و کندروی مواضع شفاف رهبری در مقابل فتنه گران است.

این استاد سطح عالی حوزه علمیه قم تاکید کرد: متاسفانه آقای هاشمی یک مدت با سکوت و مواضع دوپهلو و گاهی هم با سخنان نسنجیده به جای اینکه به وحدت، قانون گرایی، نظام و ولایت کمک کند، به عنوان یک سوژه مورد توجه دشمنان قرار می گیرد.

وی بیان داشت: بسیاری از دلسوزان و شخصیت ها از این وضعیت ناراضی و ناراحت هستند، اکثر نمایندگان مجلس خبرگان رهبری نیز نسبت به مواضع چندپهلو و سکوت و عبور ساده آقای هاشمی از کنار فتنه بارها به ایشان تذکر داده و نامه نوشته اند.

آیت الله کعبی ادامه داد: متاسفانه آقای هاشمی به نصیحت و خیرخواهی بزرگان نظام و مجلس خبرگان رهبری توجه نمی کند و در کمال تاسف این گونه موضع می گیرد که دشمنان و بدخواهان نظام اسلامی ذوق زده می شوند.

وی مواضع رییس مجمع تشخیص مصلحت را در مجموع باعث تقویت نظام و باعث انسجام ندانست و گفت: مواضع وی به مشکلات و اختلافات دامن می زند؛ ما از خدا می خواهیم آقای هاشمی به خود آید و اینطور این مسیر را ادامه ندهد و در تحلیل های خود تجدید نظر کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: در حال حاضر یکی از مشکلات ما در مساله فتنه اصرار ایشان بر مواضع غیر معقول خود است، درست است که آقای هاشمی با دولت اختلاف دارد اما نباید این مساله را به گونه ای مدیریت کند که به ضرر ملت و نظام تمام شود و دشمن از آن برای القای اختلاف و ناامیدی سود ببرد.

آیت الله کعبی گفت: ما از آقای هاشمی می خواهیم اختلاف با دولت را به گونه ای مدیریت کند که در مسیر نظام و در جهت مقابله با استکبار جهانی و دشمنان تمام شود، متاسفانه آقای هاشمی اختلاف با دولت را به خوبی تدبیر نکرده و به نصایح رهبری کم توجهی می کند که همین مساله باعث سوء استفاده دشمنان می شود.


 



ارسال شده در توسط منتظر منجی


اخراج 2500 نفر از روزنامه الپائیس و 1000 نفر از شبکه بی بی سی

شبکه خبر : به نوشته روزنامه فرانسوی "چلنچ "، در شرایطی که نرخ بیکاری در اسپانیا رشد روز افزونی را در پیش گرفته و هر از چند گاهی شرکت‌ها و بخش‌های مختلف این کشور اقدام به تعدیل نیرو و حذف فرصت‌های شغلی می‌کنند، این بار هم بحران بیکاری گریبان رسانه‌های اسپانیا را گرفته است.

بر اساس این گزارش، گروه رسانه‌‌ای بزرگ "پریسا " (Prisa) صاحب امتیاز روزنامه اسپانیایی معتبر "الپائیس " در پی افزایش بدهی‌های خود روز گذشته اعلام کرد که قصد دارد 18 درصد از نیروها و پرسنل خود یعنی چیزی در حدود دو هزار و 500 نفر را از کار بیکار کند.

بر اساس این گزارش، گروه رسانه‌ای پریسا هم‌اکنون پانزده هزار نیرو دارد و اقدام آن در حذف دو هزار و 500 فرصت شغلی، تنها با گذشت دو ماه از ریاست مؤسسه آمریکایی "Liberty Acquisitions Holdings Corp " بر این گروه رسانه‌ای صورت می‌گیرد.

رسانه‌ها در اسپانیا تحت کنترل چند گروه رسانه‌ای بزرگ از جمله پریسا (Perisa)، وسنتو (Vocento) و گودو (Godo) است و این بزرگ مالکان رسانه‌ای هریک صاحب ده‌ها روزنامه، مجله و شبکه رادیویی و تلویزیونی هستند.

نرخ بیکاری در اسپانیا دو برابر میانگین نرخ بیکاری در کل اتحادیه اروپاست و کارشناسان بر این باورند که این مسئله تهدیدی برای ثبات اقتصادی اتحادیه است.

نرخ بیکاری در اسپانیا تا مرز 20 درصد هم رسیده است و اکنون بیش از 4.6 میلیون نفر در این کشور بیکار هستند.

رادیو تلویزیون دولتی انگلیس  هم در راستای کاهش هزینه‌ها در نظر دارد بیش از هزار نفر از کارکنان خود را اخراج کند.

به نوشته  روزنامه انگلیسی "گاردین "، سرویس بین الملل بی بی سی دور دیگری از تعدیل‌های بی‌سابقه را اعلام کرد که شامل اخراج 650 نفر از کارکنان آن یعنی بیش از 25 درصد نیروی کار آن است.

این اقدام بی بی سی شامل تعطیلی پنج سرویس زبان خارجی -آلبانی، مقدونیه، پرتغالی برای قاره آفریقا و صربی و همچنین انگلیسی سرویس منطقه‌ای کارائیب- و کاهش‌های گسترده پخش‌های رادیوی موج کوتاه است.

بر اساس این گزارش، سرویس بین الملل بی بی سی با کاهش بودجه 16 درصدی روبرو خواهد شد که از حالا تا سال 2014 اجرا می‌شود که بخشی از روند بازبینی جامع هزینه‌های دولت انگلیس است.

دیروز نیز بی بی سی اعلام کرد 25 درصد بودجه آنلاین خود را کاهش خواهد داد که در نتیجه آن 360 نفر از کارکنان آن شغل خود را از دست می‌دهند. به این ترتیب بی بی سی در آینده‌ای نزدیک بیش از هزار نفر از نیروهای خود را اخراج خواهد کرد.

 


ارسال شده در توسط منتظر منجی
حمایت علمای اهل سنت از حسن نصرالله

 


تعدادی از علمای سرشناس اهل سنت لبنان طی اجتماع کم سابقه‌ای، ضمن حمایت قاطع خود از جریان مقاومت و سید حسن نصرالله، به شدت از سعد حریری و مفتی قبانی که در برابر سید حسن نصر الله ایستاده اند انتقاد کردند. 


به گزارش مرکز خبر حوزه، این شخصیت های دینی از دولت بعدی لبنان خواستند از مشارکت احزاب وگروههایی که با رژیم صهیونیستی تعامل دارند خودداری نماید.


انها همچنین ضمن حمایت خود از جریان مقاومت، توقف همکاری با دادگاه فرمایشی رفیق حریری را خواستار شدند و تاکید کردند: عملکرد نامناسب برخی افراد (سعد حریری و مفتی قبانی ) گویای مواضع اهل سنت نیست..


شیخ زهیر الجعید با اشاره به شرائط بحرانی لبنان بیان داشت:امروز از امت اسلامی می خواهند که از طرح آمریکایی صهیونیستی پیروی کنند ودر این مقاصد شوم از علما در مسیر غیر الهی بهره برند.


وی ادامه داد: ما امروز در اینجا جمع شدیم تا هویت خود را بازگردانیم هویتی که می خواهند مخدوش ومورد تزویر واقع شود.


امام مسجد القدس صیدا هم در این اجتماع طی سخنانی با اشاره به سوء استفاده ازاسلام و علمای دینی برای اهداف باطل تصریح کرد : آنچه را که امروزه شاهد آن هستیم از تزویر بالاتر است.


شیخ ماهر حمود افزود:ما شاهدیم که آمریکا با تمام توان از دادگاه بین المللی حمایت کرده ورژیم صهیونیستی از آن خشنود است


وی با انتقاد شدید از برخی علمای اهل سنت گفت: بالاترین درجه تزویراین است که افرادی با پوشش دینی ادعا می کنند که دادگاه بین المللی ضروری است.


امام جمعه اهل سنت صیدا ضمن انتقاد شدید از مجلس اعلای شرعی اسلامی لبنان(که مفتی قبانی ریاست انرا بر عهده دارد) بیان داشت:این دادگاه تمام صفات خود را از دست داده است .


شیخ حمود  درباره مجلس اعلای شرعی اسلامی لبنان تصریح کرد :این مجلس ، عملا شرعی نیست چرا که در مواضع خود طبق شریعت حرکت نمی کند همچنین اسلامی نبوده چرا که بر نص اسلامی استوار نیست وعلاوه بر آن صفت اعلی را ندارد چرا که از دیگران دستور می گیرد


این عالم برجسته ی اهل سنت در فراز دیگر ی از سخنان خود ضمن محکوم نمودن  مجلس مفتیان لبنان گفت: بهتر است این مجلس سعد حریری را اندرزنماید تا با اهل ودین خود صادق باشد.


شیخ ماهر حمود اذعان نمود:امروزه هیچ جریان از اهل تسنن را نمی بینیم که قضایای مهمی چون فلسطین واستکبار جهانی را به دوش کشد اما این موضوع به خوبی در جمهوری اسلامی ایران و حزب الله ومقاومت فلسطین مشاهده می شود.


سخنران دیگر این نشست شیخ بکری تصریح کرد: ما این دادگاه را رد کردیم چرا که حاکم آن آمریکا و رژیم صهیونیستی است وما نمی خواهیم چنین حاکمانی داشته باشیم .


وی با اشاره به مواضع نا شایست برخی از اهل سنت گفت:صحیح نیست که مواضع اهل سنت را در انحصار فردی نا آشنا به شرع وقرآن ببینیم..


شیخ بکری اضافه نمود:واجب شرعی امروز ما ایستادن در کنار مقاومت فلسطین ولبنان است.


سخنران دیگر این اجتماع ، شیخ هاشم منقاره گفت:دادگاه بین المللی در راستای طرح تقسیم منطقه ی عربی می خواهند درون لبنان شکاف ایجا نماید.


رئیس شورای رهبری جنبش اسلامی توحید لبنان ضمن خواستار شدن بازگرداندن ارزش دار الفتوی لبنان ابراز داشت: دار الفتوی در انحصار گروه وشخص معینی نیست.


هاشم منقاره ادامه داد: دار الفتوی باید در جایگاهی والاتر از شبهه های سیاسی ومالی قرار گیرد.


وی همچنین از مواضع آقای ولید جنبلاط در حمایت از سوریه ومقاومت تقدیر نمود .


از سویی دیگر شیخ عبدالناصر جبری در سخنانی از حکومت آینده ی لبنان خواست که بر لغو دادگاه غیر شرعی وغیر قانونی بین المللی اهتمام بورزد.


وی همچنین از حکومت جدید خواست ضمن حمایت از مقاومت بر تقویت موازنه میان ملت ارتش ومقاومت عنایت کند.


شیخ سلیم اللبابیدی نیز با انتقاد از شیطنت های سمیر جعجع در جریانات اخیر گفت: با هر مقیاسی که سمیر جعجع را بسنجیم ، جز بدنامی به چیز دیگری نمی رسیم.


در پایان این نشست حاضرین با صدور بیانیه ای بر حمایت از نخست وزیر پیشنهادی جریان مقاومت تاکید کردند و ابراز داشتند: نخست وزیر باید در راستای وحدت ملی و پیشرفت کشور و نیز مقاومت در برابر دشمن متجاوز کوشا باشد.


 


ارسال شده در توسط منتظر منجی


آقای هاشمی؛‌ اینها اوامر رهبری بود!

 

 


این را باید به فال نیک گرفت که در زمستان مرگبار فتنه‏گران و پس از گذشت یک سال و نیم از فتنه، رییس مجمع تشخیص مصلحت که به نشانه اعتراض در مراسم تنفیذ رییس جمهور حاضر نشده بود، در جلسات مکرر با سران فتنه نشسته و برخاسته بود و حتی پیشتر از اینها در مورد مباحثی نظیر شورای رهبری اظهار نظر کرده بود، ولو به بهانه قرابت زمانی با انتخابات خبرگان هم که شده در رویکردی جدید از ولایتمداری، قانون‏مداری و لزوم تبعیت از دستورات رهبری سخن بگوید.


به گزارش رجانیوز، چندی پیش آقای هاشمی در دیدار جمعی از روحانیون و اساتید دانشگاه از نسبت نظرات خود با رهبر انقلاب سخن گفت و تصریح کرد: «دیدگاه اینجانب با رهبری در کلیات تفاوتی با یکدیگر ندارد و طبیعی است که در اجرا میان افراد اختلاف دیدگاه وجود دارد و در همین زمینه نیز خود را ملزم به تبعیت از دستورات ایشان می‌دانم.» شاید البته این سخنِ هاشمی بیانِ دیگرگونه همان بیانات رهبر انقلاب در نماز جمعه‏ی بعد از انتخابات در مورد نسبت نظرشان با احمدی‏نژاد و هاشمی بود. آنجا که رهبری با یادآوری اختلاف‏نظرها، نظر رییس‏جمهور را به نظر خود نزدیک‏تر دانستند.


کمی بعد از دیدار با روحانیون و اساتید اما هاشمی بار دیگر و به موازات شرط و شروط گذاشتن‏های گستاخانه خاتمی برای نظام، بر مواضعی تأکید کرد که پیش‌تر موجب فاصله‏گیری او از جایگاه امامت نماز جمعه تهران شده بود و این در کنار سایر مواضع آقای هاشمی، پارادوکس موجود را تشدید کرد. این یک سوال جدی بود که چگونه می‏توان از تبعیت سخن گفت و به جای موضع‏گیری شفاف در مورد فتنه‏گران و مرزبندی با دشمنان مطابق آنچه رهبری بارها و بارها به آن امر کرده‏اند، بر شروطی مشابه همان شروط خاتمی، مجدداً تأکید کرد؟!


به نظر می‏رسد مرور عملکرد هاشمی و برخی رفتارهای او که در یک سال و نیم گذشته مورد سوء استفاده دشمنان نظام و فتنه‏گران قرار گرفته و همچنان می‏گیرد، بتواند تصویر روشنی از اصلاح مواضعی که مورد نیاز است هاشمی در دستور کار قرار دهد، فراهم آورد. اگر او تصمیم دارد از این به بعد از رهبری تبعیت کند و حتی در صورت وجود اختلاف نظرها به نظر ایشان تمکین نماید، طبیعتا باید در این مسیر به صورتی کاملا جدی و روشن مواضع رهبری را معیار مواضع و عملکرد خود قرار دهد و به گونه‏ای عمل کند که از مواضع‏اش برداشت تلاش‏های صرفا انتخاباتی هم نشود.


رهبر انقلاب سال گذشته تصریح کردند:«گناه بزرگی که برخی از دست‌اندرکاران فتنه‌ها در کشور انجام میدهند، امیدوار کردن دشمن است.» ایشان فرمودند: «باید دشمن را مأیوس کنید. وقتی دشمن مأیوس شد، یک ملت از شرّ او خلاص خواهد شد.»


یک سوال جدی از آقای هاشمی که از تبعیت نسبت به مواضع رهبری سخن می‏گوید این است که چرا او اصرار دارد دشمن را امیدوار کند؟ وی از آغاز جریان فتنه تا کنون برای مأیوس کردن دشمن چه کاری انجام داده است؟ آیا مواضع او در راستای مأیوس کردن بوده یا اتفاقا برعکس مصداق همان گناه بزرگ یعنی امیدوار کردن؟


مرور برخی وقایع جالب گذشته برای پاسخ به این سوال راهگشاست. آقای هاشمی ابراهیم نبوی را خوب می‏شناسد؛ کسی که قبل از نماز جمعه تاریخی هاشمی دست به قلم ‏برد تا خطاب به رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام بنویسد:«اکنون روز مباداست!»


این در شرایطی بود که سایت خبری تابناک خبر از تحولاتی مهم می‏داد: «یک منبع نزدیک به هاشمی رفسنجانی اعلام داشت نماز جمعه این هفته تحول مهمی در سامان دادن شرایط سیاسی امروز است و به نظر می رسد که رئیس مجلس خبرگان رهبری نقش خود را در باز گرداندن اعتماد عمومی در تحولات جاری ایفا خواهد کرد.»


در چنین فضایی ابراهیم نبوی در یادداشتی که گویانیوز هم منتشر کرد، ابتدا به صحبت‏هایش با مهدی اشاره نمود و اینکه مهدی به نقل از هاشمی و با اشاره به مطالب طنز ابراهیم نبوی به او گفته است: «وقتی اینها منتشر شد عصبانی شدم، ولی حالا که می خوانم می خندم، بامزه است!»


او خطاب به هاشمی ادامه داد: «طنز نوشتن علیه شما کار ساده ای است و دفاع از شما کاری سخت، من این هر دو را کرده ام و هر دو را نیز به یک قصد، اینکه کمک کنم تا شما به عنوان یکی از مهم‏ترین استوانه‏های سیاست ایران به مسیر درست‏تری بروید. گفتنش دشوار است، اما من جزو مدافعان سرسخت شما هستم. علت هم این است که معتقدم سیاستمدار با کیاست جواهری است گرانبها که ما کم داریم، اگر هم داریم در این مانداب و مرداب سیاست کنونی چنانش به لجن کشیده‏اند که باید هر بار پاکیزه‏اش کرد و به مردم نشانش داد، اگر مردمان باور کنند.»


نبوی بعد از آنکه هاشمی را از معدود سیاستمداران باکیاستی که می‏توانند به امداد بیایند، خواند، تصریح کرد: «هر آدمی آبرو و حیثیت و منزلت و اعتبارش را برای "روز مبادا"یش ذخیره کرده است. در سن هفتاد و پنج سالگی هستید و با هر حساب که بکنید روز مبادای شما چندان از امروز دور نیست، جمعه شاید روز مبادای شما باشد. شاید همین جمعه روزی باشد که باید ذخیره آبرو و سیاست و کیاست‏تان را خرج کنید. شاید همین جمعه روزی باشد که لازم بشود که شما چنان با درایت سخن بگوئید که سبزپوشانی که در صورت حضور میرحسین موسوی رئیس جمهور ایران به نماز جمعه می‎آیند شما را تشویق کنند و به همان که قبلا گفته اید فخر کنید که "افتخار من این است که بیست سال منتخب مردم بوده‏ام."»


نوشته ابراهیم نبوی واقعا تأمل برانگیز بود. او خطاب به هاشمی ادامه داد: «ما در بیرون ایران برایتان آبرو گذاشته‏ایم(!)، من شخصا آشنای فائزه و مهدی و محسن و محمد برادرتان هستم و سالها با آنان کار کرده‏ام و جز آزاد‏اندیشی و ایران دوستی و مدیریت قوی و تفکر پیشرو در فرزندانتان چیزی ندیده‏ام. همان فائزه‏ای که سالها مخالفان شما با بدترین الفاظ خطابش کرده‏اند، در حالی که یکی از بزرگترین و داناترین و خدمتگذارترین زنان ایران بود. من می‏دانم که فائزه سالهای سال درس خوانده و در سختی زندگی کرده و هر ماه در روزنامه زن که ما در آنجا با هم همکار بودیم، برای حفظ روزنامه‏ای حامی حقوق زنان، از هر قشر و گروهی که بودند، از این و آن پول قرض می‏کرد تا بتواند از آزادی و دموکراسی دفاع کند و در بزرگی او همان بس که مردم تهران او را به عنوان نماینده دوم خود به مجلس فرستادند و در مجلس تنها زنی بود که از همه زنان دفاع می کرد و نه فقط زنان مسلمان.» نبوی از مهدی و محسن هم در ادامه یادداشت خود تجلیل می‏کند.


آقای هاشمی خود به خوبی می‏داند که این دست اظهارنظرها از همان روزهای فتنه تا اکنون از سوی بیگانگان و دشمنان نظام کم نیست. این یک پرسش به جاست که چرا آقای هاشمی مطابق بیان رهبری بر تداوم این گناه بزرگ یعنی امیدوار کردن دشمن، اصرار دارد؟


همین چند روز پیش و در شرایطی که هاشمی باز بر مواضع خود در نماز جمعه بعد از انتخابات تأکید کرد، سایت رادیو فردا با اشاره به مواضع او نوشت: «ایشان و رهبران جنبش سبز به این نتیجه رسیده‌اند که نباید عقب‌نشینی کرد، چرا که فشار سازمان‌یافته به طور جدی برای محاکمه رهبران جنبش سبز در جریان است و کوچک‌ترین عقب‌نشینی از طرف آنها این امکان را فراهم خواهد کرد که رقیب پایش را جلو بگذارد و یک گام دیگر در جهت سرکوبی بردارد.» این سایت ضدانقلاب ادامه داد: «تا زمانی که آقای هاشمی رفسنجانی به خاطر جایگاهی که دارد بر مواضعش پافشاری نماید، آن‌ها نمی‌توانند حملات‌شان را از این که هست تند‌تر کنند.»


امام راحل از یک اصل کلیدی برای ما سخن گفتند که بر مبنای آن اگر دشمن برای ما سوت و کف زد، باید بدانیم راه را به بیراهه سپرده‏ایم. ساده‏ترین سوال از آقای هاشمی که سایت‌شان از قضا ایشان را ولایتمدارتر از احمدی‏نژاد هم می‏داند این است که اگر ایشان این قدر تابع رهبری هستند، چرا این قدر دشمن برای ایشان کف ممتد می‏زند؟!


رهبر انقلاب تصریح کردند: «وقتی می‌بینید عامل دشمن - که حرف او، شعار او حاکی از مافی‌الضمیر اوست - آمد توی میدان، اینجا باید خط را مشخص کنید، اینجا باید مرز را روشن کنید. همه وظیفه دارند؛ بیشتر از همه، خواص؛ و در میان خواص.» ایشان ادامه دادند: «اینجور نباشد که باطل، خودش را در لابه‌لای گرد و غبارِ برخاسته‌ی در میدان مخفی کند، ضربه بزند و جبهه‌ی حق نداند از کجا دارد ضربه میخورد. این است که حرف دو پهلو زدن، از خواص، مطلوب نیست. خواص باید حرف را روشن بزنند و مطلب را واضح بیان کنند.»


آقای هاشمی که از تبعیت خود نسبت به رهبری سخن می‏گویند، به وظیفه‏ای که رهبری بدان امر کردند، چقدر عمل نمودند؟ به راستی در جلسات ایشان با متهمان وقایع بعد از انتخابات یعنی سران فتنه چه می‏گذشت؟ ایشان چه حرفی با خاتمی و موسوی و کروبی داشت و آنان چه حرفی با او داشتند؟


رهبر انقلاب پس از حماسه بزرگ نهم دی تصریح کردند: «مسئولین کشور بحمداللَّه چشمشان هم باز است، می‌‌‌‌بینند؛ می‌‌‌‌بینند مردم در چه جهتی دارند حرکت میکنند. حجت بر همه تمام شده است. حرکت عظیم روز چهارشنبه‌ی نهم دی ماه حجت را بر همه تمام کرد. مسئولین قوه‌‌‌‌‌ی مجریه، مسئولین قوه‌‌‌ی مقننه، مسئولین قوه‌‌‌‌ی قضائیه، دستگاه‌‌‌های گوناگون، همه میدانند که مردم در صحنه‌‌‌اند و چه می‏خواهند. دستگاه‌‌‌‌‌‌ها باید وظائفشان را انجام بدهند؛ هم وظائفشان در مقابل آدم مفسد و اغتشاشگر و ضدانقلاب و ضدامنیت و اینها، هم وظائفشان در زمینه‌‌‌ی اداره‌‌‌‌‌‌ی کشور.»


این کاملا واضح است که آقای هاشمی در نمازجمعه نقطه نظراتی داشتند که نظام آن را بیراهه می‏دانست و با درایت رهبر انقلاب مسیری محکم را در پیش گرفت. سوالی که وجود دارد این است که اصرار مجدد و همزمان آقای هاشمی با خاتمی بر همان دیدگاه‏های نماز جمعه و شرط و شروط هایی نظیر آزادی زندانیان و... چه معنایی می‏تواند داشته باشد؟ آیا این به معنای تبعیت از رهبری است؟ یا در ارتباط با همان جلسات آقای هاشمی و برخی چهره‏های سردمدار فتنه قابل تحلیل است؟ آیا آن سخن عطریانفر قبل از انتخابات 88 مبنی بر اینکه هاشمی، رهبری و هدایت جبهه دوم خرداد را در دست گرفته است، با مواضع کنونی هاشمی نیز نسبتی دارد؟ مگر مردم حرف‌شان را نگفتند و مگر حجت بر همه تمام نشده؟ چرا جهت‏گیری آقای هاشمی همان جهت‏گیری مردم و نظام نیست؟


رهبری سال گذشته القای دروغ تقلب در انتخابات را جرم بزرگ خواندند، آقای هاشمی چه‌قدر برای تبیین ابعاد این جرم بزرگ تلاش کردند. آیا آقای هاشمی از اینکه فرزندش مهدی برابر اسناد موجود در دستگاه‌های امنیتی از طراحان القای این دروغ و دامن زدن به جرم بزرگ بوده، اطلاع داشته است؟ اگر مطلع بوده، چرا اجازه بازگشت مهدی و محاکمه او به‌خاطر ارتکاب این جرم بزرگ را نمی‌دهد؟


رهبر انقلاب در نمازجمعه تاریخی 29 خرداد صراحتاً از اردوکشی‌های خیابانی، ساختارشکنی و بی‌قانونی نهی کردند، آقای هاشمی چند بار این رفتارها را محکوم کردند و چرا اساساً فائزه هاشمی در اغلب این تجمع‌های غیرقانونی حضور فعال داشت؟


رهبر انقلاب سال گذشته چندین بار از سکوت و دوپهلوگویی‌های خواص که به‌نظر یکی از مصادیق اصلی آن آقای هاشمی بود، نهی کردند. آقای هاشمی در تبعیت از این دستور رهبری مطابق آنچه که خود را ملزم به آن می‌دانند، چه کردند؟


رهبر انقلاب در مورد دولت در شهریور ماه 89 و خطاب به اعضای هیئت دولت فرمودند: «خوب، این هم در واقع نوعی نمودار و نمادی از همان جهتگیری‌هائی است که از آن دو شهید ذکر کردیم؛ یعنی شهید رجائی و شهید باهنر. حقاً شهید رجائی و شهید باهنر هم همین جور بودند؛ مظهر کار و تلاش مؤمنانه و پایبندیِ بی‌اغماض به اصول. آنها در هر نقشی که حضور داشتند، همین پایبندیِ بدون اغماض به مبانی و ارزشها را در جریان کار کشور اعمال و اجراء کردند.» ایشان طرح خیلی از مسائل در مورد دولت را خلاف انصاف دانستند و تصریح کردند اینها اصلی و اصولی نیست.


آیا آقای هاشمی که خود را تابع نظرات رهبری می‏داند، همین نظر را در خصوص دولت دارد و مشابه‏سازی سایت او بین احمدی‏نژاد و بنی‏صدر در راستای همین ولایتمداری حداکثری ایشان و مشابه‏سازی رهبری بین دولت اصولگرا و دولت شهید رجایی است؟! آیا بین یادداشت 19 دی هاشمی و نامه سرگشاده و بدون سلام و والسلام او نسبتی است و آیا این همه باز مصداق همان تبعیت از ولایت است؟


در این مورد و با استناد به گزاره‏های مختلفی از سخنان رهبری می‏توان به صورت کاملا مفصل عملکرد آقای هاشمی را به ترازوی قضاوت سنجید؛ آن‏گونه که مجموع این سنجش‏ها چندین جلد کتاب شود! آنچه عیان است را چه حاجت به بیان! اتفاق اخیر مجمع تشخیص مصلحت در خصوص تصویب موضوعی در مورد بانک مرکزی علی رغم مخالفت رهبری را می‏توان در زمره آخرین حلقه‏های این تبعیت وصف‏ناشدنی دانست!


ادعای تبعیت از ولی‌فقیه چنانچه با عمل منطبق باشد، بسیار امیدوار کننده است اما متاسفانه مشی عملی آقای هاشمی تصویر مطلوبی را به دست نمی‏دهدو وی ظاهراً حاضر به برگشت از راه رفته نیست. هاشمی اگر واقعا تمایلی به تجدید نظر در مواضع خود دارد باید در مواردی نظیر آنچه مورد اشاره قرار گرفت، رویکرد گذشته خود را اصلاح نماید و تبعیت واقعی از رهبری را وجه همت خویش قرار دهد.


اکنون پرسش این است که اگر آقای هاشمی همچنان بر همان مواضع گذشته اصرار دارد، رویکرد جدید او و سایت شخصی‏اش چه تفسیری می‏تواند داشته باشد؟ آیا هاشمی می‏خواهد با فرافکنی، نفی دیگران و جعل مواردی نظیر "جریان ضد روحانیت" و... خود و مواضع تأمل برانگیز خود را اثبات کند؟ آیا چنین چیزی اصولا ممکن است یا نتیجه معکوس داده و می‏دهد؟ آیا تغییر جایگاه مسائل اصلی و فرعی همان دستور کار جدیدی است که هاشمی پیش روی حامیان خود قرار داده تا همان جدال دیرینه در قالبی جدید و با تاکتیک‏هایی نو پیگیری شود و آیا مواضع اخیر او در باب دلسوزی برای روحانیت و احساس خطر کردن در خصوص جایگاه مرجعیت و روحانیت بی نسبت با انتخابات آتی هیئت رئیسه خبرگان است؟


 



ارسال شده در توسط منتظر منجی



با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) صورت گرفت

تجدید بیعت اقلیت‌های دینی با آرمان‌های انقلاب

خبرگزاری فارس: اقلیت‌های مختلف دینی امروز پنجشنبه با حضور در مرقد حضرت امام خمینی (ره) با آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.


 به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبری فارس «توانا»، مراسم نثار گل به حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) امروز پنجشنبه ساعت 9 صبح با حضور نمایندگان اقلیت‌های مذهبی کشور برگزارشد.


در این مراسم رهبران و گروه‌های زرتشتی، مسیحی، کلیمی و ارامنه کشور با ادای احترام به مقام والای معمار کبیر انقلاب اسلامی با آرمان‌های بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی تجدید میثاق کردند.


در مراسم نثار گل به مرقد نورانی حضرت امام (ره) که با سرود جمهوری اسلامی آغاز شد، اقلیت‌های دینی به همراه خانواده‌های خود در کنار ضریح امام راحل حضور یافتند و به مقام ایشان ادای احترام کردند.





ارسال شده در توسط منتظر منجی
<   <<   26   27   28   29   30   >>   >