طرح/آینده از آن امت اسلامی است
سه شنبه،خورشید می گیرد
انجمن نجوم آماتوری ایران اعلام کرد : روز سه شنبه 14 دی، از ساعت 11 و 21 دقیقه خورشید گرفتگی جزیی روی می دهد.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، این انجمن افزود : این کسوف به ساروس 151 تعلق دارد و چهاردهمین گرفت از 72 گرفت این ساروس محسوب می شود.
سال 2011 میلادی سالی پر از کسوف است که 4 خورشید گرفتگی جزیی را ساکنان مناطق مختلف زمین می توانند مشاهده کنند که کسوف 14 دی تنها واقعه از این وقایع در کشورمان است.
بجز ایران، کشورهای همسایه و اساساً خاورمیانه تا هند و غرب چین و همچنین از مرکز تا شمال افریقا و تقریباً تمام اروپا شاهد کسوف جزیی 14 دی خواهند بود.
جوان گزارش می دهد
سایه دروغ و تناقض بر سر شروط تازه خاتمی
علی رضائی - پس از آنکه سید محمد خاتمی در دیدار با اعضای فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی طی سخنانی ضمن بیان مطالبات جریان فتنه به ایراد شرط و شروط برای نظام پرداخت، بسیاری از صاحبنظران نه تنها شروط وی را مردود اعلام کردند، بلکه دوباره بر ایستادن وی در راس فتنه تاکید کردند.
در آخرین اظهارنظرات مرتبط با این موضوع، عباس جعفری دولت آبادی دادستان عمومی و انقلاب تهران در سخنان پیش از خطبه های نمازجمعه دیروز تهران با بیان اینکه برای فتنهگران اتمام حجت شده است گفت: «شرط نظام، محاکمه فتنهگران است. آنها فرصت داشتند تا بدانند که در نظام اسلامی چنین فضایی وجود ندارد که توطئه کنند و بعد طلبکار باشند. این پیام قرآن به منافقان، اراذل و اوباش و کسانی است که شایعهپراکنی میکنند.»
شرطی که دوران 8 ساله اصلاحات را زیر سوال برد
از میان شروطی که خاتمی اخیرا برای نظام اعلام کرده و تصمیم گیری جبهه اصلاحات برای عمل در آینده را منوط به تحقق آن شروط دانسته، یک مورد بیش از سایر موارد سوال برانگیز است.
خاتمی فراهم آوردن ساز و کاری برای برگزاری انتخابات سالم و آزاد را از جمله شروط اساسی برای حضور اصلاح طلبان در انتخابات آینده اعلام کرده و توضیح داده است: «منظور از انتخابات ناسالم فقط امکان وقوع تقلب در رای گیری نیست، بلکه تاکید ما بر انتخابات سالم، حفظ سلامت در تمامی مراحل انتخابات از مقدمات تا نحوه تشخیص صلاحیتها، حقوق کاندیداها در نظارت بر صندوقها و روند رای گیری و شمارش آرا است.»
این اظهارات در حالی از زبان خاتمی ابراز شده است که وی 8 سال در جایگاه بالاترین مقام اجرایی کشور، دولت های هفتم و هشتم را رییس بوده و وزارت کشور در دو دولت اصلاحات مجری برگزاری هفت انتخابات از شورای شهر تا ریاست جمهوری و خبرگان رهبری بوده است.
تاکید بر انتخابات سالم و حفظ سلامت در تمامی مراحل انتخابات نیز در شرایطی توسط خاتمی مطرح است که شیوه فعلی برگزاری انتخابات با سال های 76 الی 84 تغییری نداشته است.
بر این اساس باید پرسید که آیا وزارت کشور دولت خاتمی، انتخابات ها را ناسالم برگزار می کرده است؟ و آیا سید محمد خاتمی در سیر ناسالم انتخابات، دو دوره به عنوان رئیس جمهور این مملکت انتخاب شد؟ و اگر اینطور بوده است، چرا در آن ایام که قدرت در اختیار اصلاح طلبان بود و وی ادعای سردمداری این جبهه را دارد، کوچکترین انتقاد و اعتراضی را نداشت؟ و اکنون که دیگر در حلقه قدرت نیستند و انتخابات دهم ریاست جمهوری را باخته اند، این ادعاها را بیش از یک سال است که مدام تکرار می کنند؟!
یا دروغ یا تناقض کلامی!
نگاهی به گذشته پاسخ این سوالات را روشن می کند. در سال 84 پس از برگزاری انتخابات نهم ریاست جمهوری و پیروزی محمود احمدی نژاد در مرحله دوم انتخابات، مهدی کروبی یکی از نامزدهای انتخاباتی، با اظهار نظراتی از جمله تشبیه خواب ظهرگاهی خود به خواب اصحاب کهف و تغییر نتیجه انتخابات در فاصله چند دقیقه خواب، نتایج انتخابات را مخدوش دانست. همچنین اکبر هاشمی رفسنجانی به قدری از نتایج انتخابات شکایت داشت که ظاهرا حاضر به پذیرش آن نشد و در آخر اینگونه ابراز داشت که شکایت خود را به دادگاه عدل الهی خواهم برد. اما در برابر این گلایه ها، رئیس دولت هشتم و وزارت کشورش به عنوان مجری انتخابات در اظهاراتی مشابه تاکید داشتند که انتخابات دوره نهم ریاست جمهوری از سالم ترین انتخابات ها بوده است. تاکید دولت هشتم بر سلامت انتخابات نهم ریاست جمهوری به قدری موکد و محکم بود که خاتمی حاضر نشد حتی «تخلف» در انتخابات را بپذیرد و از این واژه استفاده کند.
تلاش فقط برای تکدیر بزرگترین افتخار نظام
علت تلاش خاتمی برای مخدوش نشان دادن تشخیص صلاحیت ها و حقوق کاندیداها نیز قابل بررسی است. در انتخابات هشتم مجلس شورای اسلامی و خصوصا سومین دوره انتخابات شهر و روستا که بسیاری از اصلاح طلبان و بعضا افراد ملی – مذهبی هم توانسته بودند فرصت حضور در رقابت را کسب کنند، اما با اقبال اجتماعی مواجه نشدند و مردم با صرف نظر از کاندیداهایی نظیر آنانکه در لیست یاران خاتمی گنجانده شده بودند، اصولگرایان را با انتخاب خود راهی مجلس و شورای شهر کردند.
در انتخابات نهم ریاست جمهوری نیز خاتمی با حمایت آشکار از یکی از کاندیداها – طوری که اعتراض و انتقاد مهدی کروبی دیگر کاندیدای انتخابات را از این اقدام غیرقانونی برانگیخته بود – باز هم نتوانست برگه های رای مردم را منقش به نام شخص مورد نظرش کند و این دلیلی نداشت غیر از سالم بودن انتخابات از ابتدای انقلاب تاکنون.
با این توضیحات، سلامت تمامی انتخابات از جمله انتخابات دهم ریاست جمهوری در ایران را می توان از همین اظهارات اخیر خاتمی نیز برای بار دیگر دریافت و فهمید که وی فقط از آن جهت که یک بازنده سیاسی است و امید به برد سیاسی در آینده هم ندارد، قصد تکدیر مهمترین و بزرگترین افتخار نظام جمهوری اسلامی یعنی مردم سالاری دینی و انتخابات سالم را دارد.
گرامیداشت حماسه 9 دی در تهران
علت سکوت رفسنجانی درباره حماسه 9 دی ؟
تقریبا همه مسئولان و شخصیت های رسانهای در سخنان یا نوشته هایی سالروز حماسه باشکوه مردم در 9 دی ماه سال 1388 را گرامی داشتهاند اما آقای هاشمی رفسنجانی که بر دو صندلی ریاست مجلس خبرگان و مجمع تشخیص تکیه زده، تاکنون در این باره سکوت کرده است.
نهضت سبز نبوی به نقل ازشبکه ایران: سران سه قوه در روزهای اخیر در سخنرانی هایی با تقدیر از بصیرت و هوشمندی ملت ایران، سالروز حماسه 9 دی ماه را گرامی داشته اند. رئیس قوه قضائیه، 9 دی را حضور در مقابل فتنهگرانی دانست که "میخواستند کشور را به اجانب بفروشند"، رئیسجمهور گفت که "ملت ایران در 9 دی از حرمت عاشورا، امام حسین(ع)، ملت ایران، انقلاب اسلامی، عزت ملت ایران و حریم ولایت و امامت دفاع کرد" و رئیس مجلس هم پیام قیام 9 دی را ایستادگی و پایداری ملی بر میثاق انقلاب خمینی اعلام کرد.
بسیاری از دیگر مسئولان و شخصیت های مطرح دانشگاه و حوزه هم به تشریح ابعاد و اهمیت این روز برای نظام پرداخته اند ولی خلاف انتظارها، آقای هاشمی رفسنجانی همچنان درباره این روز باشکوه حاضر به موضع گیری نشده است.
البته آقای هاشمی سال گذشته و پس از واقعه هتک حرمت عاشورای حسینی هم که منجر به خلق حماسه 9 دی از سوی مردم شد، تا حدود یک هفته هیچ موضعی نگرفت به طوری که سکوت نسبتا طولانی او به همراه مواضع که در جریان آشوب های پس از انتخابات گرفته بود، باعث شد که مردم در تجمع بزرگ عاشورائیان(9دی) پلاکاردهایی را در انتقاد از سکوت وی حمل کنند.
راهپیمایان چنین عنوان می کردند که از آقای هاشمی رفسنجانی انتظار اتخاذ مواضعی روشن و دور از ابهام دارند. این درخواست در شرایطی مطرح می شد که رفتار نزدیکان رئیس مجمع تشخیص از جمله مهدی و فائزه هاشمی نیز زیر ذرهبین افکار عمومی قرار داشت.
مهدی هاشمی حتی پس از خروج از کشور همچنان به هدایت، تامین و تقویت جریان فتنه متهم بود. البته فائزه نقش آفرینی آشکارتری داشت، چنانچه انتشار فیلم حضور او در میان آشوبگران روز عاشورا، وی را به عنوان "همراه همیشگی آشوبگران" مطرح کرد و آقای هاشمی را به دلیل سکوتش در این باره در معرض موج جدیدی از انتقادات قرار داد.
این واقعیت ها آقای هاشمی را آزار می داد با این حال او تلاش محسوسی برای خروج از میدان انتقادات مردمی نکرد. گرچه تجربه دی ماه سال گذشته آقای هاشمی، این انتظار را ایجاد کرده بود که او امسال درباره رویدادهای بزرگ مردمی همچون 9 دی موضع گیری روشنی کند اما سکوت روزهای اخیرش سایه ابهام را بر مواضع آقای هاشمی سنگین تر از گذشته کرده و احتمال افزایش انتقادات از او را زیاد کرده است.
این در حالی است که کمتر از 24 ساعت پیش و درست در روز هشتم دی ماه، هیئت رئیسه مجلس خبرگان تشکیل جلسه داد و فرصت اظهارنظر برای آقای هاشمی درباره 9 دی هم فراهم شده بود. گفتنی است، بخشی از محافل ضد انقلاب بر پایه همین رویکرد آقای هاشمی ادعا می کنند که او با سکوتش در واقع حمایت خود را از سران و جریان فتنه اعلام می کند.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتوگو با موج قانون خبر داد:
حمایت 15 میلیون دلاری از سران فتنه یکی از دلایل قطع رابطه با انگلیس است
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، گفت: هزینه 15 میلیون دلاری بیبیسی فارسی در حمایت از سران فتنه یکی از دلایل قطع رابطه با انگلیس است. حجتالاسلام حسین ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار موج قانون با بیان اینکه جنایات انگلیس به ترور اساتید هستهای و عزادان تاسوعای حسینی در چابهار محدود نمیشود، اظهار داشت: جنایات و خباثتهای انگلیس در طول تاریخ بیشمار است و به حوادث تروریستی اخیر محدود نمیشود.
وی با بیان اینکه انگلیس عامل تمام وقایع ضد ملت ایران در طول تاریخ است، عنوان کرد: انگلیس عامل اصلی تمام وقایع و فتنههایی است که در طول تاریخ ایران اتفاق افتاده است از جمله میتوان به حکومت رساندن رضاخان، ایجاد کودتای 28 مرداد و انتصاب محمدرضا و سرنگون کردن دولت مردمی مصدق اشاره کرد.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فتنه88 یکی دیگر از جنایات انگلیس و سردمدارانش در مقابل ملت مسلمان ایران بود، گفت: سیمای بیبیسی فارسی با هزینه 15 میلیون دلار در فتنه 88 برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران از فتنهگران حمایت کرد.
وی در ادامه اضافه کرد: انگلیس برای حمایت از سران فتنه از هیچ گونه حمایتی خودداری نکرده است از جمله میتوان مصاحبه پیدرپی سران فتنه با سیمای بیبیسی فارسی و پناهندهشدن اپوزیسیونها به این کشور را برشمرد.
حجتالاسلام ابراهیمی با اشاره به تصویب طرح قطع رابطه با انگلیس در سوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، تصریح کرد: تصویب طرح قطع رابطه با انگلیس پاسخ نمایندگان مجلس به یادداشت توهینآمیز سفیر این کشور است او در داخل خاک کشورمان ایران را به نقض حقوق بشر متهم و در یادداشت خود ادعا کرد قدرت ایران با صدور قطعنامه مهار نخواهد شد و در این راستا در مدت زمانی کوتاه ترور اساتید هستهای ایران را برنامهریزی میکرد.
وی در پایان تأکید کرد: به تعبیر حضرت امام خمینی (ره) " آمریکا از شوروی بدتر، شوروی از آمریکا بدتر و انگلیس از هردوی اینها بدتر است"، در این راستا ملاحظات اقتصادی نمیتواند ادامه رابطه ایران با انگلیس را توجیه کند، البته ایران نیازی به رابطه اقتصادی با انگلیس ندارد چراکه انگلیس هیچوقت خیرخواه منافع اقتصادی و سیاسی ایران نبوده است.
گذری بر هشت ماه دفاع مقدس
نهضت سبز نبوی سال 88 برای ملت ایران، سالی مملو از فراز و نشیب ، حوادث ، اهانت ها و افشاگری ها بود ، سالی که در آن شاهد حوادثی بودیم که
بخشی از آن به خارج و بخشی هم به عمال داخلی دشمنان خارجی بر می گردد.
اکثریت مردم بر این باورند که جریان فتنه ، از انتخابات سال گذشته نشات گرفته است ، حال آنکه به حقیقت اینچنین نیست ، ماجرای فتنه با آغاز به کار انقلاب اسلامی در ایران فعالیت خود را بر علیه این کشور و این نظام آغاز کرد و از همان ابتدا با طرح ها ، نقشه ها و ارائه ی ایدئولوژی های منحرف و گاهی هم واهی ، سعی بر براندازی حکومت داشتند.
تقابل دشمنان ، اوایل انقلاب با ترورهای مکرر روشنفکران ، روحانیون و دولتمردان نظام و به صورت جنگ سخت بوده و این روند با پایان جنگ تحمیلی پایان یافت ، زیرا دیگر دشمن به خوبی دریافته بود که دیگر جنگ نظامی و کشتار در این منطقه اهدافشان را تامین نمی کند ، بنابر این مرحله ی جدیدی را پیش گرفتند و آن مرحله ی جدیدی به نام جنگ نرم یا روانی است ، جنگی که این بار نه جان و مال مردم ، که افکار و اعتقادات آنها را مورد هدف و شبیخون قرار می دهد و از هزاران جنگ سخت ، مهلک تر می باشد و ما این جریان را در فتنه ی پس از انتخابات سال گذشته به وضوح و روشنی مشاهده نمودیم زیرا که جریان فتنه ی اخیر ، اوج فعالیت دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی به شمار می رود.
در این جنگ سرکرده های فتنه با توسل به انواع اعمال غیر اخلاقی ، غیر اجتماعی و خلاف شئون سیاسی مانند : ترور و تخریب شخصیت ها ، برچسب زدن ، انواع توهین ها و ... ، سعی بر ایجاد ناآرامی و غبار آلود نمودن اوضاع داشتند تا وضعیتی معترضانه و نا به سامان را به تصویر کشیده و با ارسال اخبار کاذب به برخی کشورهای غربی و دشمنان قسم خورده ی نظام جمهوری اسلامی ، حمایت آنها را نسبت به خود افزایش دهند ؛ رهبر انقلاب اسلامی نیز در این راستا همواره با یاد آوری سخنان به ظاهر دوستانه روسای جمهور آمریکا در دورههای مختلف ، می فرمایند: اگر چه این سخنان در ظاهر، نرم است اما در باطن ، همان پنجه چدنی در زیر دستکش مخملی است.
اکنون جامعه ی ما به مراتب بصیرتر از گذشته است و این بصیرت جلوی رخنه ی اغیار را گرفته است ، امروزه انقلاب از یک استحکام بالا و والایی برخوردار است که با این قبیل طرح ها ، نقشه ها ، برنامه ریزیها و سرمایه گذاری ها به تزلزل نه افتاده و نه خواهد افتاد
در این جریانات حمایت دولتمردان آمریکایی و اسرائیلی از سران فتنه از تمامی مواضع آنها چشم گیرتر و قابل تامل تر بوده است و همین جا است که حضرت امام خمینی (ره) می فرمایند : " مراقب باشید ! هرگاه آمریکا از شما حمایت و تعریف کرد ، حتما دچار مشکل شده اید و این جا همان محل سقوط شماست ." و رهبر انقلاب اسلامی –مدظله العالی- نیز از بدو راه اندازی این فرایند (فتنه) ، بارها و بارها فرموده و گوش زد کردند که خواص مواضع خویش را روشن نموده و از هر گونه حمایت از سوی آمریکا ، اسرائیل ، منافقین و دیگر گروهک های ضد انقلابی تبری جسته و با اعلام تغییر موضع خود به بدنه ی نظام بازگردند ، و تاکید ایشان همواره بر " جذب حداکثری " و "دفع حداقلی " بوده و می باشد اما آنها برنگشته و با عداوت به راه خویش ادامه دادند.
اغتشاش
در طی هشت ماه ، روند جریان فتنه ، اهانت ها و توهین های فراوانی به مقدسات ، برخی بزرگان ، امام راحل (ره) و ... رخ داد که در ابتدا مردم سعی بر مدارا داشتند و البته با تزاید اهانت ها در برخی موارد ، وارد عمل هم شدند لیک آنچه که قابل تامل است این است که بر خلاف تقاضاهای وافر و مکرر بسیاری از مردم به جهت برخورد قاطع با سران فتنه ، نظام جمهوری اسلامی فرصتی دوباره به جهت بازاندیشی در اعمال و افکار را به آنها داد تا با ابراز پشیمانی و پی بردن به خطاهای خود سعی بر اصلاح آنها نمایند ، اما در ماجرای حرمت شکنی عاشورای 88 ، با بر هم زدن صفوف سینه زنی عزاداران حسینی و به آتش کشیدن خیمه ها و هیئت ها و ... توسط حامیان کاندیداهای شکست خورده ، حادثه ی عاشورای سال 56 برای ملت ایران تداعی شد ، روزی که منافقین در ظهر عاشورای حسینی به سوت و کف و پای کوبی و شادی پرداختند.
در جریان فتنه بعد از انتخابات کسانی گاه شبیه "بنیامیه" عمل کردند و قرآن بر سر نیزه کردند و در روز عاشورا نیز با شعار "یا حسین" بر تنها حکومت شیعی جهان شوریدند و از ولی زمانه سرپیچی نموده و جریان منافقانه ای راه انداخته و حرمت عزای سالار شهیدان را شکستند.
در این جا و این برهه ی زمانی ، دیگر کاسه ی صبر مردم لبریز گشت، این بار ملت ایران خود وارد میدان شده تا با مشت های گره خورده بر دهان فتنه گران کوبند و حماسه ای عاشورایی را رقم زدند.
حماسه ی نهم دی ، نه از آن حیث که خروش اکثریت را به تصویر کشید و نه از آن حیث که انزجار ملت از سران فتنه را به نمایش گذاشت ، که از آن جهت که خواستگاه پویشی انقلابی بود ، در خور تامل می باشد ، زیرا که این حماسه در برابر مصائب عاشورا ، همچو قطره ای در برابر دریا بود ، اما نکته ی حائز اهمیت آن است که جهان بینی مردم ایران اسلامی ، جهان بینی و ایدئولوژی اسلامی می باشد و بر همین مبنا بود که در تمامی مراحل گذر از فتنه راهبرد " مدارا " را اختیار کردند ، اما در این نقطه یعنی اهانت به ائمه طاقت از کف دادند و به خروش آمدند.
در جریان فتنه بعد از انتخابات کسانی گاه شبیه "بنیامیه" عمل کردند و قرآن بر سر نیزه کردند و در روز عاشورا نیز با شعار "یا حسین" بر تنها حکومت شیعی جهان شوریدند و از ولی زمانه سرپیچی نموده و جریان منافقانه ای راه انداخته و حرمت عزای سالار شهیدان را شکستند
اما در این راستا و برای جلو گیری از این قبیل حوادث باید با بازگشت به سنتهای الهی و تبعیت از اولیای تشیع، جامعه را در مسیر واقعیت و حقانیت قرار دهیم و با استفاده از رهنمودهای الهی و حیات بخش اولیای الهی و تبعیت از ولایت فقیه ، در عین رسوا کردن اهل فتنه و حامیان آنها به مردم بصیرت دینی ، فرهنگی و سیاسی داده شود تا کار بدین جا که نباید ، کشیده نشود.
فتنه
آن چه که اکنون شاهد آن هستیم ، شرایط غبار آلود زمان انتخابات با تمام سوء استفاده ها ،حمایت های کشورهای خارجی و داخلی و ... نتوانست کوچک ترین خللی در افکار و عقاید این ملت ایجاد کند ، زیرا اکنون جامعه ی ما به مراتب بصیرتر از گذشته است و این بصیرت جلوی رخنه ی اغیار را گرفته است ، امروزه انقلاب از یک استحکام بالا و والایی برخوردار است که با این قبیل طرح ها ، نقشه ها ، برنامه ریزیها و سرمایه گذاری ها به تزلزل نه افتاده و نه خواهد افتاد.
اما ملت باید هوشیار باشند زیرا ؛ پایان یافتن فتنه 88، به معنای پایان یافتن دسیسه های جهانخواران نیست و آنان بار دیگر در تلاش هستند تا با فتنه های عمیقتر و پیچیدهتر به میدان مبارزه جنگ نرم بیایند و به نظام و رهبر انقلاب ضربه وارد کنند؛ از این رو باید همه ملت همواره خود را آماده کنند تا در مبارزه آینده، با فراست کافی و استمداد از رهنمودهای مقام معظم رهبری – مدظله العالی - فریب دسیسههای آنان را نخورند.
پاسخ بیشرمانه به خواسته مردم در 9 دی
بیانیهای که از بیسابقهترین جسارتها دفاع کرد؛
گرچه کمتر از سه روز بعد در 8 و 9 دی ماه، مردم مومن ایران اسلامی در راهپیمایی های ده ها میلیونی خود این جسارت ها را بشدت محکوم و بر مجازات شدید عوامل و سران این هتاکی ها تاکید کردند اما در پاسخ به این تاکید روشن، سران فتنه با حمایت از هتک حرمت عاشورا بسیاری را متعجب کردند.
نهضت سبز نبوی به نقل ازشبکه ایران: تقریبا برای همه باور نکردنی بود؛ اما عده ای آشوبگر در پایتخت ام القرای جهان اسلام با سوت و کف و هلهله در روز
عزای اباعبدالله (ع) با آتش کشیدن خیمه های عزاداری ایشان صحنه ای مشابه کربلای سال 61 هجری را در برابر دیدگان مردم به تصویر کشیدند.
گرچه کمتر از سه روز بعد در 8 و 9 دی ماه 88، مردم مومن ایران اسلامی در راهپیمایی های ده ها میلیونی خود این جسارت ها را بشدت محکوم و بر مجازات شدید عوامل و سران این هتاکی ها تاکید کردند اما در پاسخ به این تاکید روشن، سران فتنه با حمایت از آشوبگران روز عاشورا بر خشم راهپیمایان 9دی افزود؛ خشمی که ماه بعد و در 22 بهمن به صراحت ابراز شد.
درست دو روز پس از حماسه بی نظیر 9 دی، میرحسین موسوی در بیانیه ای که راهی رسانه های بیگانه و سایت های خبری اپوزیسیون کرد، مجبور شد چهره جریان فتنه را شفاف تر از گذشته کند. وی در این بیانیه که پیشوند "هفدمین" را به یدک می کشید، نه تنها هیچ اعتنایی به خواسته صریح ملت متدین ایران برای "ابراز برائت و بیزاری از هتاکان به قرآن مجید و روز عاشورا" نکرد که حتی عاملان جسارت روز عاشورا را همراهان خود خواند و از رفتار آنان در این روز "دفاع" کرد.
او در این بیانیه، اغتشاش روز عاشورا را "تجمع خودجوش مردمی" نام نهاد و همانند کروبی، اغتشاشگران را "مردمی خداجوی" و "عزاداران حسینی" خطاب کرد: " یک بار دیگر مردمی خداجوی به صحنه آمدند و نشان دادند که شبکه های وسیع اجتماعی و مدنی که در طول انتخابات و بعد از آن به صورت خود جوش شکل گرفته است، منتظر اطلاعیه و بیانیه نمی مانند."
*آشوبگران= جنبش عظیم سبز مردمی!
آقای موسوی همچنین بدون اشاره به تعداد اندک آشوبگران، آنان را "جنبش عظیم سبز مردمی" خوانده است و برخلاف اسناد و تصاویر موجود مدعی شد که آنان در روز عاشورا "حسین حسین گویان به صورت مسالمت آمیز و بدون شعارهای تند روانه میدانها و مسیرهایی شدند که خود انتخاب کرده بودند و این بار نیز چون دفعات گذشته با اعمال تحریک آمیز مواجه شدند."
وی در ادامه بیانیه اش، رسانه ملی را به دلیل پخش فیلم اقدامات هواداران او به "بی عقلی" و "بی انصافی" متهم کرد و اهانت به قرآن، عاشورا و پاره کردن عکس حضرت امام را از سوی حامیانش "اتهامی مضحک" خواند: "مضحک است که بما تهمت اهانت به قرآن ، عاشورای امام حسین یا پاره کردن عکس حضرت امام قدس سره زده شود."
*توجیه هتاکی ها
با این حال، آقای موسوی که دفاع مطلق از هتک حرمت امام حسین (ع) را دارای بازخورد مناسبی نمی دید، در عین حال درصدد برآمد که رویکرد هوادارانش در این روز را توجیه کند. بر همین اساس، او علت هتک حرمت روز عاشورا، قرآن مجید و دیگر اعتقادات مردم را، آنچه "برخورد خشن با هوادارانش" نامید، عنوان کرد.
آقای موسوی که پس از اقدامات حامیانش در روز عاشورا و نیز بعد از پاره کردن عکس امام خمینی(ره)، با انتقادات زیادی روبرو شده بود، همچنین درباره خود و هوادارانش گفت که "ما پیروان اباعبدالله حسین علیه السلام هستیم. ما شیفتگان حریتی هستیم که منادیش آن امام مظلوم بود."
*ما توبه نمی کنیم
گرچه خواسته اصلی مردم بویژه در 9 دی ماه پاسخگویی به ملت و بازگشت به آغوش مردم بود اما او در بیانیه اش نه تنها به این موضوع توجهی نکرد که حتی در پایان بیانیه اش درباره مطالبه ای که مردم در جریان راهپیمایی ها اعلام کرده بودند، نوشت که "اندیشیدن به این گونه راه حلها که عده ای توبه کنند تا این مشکلات حل شود عملا به بیراهه رفتن است."
9 دی؛ محصول وحدت مردم و مسؤولان
در این بیانیه با اشاره به حضور میلیونی مردم بعد از وقایع تلخ عاشورای 88، از 9 دی به عنوان فتح الفتوح مردم ایران نام برده و آمده است: یوم الله 9 دی، فتح الفتوح مردم بصیر و ولایتمدار ایران اسلامی در برابر تمام جبهه کفر و نفاق بود. آتشفشان فتنه ای پیچیده که از چند روز مانده به حماسه 40 میلیونی مردم در انتخابات 22 خرداد 1388، به نیت آتش زدن خیمه نظام اسلامی فوران کرد، آنچنان با معجزه خروش امواج طوفانی مردم در اعتراض به هتک حرمت عاشورا و عزاداران حسین (ع) مواجه شد که گدازه های سرکش آن به سنگهای سخت و اساطیری اقوام لجوج عاد و ثمود مبدل گشت؛ گویی که هیچگاه در این سرزمین مقدس، آتشفشانی فعال نبوده است.
در بخش دیگری از بیانیه جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی از حرکت خودجوش مردم در 9 دی 1388 به مهر تایید لبیک به رهبری در 22 خرداد تعبیر و تأکید شده است: تظاهرات عظیم مردم در یک روز غیر تعطیل و اجتماع غیر متعارف آنان، نمایش تجلی دست قدرت الهی، روح ولایت و عنایت ائمه معصومین در اراده و بصیرت مردم بود که در حرکتی خودجوش و انقلابی، لبیک 40 میلیونی خود به نظام اسلامی و رهبری حکیم آن در 22 خرداد را این بار در خیابانهای سراسر کشور به میدان آورده و بر آن مهر تاییدی دوباره زدند تا دشمنان و فتنه گران کینه توز و زخم خورده از امام و انقلاب را تا مدتها از خیال خام جداکردن مردم از نظام و رهبری مایوس سازند؛ لذا حماسه ماندگار و متمایز نهم دی را نمی توان محصول تلاش هیج کدام از جریانهای سیاسی کشور و حتی یک تلاش دولتی برشمرد؛ بلکه پیام نهم دی وحدت حداکثری مردم و پیوند ناگسستنی میان مردم و مسوولان نظام بود.
همچنانکه در دهه اول انقلاب، هشت سال دفاع مقدس مردم در برابر جنگ سخت تحمیلی، دارای نقطه عطف حماسه آزادسازی خرمشهر در سوم خرداد بود؛ و همچنانکه 23 تیرماه 78 حماسه پایانی دهه دوم و آغازین دهه سوم انقلاب بود، هشت ماه دفاع مقدس مردم در برابر جنگ نرم دشمنان داخلی و خارجی نقطه عطفی چون 9 دی داشت تا پیروزی این دفاع 8 ماهه در 22 بهمن 88 جشن گرفته شود.
در این بیانیه همچنین به واکاوی و بازخوانی عبرتهای وقایع حوادث سال گذشته پس از انتخابات جهت آمادگی در مقابل فتنه های پیچیده تر تأکید و تصریح شده است: هشت ماه دفاع جانانه مردم به رهبری منحصر بفرد و پیامبر گونه حضرت آیت الله العظمی خامنه ای، ضرورتی است که از این پس باید به آن در مجامع گوناگون و کرسیهای نظریه پردازی پرداخته شود. نقش و جایگاه بی بدیل رهبری، تاثیر خواص بصیر و بی بصیرت، اراده و آگاهی مردم، چگونگی ریزش ها و رویشها و دهها عنوان دیگر می تواند محور این عبرتها باشد تا آمادگی لازم برای مقابله با فتنه های پیچیده تر آینده حفظ شود. تصور اینکه دشمن شکست خورد و دشمنی ها پایان یافت، خیال باطلی است که خدای ناکرده در آینده کشور را دچار خسران خواهد نمود. حفظ مولفه هایی اساسی نظیر شناختن موقعیت، فهمیدن نیاز، حضور در لحظهی مناسب تنها با آمادگی قبلی و حفظ بصیرت لازم به دست خواهد آمد.
جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در بخش پایانی بیانیه اخیر خود ضمن پافشاری بر لزوم احقاق حق خون های به ناحق ریخته در حوادث تلخ فتنه 88 خاطرنشان ساخته است: سران فتنه که با تدبیر حکیمانه نظام در زندان افکار عمومی به سر می برند بدانند که روز محاکمه آنان و یاران بزدل خارج نشین آنها فراخواهد رسید و باید پاسخگوی گناه امیدوار ساختن دشمن، ظلم عظیمی که به نظام اسلامی روا داشته شد و خونهایی که در پی لجاجت و بی قانونی آنها از بی گناهان به زمین ریخته شد باشند. آن روز دیر نیست و قطعا در آن روز قوه قضاییه مطالبات بحق مردم را از ایشان باز خواهد ستاند.
سران فتنه بر محوریت خاتمی شکل گرفته است
آیتالله حسن ممدوحی، عضو جامعه مدرسین و عضو مجلس خبرگان رهبری در گفتوگوبا ندای انقلاب، در پاسخ به اینکه آیا سیدمحمد خاتمی راهی برای بازگشت به آغوش نظام اسلامی دارد، گفت: وی باید این مسئله را در خواب ببیند.
وی با بیان اینکه خاتمی هیچ محبوبیتی ندارد، درباره اینکه وی در دیدار با فراکسیون اقلیت مجلس شروطی برای بازگشت اعلام کرده، اظهار کرد: کسی میتواند شرط بگذارد که حداقل احتمال پذیرش آن باشد. این شروط نشان میدهد که وی ناپخته و بیسیاست است.
ممدوحی با بیان اینکه خاتمی باید خود دیگر متوجه شود که جایگاهی ندارد، تصریح کرد: باید سؤال کرد ایا خاتمی الان میتوان در خیابان و راهیپماییها ظاهر شود؟
این عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه عدم برخورد با سران فتنه باعث شده آنها جری ترشوند، یادآور شد: البته آنها از خدایشان است که دستگیر شوند. بهترین بیاعتنایی به آنها همین است که همه ببیند که وجود و عدم وجود آنها یکی است.
وی با بیان اینکه سران فتنه قهرا زندانی هستند، اظهار کرد: آنها در طبیعت خود زندانی هستند و جرأت حتی نانواییرفتن هم ندارند. این عضو جامعه مدرسین در پایان تأکید کرد: سران فتنه بر محوریت خاتمی تشکیل شده است.