سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آخرین منجی


خاطراتتان را از کلاسهای اساتید لائیک جمع آوری کنید


 


فتنه و فرصت‌های رویش انقلاب اسلامی


طی هفته گذشته نشست دو روزه‌ای در جنبش عدالتخواه دانشجویی برگزار گردید که درطول آن اساتید و سخنرانان مختلفی به ایراد سخنرانی پرداختند. آنچه در ادامه می‌آید خلاصه‌ای  از سخنرانی آقای وحید جلیلی با موضوع فتنه و فرصت های رویش انقلاب اسلامی که در پنج شنبه ?? آذر در سالن کوثر برگزار گردید می باشد.


خاطراتتان را از کلاسهای اساتید سکولار بنویسید


سر تا پای نظام جمهوری اسلامی را به فحش می گیرند، کسی هم جرات ندارد به این اساتید حرفی بزند. بعد می گویند جمهوری اسلامی خفقان است. راه حل کاربردی اش هم اینست.می شود خاطراتتان را از کلاسهای اساتید لائیک جمع آوری کنید. کار خوبی می شود. یک نفر شروع کند کار می گیرد. اصلا یک مشکل ما این است که در فضای آموزش عالی صدای ما به بیرون نمی رسد.این صدا را برسانید.

در حوادث پارسال نخبگان و روشنفکران عوام بودنشان را فریاد کردند. گافی که در جریان فتنه اخیر جریان روشنفکری داد، در صد سال اخیر بی سابقه بود. هیچ وقت به این وضوح جریان روشنفکری در مقابل مردم صف نکشید.راجع به فتنه باید مستند ساخته شود. آقا گفته اند.

استفاده از فرصتهایی که فتنه بوجود آورد، یک اصل عقلی است


گفته اند دلیل اینکه آقا روی فتنه تاکید می کنند چیست؟ مطمئنا جریان ادامه دار است. چهره ها ممکن است سوخته باشند و چهره های جدید و ریزش های جدید بیایند روی کار، اما فتنه تمام شدنی نیست. انقلاب هیچ وقت بی مسئله نبوده فقط در بعضی موارد وضوحش زیاد شده. تحلیل خاصی هم نمی خواهد داشته باشیم. خیلی واضح است. زخم خورده ها ول کن ماجرا نیستند.ابزار هم دارند و دارند می سازند.

در فتنه یک جنبه تهدیدی دارد و یک جنبه فرصتی دارد. تا حالا هیچ فرصتی به این وضوح و گستردگی برای تیر خلاص زدن به جریان های فاسد در تاریخ معاصر نداشته ایم.

تقابل اینها با جمهوریت نظام، مقابله با تساوی یک با یک. فشارآوردن بر نهادهای دینی برای از کار انداختن نهادهای جمهوریتی نظام.هیچ شعاری هم نبود که عمل برخلافش نکنند. عقلانیتشان به داماد لرستان رسید، خط امامشان به نه غزه نه لبنان رسید، ادبشان به فحاشی رسید، دم زدن از اسلامشان به ماجرای عاشورا رسید و…

تکیه زیاد آقا روی فتنه شاید در سخنرانی های قم آقا بیشتر مشهود شد و پرداخته شد. اگر نقلی هم نگاه نکنیم، عقل هم همین را حکم می کند. واضح است که باید رسوایشان کنیم اینها را. نباید اجازه داد چهره خودشان را بازسازی کنند و چهره موجه به خودشان بگیرند. خیلی پیچیده نیست. البته نباید صرفا در همین قضیه بمانیم. بقیه مباحثمان را هم مطرحکنیم. مثلا الگوی پیشرفت ایرانی اسلامی. اینها و این موضوعات با هم تزاحم ندارند.

نترسید


روش هم برای عینی تر راهکار دادن این است که فکر کنید این گاف هایی که آنها داده اند را، اگر ما داده بودیم، آنها چه می کردند.آن کارها را بکنید. اگر ما می خواستیم انتخابات ?? میلیونی را ابطال کنیم، چه می کردند؟ خیلی در این قضیه داریم بزرگواری و به تعبیر دیگر بی عرضگی نشان می دهیم. آنها روی خیلی زیادی دارند و همت. ما هم همتمان کم است و هم خجالت می کشیم. استاد شما را در روز روشن می کشند، ککمان نمی گزد، اگر یک استاد آن طرفی را فقط بازداشت می کردند، ببینید چکار می کردند آنها.شب شعر بگذارید در تجلیلش. اسم کلاس را به نامش کنید.

گفته اند آنها امکانات دارند و می توانند دروغ هم بگویند اما ما نمی توانیم! اتفاقا این دروغگویی شان فرصت هست. اگر دروغ می گویند، ان الباطل کان ذهوقا. ممکن است اولش بترسید در مقابل آمار دروغ و… اما کم کم یاد می گیرید دیگر.

نترسید از اینها و از این ماجراها. از این مدلها از همان اول انقلاب هم داشته ایم


شما منتظر نباشید آنها مسئله مطرح کنند و جواب بدهید.همت یعنی همین. شما باید مسئله طرح کنی. توی کلیشه ها گیر نکنید فقط. فقط قرار نیست تریبون آزاد بگذارید. سخنرانی بگذارید مثلا شهردار جیرفت را بیاورید. عضو شورای ده جندابه بیاید صحبت کند. جنس حرف شما باید متفاوت باشد که هست. گفتمان تان را در عرصه تخصصی مطرح کنید. فقر و فساد و تبعیض در کشاورزی در صنعت و..

اگر ما توان طرح مسئله جدید نداشته باشیم، آنها حمله می کنند واقعا. ما حمله نمی کنیم، آنها حمله می کنند. از همه چیز ابتکار را یاد بگیریم و طرح کنید مسائلتان را. نترسید.

در فرهنگ، نشانه گذاری کنید


فرهنگ سازی یعنی ساختن تجربیات مشترک حسی و ذهنی. نشانه گذاری کنید برای مردم. راجع به هر سوژه ای که می خواهید کار کنید، با ذهن خالی نمی شود، نشانه گذاری کنید حتما. مثلا برای امر به معروف و نهی از منکر را کار کنید. کاری کنید که حداقل تیترهای خطبه منای امام حسین را در ذهن ?? درصد دانشجوها جا بیندازید. اول باید ستون بزنید و بعد سقف را روی آن بنا کنید.

ریلکس و راحت هم کار کنید و برنامه داشته باشید. به اندازه وسعتان بکوشید. در عین اینکه فعال هستید و همت دارید.

امر به معروف و نهی از منکر اسمش رویش هست. معروف یعنی چیزی که همه می گویند خوب است. منکر یعنی چیزی که همه می گویند بد است. اما یکی از مینایی ترین اصول اسلام است. چون اگر چیزی را که همه معتقدند خوب است، امر به آن نشود کم کم منکر می شود.

دغدغه جذب نداشته باشید. خودتان عدالتخواه باشید، بقیه عدالتخواه می شوند. وقتی حرف جدی برای گفتن ندارید و ابتکار در عمل ندارید، خوب بچه ها جذب چی بشوند؟

هر چه آرمان در وجودتان عمیق تر شود، راه هم بروید، جذب می شوند. البته صادق باشید. کاربردی ترین توصیه: به میزان صداقتتان تاثیر می گذارید. یک هسته دو سه نفره قوی که کار کیفی کند درست کنید. کیفیت، کمیت می آورد. اخلاص و آرمان باشد، توان می آید بعدش. برای مطالعه تان هم شهید مطهری و آقا را بخوانید کفایت می کند. خیلی از سخنرانی های آقا را به عنوان اثر فکری می توان خواند نه خطابه سیاسی.

گاهی بعضی از معارف، مقدمه اش عمل است. یعنی شرط اعطای معرفت، داشتن عمل است. به فکر مقدمات غیر علمی معرفت هم باشید و توجه کنید. ذلک الکتاب لاریب فیه هدی للمتقین. هدایت مال متقین است. اهل انفاق نباشی، هرچه قرآن بخوانی هدایت نمی شوی. و لایزید الظالمین الا خسارا. نمونه اش اساتیدی بودند که به ما جریان شناسی و ولایت فقیه درس دادند و در جریان فتنه گند زدند. آقا هم در جمع خبرگان رابطه شجاعت و بصیرت را مطرح کردند. از غیر خدا اگر ترسیدی، فهم شما بسته می شود! نترسیدن از غیر خدا هم شرط فهم است هم شرط ابلاغ.

خودتان را در میدان جنگ نرم ببینید


حواستان باشد با دانشجوی دانشگاه خیلی فاصله ندارید. مثلا بگویید مرگ بر فساد اقتصادی. همه می فهمند.حتما به حرف خودتان ایمان ندارید که نمی توانید گفتمانش را مطرح کنید وگرنه همه می فهمند چه می گویید.

ضمن اینکه عدالتخواهی صرفا گیر دادن به فلان مسئول نیست. یک بحث جدی اش توجه به فرصتهاست. هر چیزی ضریب خودش را باید بگیرد.کارهای مثبتی که انجام می شود اصلا به فضای دانشگاه وارد نمی شود گاهی اوقات. مثل سفرهای استانی. هشتاد تا سفر استانی برود یک دولت!بی سابقه است در جهان این واقعه. اینها دستاوردهای عینی ماست. در همان حد خودش هم نمی توانیم مطرح کنیم. دلیل عمده این رفتارهایمان هم این است که ??-?? سال در فضای اپوزسیونی رشد کرده ایم. هنوز در همان دوران گیر کرده ایم. آنها ?? میلیون رای می آورند، ما شبهه ولایت فقیه مطرح می کنیم، ما ?? میلیون رای می آوریم، باز هم شبهه ولایت فقیه جواب می دهیم. تحجر همین است دیگر.به عنوان نخبگان عدالتخواه در این عرصه باید خط شکن باشید. یک روز را هم نباید از دست داد. کار خودتان را بکنید. نمی خواهد پز روشنفکری بدهید که بگویید خوب نمی شود که همه اش را ما حرف بزنیم. نه! حرفتان را بزنید.

خودتان را امتداد جریانی بدانید که زبان و تریبون ندارد. در مقابل چهار تا بچه پررو اگر فقط خودتان را ببینید، ممکن است منفعل شوید، خودتان را نماینده این جریان حقی ببینید که دیده نمی شود. در میدان جنگ نرم ببینید خودتان را. مشکل عمده در انگیزه هایمان است، نه توانمان.


 



ارسال شده در توسط منتظر منجی



رسایی: چرا با «9 دی» آمدیم؟

حجت‌الاسلام حمید رسایی، مدیرمسئول هفته نامه 9 دی در یادداشت اول این نشریه به تشریح اهداف و برنامه‌های آتی این نشریه پداخته است.


حجت‌الاسلام حمید رسایی، نماینده اصولگرای مردم تهران در سرمقاله هفته نامه «9 دی» با عنوان «چرا با 9دی آمدیم؟» به تشریح اهداف و برنامه‌های آتی این نشریه پرداخته است.


رسایی در ادامه می‌نویسد:


"روز تجلی قدرت خدا، حرکتی ماندگار، نتیجه هوشیاری، شناخت موقعیت، فهمیدن نیاز انقلاب، حضور در لحظه مناسب، قله فراموش نشدنی، آخرین ضربه به دشمن، اتمام حجت با همه، قوی‌ترین ضربه و... همه اینها تعابیری هستند که امام خامنه‌ای پس از خلق حماسه 9 دی 88 در مناسبت‌های مختلف در خصوص این روز بر زبان آورده‌اند و البته هم ایشان تأکید کرده‌اند که این روز را زنده نگه دارید؛ همین کافی بود که به همراه جمعی از یاران جوان و پرشور دهه سوم انقلاب برای هفته‌نامه‌ای که پس از دو سال و نیم انتظار! مجوز انتشارش از سوی هیأت نظارت بر مطبوعات صادر می‌شد، نام 9 دی را انتخاب کنیم.


هفته‌نامه 9 دی نشریه‌ای است با رویکرد تحلیلی – خبری. مخاطب این نشریه، خواص عمومی جامعه است، همان‌ها که در میانه فتنه‌ها بدون هیچ چشم‌داشتی برای دفاع از انقلاب همه هستی خود را به میدان می‌آورند، همان‌ها که به دلیل عدم وابستگی به جریانات زر، زور و تزویر نه دوپهلو سخن می‌گویند و نه سیاستمدارانه سکوت می‌کنند، بلکه شفاف و بی‌پرده بر آرمان‌هایشان پای می‌فشارند و برای رسیدن به قدرت معامله نمی‌کنند. بدون تعارف 9 دی قرار است با همان صراحت و بصیرتی به دست مخاطبانش برسد که مردم در این روز از خود به یادگار گذاشتند.


هفته‌نامه 9 دی قرار است در کنار دوستانی که درد انقلاب دارند و دیگر فعالان این عرصه، خط جدیدی از جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی را در راستای سیاست‌ها و جهت‌گیری‌های سکّاندار انقلاب بگشاید و به همت این دوستان و با کمک همه آنها که می‌خواهند در این جبهه جدید نقش داشته باشند، مانعی باشد در برابر فتنه‌گران قدیم و فتنه‌های جدید. صریح می‌گوییم که می‌خواهیم ابهامات دشمن را پاسخ دهیم و انحرافات آنها را به رخ‌شان بکشانیم، پس تمام عناصر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، «9 دی» را از خود بدانند و از این فرصت در جهت بصیرت‌افزایی و ارائه تحلیل و استفاده از نقطه نظرات بهره ببرند هفته‌نامه دی مانند همه آنهایی که این روز را در تاریخ ماندگار کردند، به هیچ یک از جریانات و حتی شخصیت‌های سیاسی دلبستگی و وابستگی ندارد و تنها خود را سرباز آفتاب پرفروغ انقلاب می‌داند. دوری و نزدیکی ما به جریانات سیاسی، احزاب، گروه‌ها و شخصیت‌های صاحب نام، به میزان دوری و نزدیکی آنها با اهداف، شعارها و آرمان‌های انقلاب تعریف خواهد شد. قطعاً این عدم وابستگی برای ما هزینه‌هایی را به دنبال خواهد داشت اما چه باک که ما خود را برای پرداخت این هزینه آماده کرده‌ایم.


هفته نامه 9 دی در مواجهه با دو قوه مجریه و قضائیه و همچنین نهاد مهم مجلس و دیگر مجموعه‌های کشور، سیاست حمایت همراه با نقد دلسوزانه را در پیش خواهد گرفت و البته براساس منش و روش رهبری انقلاب، از آنجا که بار سنگین اداره کشور بر دوش دولت است، خود را موظف بر حمایت صریح و قاطعانه از اقدامات مثبت و انقلابی دولت می‌داند و لازم به یادآوری نیست که در برابر اشتباهات یا انحرافات آن نیز سکوت نخواهد کرد؛ به ویژه که تیم نشریه 9 دی، همگی از جمله یاران و حامیان رئیس جمهور خدمتگذار و ارزشمند در انتخابات نهم و دهم ریاست جمهوری بوده‌اند و به همین دلیل نیز حمایت از این دولت و به ویژه رئیس جمهور محترم را وظیفه و انتقاد از آن را از باب امر به معروف و نهی از منکر رسالت خود می‌دانند.


هفته‌نامه 9 دی قرار بود پیش از این با دو پیش شماره و بعد از این نیز به صورت هفته‌نامه در کنار شما باشد، این مهم اما به دلیل محدودیت‌هایی که عمدتاً به دلیل عدم وابستگی این نشریه به کانال‌های مالی جریانات سیاسی است، تحقق نیافت و انشاءالله شماره بعدی آن پس از دو هفته در اختیار شما قرار خواهد گرفت و البته امیدواریم با حمایت‌های شما بتوانیم از آن پس انتشار هفتگی آن را آغاز کنیم.


هرچند در این شماره به تناسب همزمانی انتشار آن با اولین سالروز خلق حماسه نهم دی، بسیاری از مطالب صفحات آن به موضوع فتنه اختصاص یافته اما در ادامه مسیر با اختصاص صفحات متنوع و به منظور بصیرت‌افزایی در جامعه، قطعاً به تمام ابعاد جبهه فرهنگی، فکری، سیاسی و رسانه‌ای جریان انقلاب خواهیم پرداخت. ما برای استفاده از نقطه نظرات شما پنجره‌هایی گشوده‌ایم و از اولین شماره به انتظار تابش نظرات شما نشسته‌ایم، امید آنکه شما هم منتظرمان باشید. کوتاه سخن این که تمام عناصر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی 9 دی را از آنِ خود بدانند و از این فرصت در جهت دفاع از انقلاب اسلامی بهره ببرند.


 




ارسال شده در توسط منتظر منجی

طرح/9دی؛فتنه باطل شد!



 


ارسال شده در توسط منتظر منجی

الهام: در فتنه88 تکیه‌گاه اصلی هاشمی بود

 


مشاور حقوقی رئیس‌جمهور گفت: فتنه‌گران در سال گذشته و در حادثه تاسفبار عاشورای حسینی راه و شیوه بنی‌صدر و امثال او را رفتند و نشان دادند که فتنه 59 در فتنه 88 ظهوری مجدد پیدا کرد.


به گزارش فارس، غلامحسین الهام صبح امروز در همایشی که به مناسبت سالگرد نهم دی ماه در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد اظهار داشت: بنی‌صدر نیز در سال 59 در یک میتینگ سیاسی آن هم در روز عاشورای حسینی حرکتی حرمت‌شکنانه انجام داد و جریان فتنه نیز اشتباه چنین فرد ضاله‌ای را در سال 88 مرتکب شدند.


وی صحنه‌گردانان اصلی حوادث فتنه‌انگیز سال گذشته را گروهی کینه‌توز به نظام، انقلاب و راه امام راحل اعلام نمود و تصریح کرد: انقلاب ما با این فتنه‌ها بیگانه نیست به طوری که پیچیده‌ترین آن را در 31 سال گذشته به خود دیده و تجربه کرده است.


وزیر سابق دولت نهم با بیان اینکه در این فتنه‌ها پشتیبانی و تکیه‌گاه اصلی هاشمی رفسنجانی بوده است خاطرنشان کرد: پیچیدگی فتنه سال گذشته ناشی از تکیه بر چنین شخصیت‌هایی بود که سبب شد در فضای غبارآلود عده‌ای نتوانند مسیر حق و باطل را تشخیص دهند.


الهام نقش‌آفرینی خانواده هاشمی را در فتنه سال گذشته محرز و مبرهن اعلام کرد و افزود: برخی از شخصیت‌های انقلابی کشورمان در این جریان رفوزه شدند و نتوانستند در مسیر دفاع از خط ولایت نمره قبولی بگیرند.


وی هشت ماه فتنه را سنگین‌تر از هشت سال دفاع مقدس اعلام کرد و گفت: باید افرادی چون هاشمی رفسنجانی بی‌تجربگی نمی‌کردند چرا که عرصه سیاست این بی‌تجربگی‌ها را برنمی‌تابد.


مشاور حقوقی رئیس‌جمهور با استناد به سخن هاشمی رفسنجانی مبنی بر اینکه گفت: « لزومی ندارد دولت من سیاسی باشد من خودم به حد کافی سیاسی هستم» افزود: از هاشمی رفسنجانی که آدم پخته و باتجربه‌ای در علم سیاست بود حرکاتی که در حادثه سال گذشته به نام او و با پشتیبانی حامیان او صورت گرفت بعید به نظر می‌رسد.


وی در این زمینه افزود: اگر امروز سران فتنه دستگیر نشده‌اند به خاطر مصلحت نظام بوده است و برخی خواص نیز پشتیبان چنین شخصیت‌هایی در کشور هستند.


وی در ادامه سخنان خود حماسه نهم دی ماه را خنثی‌کننده تمام این فتنه‌‌گری‌ها و دسیسه‌های پشت صحنه اعلام کرد و گفت: نهم دی ماه سیل خروشانی بود که چنین خس و خاشاکی را نابود کرد و برخی از آنها را نیز به گوشه عزلت و کنج غربت انداخت.


مشاور رئیس ‌جمهور جریان فتنه سال 88 را فتنه طراحی شده از سوی دشمنان با هدف نفوذ در اسلام و استحاله ارزش‌های اسلامی عنوان کرد و گفت: مردم آگاه‌تر از آن هستند که با چنین فتنه‌هایی دچار خطا و یا اشتباه شوند.


 



ارسال شده در توسط منتظر منجی


منصور امینی

وظیفه امروز همسنگران جبهه انقلاب در فضای مجازی

آنچه در روزهای اخیر به وقوع پیوست و واکنش های متفاوتی که از اشخاص حقیقی و حقوقی گوناگون به نمایش گذارده شد ، ما را نیز واداشت تا از سر تکلیف به عنوان کوچکترین سرباز جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی نکاتی را متذکر شویم.

فتنه 88 با تمام سختی ها و تلخ کامی های ظاهری خود مصداقی بود برای ضرب المثل « عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد ». در این فتنه، کینه توزی و عداوت زخم خوردگان و دشمنان انقلاب اسلامی و آنان که نتیجه‌ی زر و زور و تزویرشان علیه نظام اسلامی جز سود چیزی برای جمهوری اسلامی ایران نداشته است از یک سو، و بی بصیرتی خواص مردود از سوی دیگر سبب شد تا امت بصیر و بیدار حزب ا... تنها و تنها از امام خویش – حضرت امام خامنه ای حفظه ا... تعالی – خط و فرمان پذیرد و برخی خواص و نخبگان را – که قلیل المعونه و کثیرالمؤونه (پر هزینه و کم نفع) هستند و علی رغم هزینه های بسیاری که نظام برایشان متحمل شده است، در مواقع حساس شانه خالی کرده اند و چراگاه دنیا را بر درختان پر ثمر بهشت رجحان داده اند- از این رابطه حذف نمایند.

این رابطه مستقیم و بی واسطه امام و امت در دل جریان ارزشی فعال در فضای مجازی نیز به طور ناخواسته شبکه و سامان و رابطه‌ای را ایجاد کرد که بستر ساز حرکت های باشکوه و مقتدرانه ای در این فضا شد و دشمنان را – که دل به این فضا بسته بودند – به عجز و اعتراف به این عجز واداشت؛ حرکت هایی که هر چند در فضای مجازی آغاز می شد اما در 9 دی و 22 بهمن 88 در بیرق های در دست امت و در کلامشان نمود پیدا می کرد.

تمامی نیروهای حزب ا... خصوصا سنگرداران جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی با لبخند امام خویش راه را طی می کنند و خط قرمزشان آن جایی است که احساس کنند عملشان ابروهای ولی مطلق زمان را در هم خواهد کشید. خط آنان خط ولایت است و جز این خط در سایر خطوط خطر نمی کنند و دستخط های آقایان و آقازادگان را از هر نوع که باشد شایسته تبعیت نمی دانند.

یکی از خط مشی هایی که امت حزب ا... در لابه لای فرموده های فرمانده معظم کل قوا یافته اند، عدالت طلبی و استواری در راه حق و حقیقت جویی است، لذا بر مطالبه مشروع خود مبنی بر محاکمه سران لجوج و مزدور فتنه 88 که آبرو و اقتدار نظام را به بازی گرفته اند و از مماشات دستگاه های ذی ربط نظام و وجود آزادی بیان در حکومت اسلامی برای توهین و اتهام زنی به این شجره طیبه بهره گرفته و می گیرند ، پافشاری می نمایند.

به نظر ما تنها نهاد مشروع و موظف در جمهوری اسلامی ایران برای احقاق این حق ملی قوه محترم قضائیه است که ریاست آن توسط مولا و مقتدایمان تعیین شده و در قانون اساسی عهده دار این امر می باشد. لذا همچنان دادخواهی ما از دستگاه قضا و خصوصا شخص آیت ا... آملی لاریجانی – که شخصا عالمی فکور و متعهد و قطعا از عمارهای انقلاب اسلامی می‌باشند – ادامه دارد که چرا در حالی که حدود یک سال از 9 دی 88 می گذرد هنوز فرماندهان هتک حرمت عاشورای حسینی و قاتلان شهدای مظلوم بسیجی فتنه 88 و صادرکنندگان بیانیه های سراسر توهین آمیز و بی پایه علیه نظام مقتدر اسلامی و براندازان و محاربین یعنی موسوی ، کروبی و خاتمی و سایر افراد معلوم الحال آزادانه در سرزمین شهیدان جولان داده و علیه نظام و ولایت یکه تازی می‌کنند.

و در عوض شاهد آن هستیم که وقتی در هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر ، این وظیفه مهم و این کوتاهی دستگاه قضایی گوشزد می شود ، با وبلاگ نویسان و حامیان آنان برخوردی به دور از انتظار می شود که شاید از لحاظ قانونی از حقوق دستگاه قضا باشد ، اما می‌شد با برخوردی پدرانه تندی ها را گوشزد کرد.

البته ما با وهن و توهین به سران قوای جمهوری اسلامی مخالفیم ، اما انتقاد سازنده و گوشزد نمودن وظایف فراموش شده را وظیفه شرعی و قانونی خویش می دانیم و اتفاقات اخیر و نامه نگاری هایی که مخاطبشان قوه محترم قضائیه بوده است را تبلور عقده در گلو مانده بخشی از افسران جنگ نرم می دانیم که با قلمی تند و تیز و شاید مفرطانه به دلیل توهین ها و بیانیه های بی شرمانه اخیر سران فتنه به رهبرشان آن را گشودند ؛ قلم هایی که نه تنها ضدیتی با مرجعیت و روحانیت و نظام ندارند که خود سپر بلای روحانیت ولایی بوده و ان شاء ا... خواهند بود.

نکته دیگری که از رابطه مستقیم و بی واسطه امام و امت قابل برداشت می باشد، این است که جریان انحرافی اصولگرا آرزوی نفوذ و خط دهی امت حزب ا.. را – چه در عملکردها و حرکت ها و چه در انتخابات ها و موضع گیری ها- به گور خواهد برد. امت از امام خویش خط می گیرد و جریان انحرافی نمی تواند از آب گل آلود ماهی گرفته و خشم انقلابی و اعتراض های سایبری جریان ارزشی که در حقیقت نوک پیکان آن به سمت سران فتنه است را به نفع خود مصادره نموده و از آن برای ایجاد شکاف و چند دستگی در بین فعالان ارزشی این فضا و یا سران محترم قوا بهره گیرد.

نکته دیگر اینکه در دل جریان حزب الله در فضای مجازی، هر کس به ولایت و آرمان های امام راحل عظیم الشأن(ره) پایبند باشد و وفادار ، در کنار هم سنگران خود می رزمد، اما اگر کسی قدمی بر خلاف این برداشته و از سر جهالت یا غرض ورزی در مقابل جریان اصیل ولایتمدار در این جبهه حرکت نماید، قطعا به خودی خود حذف شده و اثر و نشانی از او باقی نخواهد ماند.

در پایان به هم سنگران جهاد نرم در فضای سایبری یادآوری می نماییم در شرایطی که اجرای طرح شجاعانه هدفمند کردن یارانه ها و تحول اقتصادی و سالگرد دفن فتنه گران در 9 دی و شکست دشمنان در برنامه ریزی برای 16 آذر و عاشورای حسینی سبب یأس و ناامیدی استکبار و گروهک بسیار قلیل حامی آنان در داخل شده است ، باید به گوش و به هوش بود تا بار دیگر دست هایی را که قصد ایجاد تفرقه در درون جریانات ولایتمدار در فضای مجازی را دارند تا ما را به خودمان مشغول ساخته و از سران فتنه غافل کنند، از آرنج قطع نموده و آن گونه عمل نماییم که بر یأس شیطان و شیطانیان افزوده شود ان شاء ا...

یادمان نرود که دشمن اصلی ما استکبار جهانی و دنباله های پست داخلی شان به سرکردگی موسوی، کروبی، خاتمی و بعضی ها! هستند.

 


ارسال شده در توسط منتظر منجی



اسکیزوفرنی سبز!

تا دیروز می گفتیم جنب و جوش سبز را بایست از جنبه های «اجتماعی» تحلیل کرد، امروز می گوییم بایست این جنب و جوش را از لحاظ «روانشناختی» بررسی کرد.

محمد صادق باطنی در مطلب اخیر وبلاگ "بی عمر" با انتشار دو فیلم از فتنه گران سبز، نوشت:


از همان زمانی که آهسته آهسته دست بندهای سبز بر دستان دوستانمان پیدا شد، به آنها تذکر دادیم که این به اصطلاح جنبشِ به اصطلاح اعتراضی بر پایه احساسات شکل گرفته و جهت و آرمانِ ایجابی مشخصی ندارد ... گوش به حرفمان نکردند که نکردند.


هر چه به آنها گفتیم یک حرکت اجتماعی بایست ابتدا و انتهای مشخصی داشته باشد، نقشه راه داشته باشد، رهبر داشته باشد، مانیفست داشته باشد، اهداف کوتاه مدت و بلندمدت داشته باشد، وحدت کلمه ی ایجابی داشته باشد، اصالت داشته باشد، هویت داشته باشد ... هرچه گفتیم گوش به حرفمان نکردند که نکردند.


هرچه گفتیم، مسیری که برگزیده اید انتهایش شکست است، یاس است، ناامیدی است، حرکتتان موجی است، آن هم با طول موجی میرا، درخت موجتان بی ریشه است و احساسات آن را بوجود آورده، احساسات مثل باد است برای درخت، درخت آب می خواهد تا ریشه دهد، وگرنه وزش باد یک روز هست یک روز نیست، هر چه ما گفتیم گوش به حرفمان نکردند که نکردند.


هرچه گفتیم از جبهه تان صداهای متضاد به گوش می رسد، رهبرتان را مشخص کنید، چارچوبتان را برگزینید، تکلیفتان را با قانون مشخص کنید، تکلیفتان را با دین مشخص کنید، تکلیفتان را با امام خمینی مشخص کنید، تکلیفتان را با نظام مشخص کنید، تکلیفتان را با اسرائیل مشخص کنید، تکلیفتان را با امریکا مشخص کنید، تا بیانیه میرحسینتان با سفارشات سازگارایتان با خروجی اتاق فکر مهاجرانی و گنجی و ... اینقدر با هم فرق نداشته باشد، تا حداقل خودتان بدانید با چه می جنگید و برای برپایی چه چیز تلاش می کنید ... گوش به حرفمان نکردند که نکردند.


آنقدر گوش به حرفمان نکردند که آخرش جنبششان که می توانست همچون نورافکنی شدیدالنور، امروز به یکی از تاثیرگذارترین پایگاههای اجتماعی کشور مبدل شود، تبدیل شد به جنب و جوشی که امروز همچون چراغ گردسوز «خانه ی مادربزرگه»، در خاموشی مطلق به سر می برد و هر از گاهی، چه بشود، کورسویی بزند.


تا دیروز می گفتیم جنب و جوش سبز را بایست از جنبه های «اجتماعی» تحلیل کرد، امروز می گوییم بایست این جنب و جوش را از لحاظ «روانشناختی» بررسی کرد. تا جاییکه در برخی نقاطِ این جنب و جوش ظنِّ بیماری اسکیزوفرنی مزمن می رود! و «توهم بی شماربینی» امروز به مرضی فراگیر در بخش قابل توجهی از این جنب و جوش تبدیل شده است.


در کامنتهای مطلب قبلی وبلاگ «بی عمر» بنده خدایی را یافتم که یک تنه 4 کامنت متوالی سبز! گذاشته بود، یکی با نام «رضا»، دیگری با نام «سلیمی»، دیگری با نام «مرادی» و آخر سر هم که گویا شخصیتهایش تمام شده بود، با نام «وای برما»! از کنارش با کرامت گذشتم، گفتم این هم مدل تقلیل یافته ی همانهایی است که سال گذشته می خواستند به زور فوتوشاپ خودشان را بیشمار جلوه دهند، اما امروز که فیلمهای دیشب (شب 16 آذر) سبزها را مرور میکردم، به اتفاق عجیبی برخورد کردم که من را به این واداشت که تمام تذکرهای سال گذشته را بار دیگر تکرار کنم تا دوستانی که هنوز هم عنوان سبز را بر خود یدک می کشند فکری برای این حال نزار همرنگهایشان بکنند.


 




ارسال شده در توسط منتظر منجی

دور جدید سرکشی های فتنه گران


پس از آشکار شدن مرگ جریان فتنه در روزهای 16 آذر و عاشورای 89 ،فتنه گران دور جدیدی از تبلیغات خود را شروع کردند.


 


سران فتنه و اطرافیان آنها پس از آنکه در دو مناسبت مهم اخیر یعنی روز دانشجو و عاشورای حسینی نتوانستند هیچ تحرکی از خود نشان دهند ، اکنون دوباره پشت نقاب تظلم خواهی پنهان شده و با سرکشی از خانواده فتنه گران در زندان ، فریاد مظلومیت سرداده اند.


فتنه گرانی که دروغ به مردم ، تهمت وتخریب چهره رهبری معظم و نظام را در پرونده دارند و با فریب خود موجب بر زمین ریخته شدن خون جوانان این کشور شدند اکنون خود را مظلوم عالم معرفی می کنند.


 


ارسال شده در توسط منتظر منجی



نشریه بهائیت ویژه کودکان!


درج مطالب در این نشریه به گونه ای می باشد تا کودکان تحت تاثیر افکار مخرب این فرقه ضاله قرار دهد.

به گزارش کلمه نیوز، در همین راستا به تازکی نشریه نوزده که ویژه کودکان می باشد در یکی از شهرستانهای استان فارس توزیع شده است.


نکته حائز اهمیت نوع درج مطالب در این نشریه می باشد که در آن سعی شده به گونه ای طرف مخاطب خود که کودکان می باشد تحت تاثیر افکار مخرب این فرقه ضاله قرار دهد.


یکی از اهدافی که فرقه ضاله بهائیت خصوصا طرح آموزش موصف به روحی در دستور کار خود قرار داده بود برنامه ریزی برای ایجاد انحرافات عقیدتی برای کودکان بود.


 




ارسال شده در توسط منتظر منجی


گرایش روزافزون به ارزش‌های دینی و بویژه اسلام غرب را به وحشت انداخته است

خبرگزاری فارس: ترویج اسلام‌هراسی در کشورهای غربی با اظهارات نژادپرستانه سران برخی از احزاب تندرو اروپایی ابعاد تازه‌ای به خود گرفته است.





به گزارش فارس، پس از آن که اظهارات فاشیستی "مارین لوپن " قائم مقام حزب تندرو جبهه ملی در خصوص مقایسه نیایش مسلمانان با اشغالگری آلمان نازی با بی تفاوتی مسئولان فرانسوی مواجه شد و هیچگونه پیگرد قضایی در این خصوص صورن نگرفت اینک مقامات فرانسوی یک قدم جلوتر آمده و در اقدامی آشکار به برگزاری کنفرانسی با محوریت تهدید اسلام برای اروپا مبادرت می‌ورزند. در کنفرانس پاریس که با عنوان خطر اسلام برای اروپا برگزار شد شماری از شخصیتهای تندرو از احزاب مختلف شرکت داشتند. در این نشست اسلام به عنوان دینی که خطری برای تمدن اروپایی قلمداد می شود معرفی گردید.
در همین خصوص "فابریس روبر " رئیس حزب بلوک هویت‌طلب که از احزاب افراطی فرانسه قلمداد می‌شود گفت هدف از برگزاری این کنفرانس معرفی اسلام به عنوان خطری برای اصول لائیسیته و ارزش‌های تمدن اروپایی است. این حزب قرار است در انتخابات ریاست جمهوری سال 2012 با حزب تندرو جبهه ملی رقابت کند.
به نظر می رسد توهین به ارزشهای دینی سایر ادیان اکنون به عرصه ای برای رقابتهای انتخاباتی احزاب تندرو در اروپا تبدیل شده است. دولتمردان اروپایی که ادعای آزادی بیان و ادیان دارند اکنون اگر وارد عمل نشوند و مانع توهین به اعتقادات پیروان سایر ادیان نشوند شاید فردا فرصت مقابله با بحران‌های ناشی از چنین رویکردهایی را نداشته باشند. در شرایطی که اروپا از بحران مالی رنج می‌برد و در حل و فصل این معضل درمانده شده است اکنون زمان مناسبی برای استفاده ابزاری از سایر ادیان به منظور پای نهادن در رقابتهای انتخاباتی نیست.
روبر گفت مسئله این نیست که تعداد مساجد زیاد نیست بلکه معضل این است که تعداد مسلمانان زیاد است. وی شمار مسلمانان را در اروپا نگران‌کننده خواند. در این همایش اسلام هراسی از اسکار فریزینگر رهبر حزب افراطی یو دی سی سوئیس که موفق به لغو مجوز ساخت مناره در سوئیس شده بود نیز به عنوان یک قهرمان استقبال شد. رنه مارشان نویسنده و روزنامه نگار تندرو فرانسوی نیز با انتقاد از گسترش موج اسلام در اروپا گفت یک مسجد مانند یک کلیسا مکانی برای نیایش نیست بلکه مسجد محفلی سیاسی است. این همایش در حالی برگزار می شود که اسلام به عنوان دین صلح و رحمت هیچگاه توهین به سایر ادیان را مجاز نشمرده و بر ایجاد جهانی بر اساس صلح و آرامش تاکید کرده است.
مسلمانان هرگز به پیروان سایر ادیان و پیامبران آنها توهین نمی‌کنند اما هر روز شاهد توهین به ارزش‌های دین اسلام در غرب به اصطلاح متمدن هستیم. دولتمردان غربی باید برای جلوگیری از بروز بحران‌های اجتماعی در آینده تا دیر نشده دست به کار شوند.


 



ارسال شده در توسط منتظر منجی

عکس/ بلبلان خمینی


جنبش سرخ حسینی به نقل از مشرق ، بدون شک ماندگارترین خاطرات و جاودانه ترین یادگارهای سالیان جهاد و مقاومت ، متعلق به آنانی است که در همان سال ها در میان رزمندگان به بلبل خمینی شهرت داشتند. این لقب در ایام دفاع مقدس تنها به یک نفر اطلاق می شد و آن عزیز هم کسی نبود جز حاج صادق آهنگران اما کمتر کسی است که با نام و نوای این مداح اهل بیت و شهدا آشنا باشد و غلامعلی کویتی پور را به خاطر نیاورد. گرچه حاج غلام کویتی پور همواره در برابر آهنگران ادب کرده و خود را از شیفتگان او می داند اما این دو در سال های جنگ تحمیلی ، شاخص ترین مداحان حماسه سرا بودند که همواره اشعار و نوحه هایشان ورد زبان رزمندگان اسلام بود.


عکس زیر یکی از معدود تصاویر مشترک حاج صادق آهنگران و حاج غلامعلی کویتی پور است که در اواخر جنگ تحمیلی برداشته شده است.


 



 



ارسال شده در توسط منتظر منجی
<   <<   6   7   8   9   10      >